12 Mayıs'ta gaziantep borusuna sattığım 2011 model beyaz 70.000 civarında cosmo 1.6 turbo inaigniamı yana yana arıyorum .. LPG vardı ama kullanmıyordum tekrar onu bulmam lazım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sattığım insigniamı arıyorum lütfen yardım
Collapse
X
-
Ynt: Sattığım insigniamı arıyorum lütfen yardım
http://www.borusanoto.com/ikinci-el-...=OPEL&ID=45968
1.4 Beyaz 18" Sunroof
Navigasyon DVD
46KT880
-
Hayır bu araç değil.. Parayla alakalı bir durum değil sadece onu geri almak istiyorum tamam bmw gaz Verdiğiniz an uçuyor ama uzun mesafede bmw m serileri hariç hiç bir araba bu arabayı geçemez ... Viraj hakimiyetide daha iyi bmw arkayı fazla oynatıyor frenleme sistemide mükemmeldi en önemlisi benim her türlü anım bu arabayla geçti insignia olacaksa yine benim ki olsun
Yorum
-
Biraz fazla iddalı olmuş sanki m serileri hariç geçemez diye. Tamam fiyat performans olarak iyi bir araca sahibiz ama biraz fazla abartmaya gerek yok. Bmw ile opel kıyaslanmaz2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox
Yorum
-
haha haha haha hayırlısı olsunBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Abi sana her türlü 2015 750d 2013 525d xdrive ve şimdi ki kullandığım 320i videosunu atabilirim 750 bile 250 de limitöre giriyor yoksa bu saydıklarımın hepsi insigniayı kısa mesafede geçer ... Aracımda anılarım çoktu tamam bmw gücü tam yere yansıtıyor insignia yansıtamıyor ama Abi'm baya motoru güçlendirmişti ben ünideken satılıp bmw almışlar ama ne bilim ehliyeti mi o araba içindeyken aldım sonra her türlü iyi günüm kötü günüm o araçta geçti özel durumlar dim anılarım herşeyim onun içinde geçti tabii ki sahibine sayacağınız zaman haber edin karla alırım dicem
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Erkan AtaoğluHayır bu araç değil.. Parayla alakalı bir durum değil sadece onu geri almak istiyorum tamam bmw gaz Verdiğiniz an uçuyor ama uzun mesafede bmw m serileri hariç hiç bir araba bu arabayı geçemez ... Viraj hakimiyetide daha iyi bmw arkayı fazla oynatıyor frenleme sistemide mükemmeldi en önemlisi benim her türlü anım bu arabayla geçti insignia olacaksa yine benim ki olsun
Yorum
Yorum