Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çok acil yardım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Çok acil yardım

Dün gece adanadan elazığ yoluna çıktık yaklaşık 650 km yol yaptık 649.cu kmde aracın altını sürttüm lakin korumalik mı sürttü bilmiyorum..bir yerde su gibi bi sıvı damlıyo yalnız 6-7 sn aralıklarla birer damla..sıvıyı el ile kontrol ettim soğuk bi sıvı aşırı bi soğukluğu yok tabi..kokuda aynen su gibi kokusuz..yol boyuncada kalorifer açıktı daimi..acaba çok endişelenicek bi durum mu şuan bulunduğum yerde bi köy yaklaşık 120 130 km merkezle aramızda var çok acil yardımınıza ihtiyacım var fotolarını çektim lakin paylaşamoyorum

Ynt: Çok acil yardım

klima açıkmıydı ?
    https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Yok gün boyunca kalorifer açıktı

Yorum

Büyük ihtimalle klimanın yoğuşan suyudur, sürtmeyle ilgisi yoktur.
        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Abi yanlış anlamaz isen numaranı alayım fotoları yollayım köy yeri inan endişeleniyorum

Yorum

Akan yağ degilse sorun yok...
            F30 Sport+

Yorum

5326969280
              ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Renksiz, kokusuz ve hafif soğuk ise büyük ihtimalle klima suyudur. Bu da normal sayılır. Altını sürttüğünüzde akabilecek sıvılar genelde yağ olur. Yinede, kaputu açıp su seviyesine bir bakın. Açmışkende yağ seviyesine de bakın. Nolur nolmaz.
                CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Klima suyudur sıkıntı olmaz.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Aynen abi su damlayan yerin içinde elimi gezdirdim hortum vardı ince bişey..içindende su nüksediyodu..aracı söndürdüğümdede devam edince korktum..

Yorum

Araç durduktan sonrada 5 dk daha devam eder sudan sıkıntı olmaz eğer motordan su eksiltme olsa araç hemen hararet yapar hararet yoksa sıkıntı yok demektir.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Teşekkürler fatih abi hararet falan yapmadı daha doğrusu yapmaya fırsatı olmadı..sürtünmeden 2 dk sonra adrese ulaştık aracı hiç çalıştırmadım..

Yorum

İşleniyor...
                        X