Dün gece adanadan elazığ yoluna çıktık yaklaşık 650 km yol yaptık 649.cu kmde aracın altını sürttüm lakin korumalik mı sürttü bilmiyorum..bir yerde su gibi bi sıvı damlıyo yalnız 6-7 sn aralıklarla birer damla..sıvıyı el ile kontrol ettim soğuk bi sıvı aşırı bi soğukluğu yok tabi..kokuda aynen su gibi kokusuz..yol boyuncada kalorifer açıktı daimi..acaba çok endişelenicek bi durum mu şuan bulunduğum yerde bi köy yaklaşık 120 130 km merkezle aramızda var çok acil yardımınıza ihtiyacım var fotolarını çektim lakin paylaşamoyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Çok acil yardım
Collapse
X
-
Ynt: Çok acil yardım
Renksiz, kokusuz ve hafif soğuk ise büyük ihtimalle klima suyudur. Bu da normal sayılır. Altını sürttüğünüzde akabilecek sıvılar genelde yağ olur. Yinede, kaputu açıp su seviyesine bir bakın. Açmışkende yağ seviyesine de bakın. Nolur nolmaz.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Ynt: Çok acil yardım
Araç durduktan sonrada 5 dk daha devam eder sudan sıkıntı olmaz eğer motordan su eksiltme olsa araç hemen hararet yapar hararet yoksa sıkıntı yok demektir.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum