Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia ve LPG sorunsalı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia ve LPG sorunsalı

Herkese merhabalar,

2012 1.4 Turbo İnsignia almayı düşünüyorum , malum çok gezdiğim için de lpg taktırma düşüncesindeyim.
    Forum sayfanızda bir çok lpg ile ilgili konuları okudum. Subaplar ile ilgili problemleri sabahları aracın titremesi , stop etmesi gibi problemlerden haberim var.
    Fakat bunlar hep 1.6 turbo insignialar için yazılan yazılardı.1.4 Turbo ile ilgili pek yazı bulamadım.

Benim sorum şu hala bu problemler 1.4 T ler içinde geçerli mi?
    Servis Landirenzo ile anlaşmalı tüp takıyor bu problemin bittiği anlamına mı geliyor?
    Lpg ile kullan arkadaşların düşünceleri nelerdir?

Bu konularda beni aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Ynt: İnsignia ve LPG sorunsalı

Öncelikle kendinizi Tanışma bölümünde kendinize özel tanışma konusu açarak tanıtırsanız seviniriz

Lpg Sorun 1.6T ler içindir.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Uyarınıza istinaden kendimi tanışma bölümünde tanıttım.
      1.4 Turbo lar hakkında ne düşünüyorsunuz ? kronik bir problemi var mı ? + ları - leri nelerdir yardımcı olursanız sevinirim.

Yorum

1.4T ler bir çok kullanıcıyı tatmin eden bir araçtır ama sonradan 1.6T lerin gücü ve performansı ile kıyaslamaya başlıyorlar o zaman 1.4T ler yavaş kalıyor genel olarak sıkıntısı yok ama bir çok kişinin yaptığı bir hata var motor soğutma suyu tankının içindeki suyu kontrol ettikten sonra tankın kapağının yanlış takılması aşırı sıkıştırılmasından kaynaklı su eksiltme problemleri olabiliyor bunun dışında bir sıkıntısı yok ve bu tür sorunlar kullanıcı hatası da olsa garantiden değişim yapılarak çözülüyor..

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Selamlar ben kendi aracımda 10.000 km dir landirenzo lpg + yağlama kiti kullanıyorum, çok şükür şuana kadar problem yaşamadım, performans ve tüketimden memnunum, tek kronik problem disklerin eğilmesi ve frene basmadığım halde gelen ses idi. Bu problemi de ebc soğutma disk ve yellow stuff balata ile şuan için çözdüm ( 1 hafta oldu taktıralı) yakında forumda bu iki hususta detaylı izlenimlerimi diğer arkadaşlara faydası dokunur diye paylaşacağım inşallah. Bu arada aracım.1.4 turbo

Yorum

İşleniyor...
          X