Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni Navigasyon DVD 'si

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni Navigasyon DVD 'si

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
    Fatih abi, şimdi ben arabayı teslim almaya qittiğimde servise indik navi. yükletmek için, usta CD ile qeldi ve navi. yi yükledi.. işte arabanın qenel özelliklerini ve neyin nasıl çalıştığını filan anlattı tarif etti felan.. arabanın bi içine qirdik bi dışına çıktık özelliklerini kontrol ettik falan sonra servisten çıkıp benzin almaya qittim ve önceden üzerimde olan bi mp3 CD sini takmak istedim müzik dinlemek için, baktım CD var qörünüyo içinde, çıkartma tuşuna bastım navi. CD si vardı, bende usta telaşdan unutmuş olabilir diye qötürüp qeri verdim.... o CD nin bende mi kalması lazımdı yoksa abi? bana hiç araçla birlikte veriliyor diye birşey söylenmedi çünkü, hep araç qelecek ve serviste yükleyecek usta navi yi dendi.. ve yüklendikten sonra CD yi unuttu sandım bende qeri qötürdüm... o da sizde kalacakda demedi..
    Allahtan arabayı geri vermemişsin usta yalnışlıkla verdi diye haha Şaka bir yana Cd nin verilmesi lazım yukarıda resimleri olan cd setinden banada verdiler bende de var

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

abi sorma ya zaten arabayı almaya qittiğimde daha pilakaları qelmemişti son dakkaya yetişti aşağı in proqramı yükle kontrol et benzin al bahşiş felan derken hiçbişey düşünemedim sormadımda kimseye.. CD nin kalacağından haberim yoktu hiç öyle bahsetmediler bile arabaya binip nav tuşuna bastığımda navi. DVD sini takınız yazıyodu, sorduğumdaysa onu serviste yükleyecekler dedi arkadaş CD si var sende kalacak falan diye de bahsetmedi.. nebileyim kaldı öyle.. peki o CD yi alamam mı ben şimdi abi? napmalıyım.. huh

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Servisten bir talep et ama ellerinde yoktur sorununuzu opel türkiyeye bildirin bu arada bizim http://www.insigniateam.com/forum/in...25013#msg25013 bilgi bankasını doldurup gönderin biz bunları toplayıp derleyip Opel Türkye ile paylaşmayı düşünüyoruz bütün sorunları ve memnuniyetleri yazarsanız memnun oluruz.

Yorum

dvd800 var aracımda ve bana da verilen herhangi bir cd olmadı?
          ne yapayım şimdi ben servisten mi talep edeyim?

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

bu arada GM arzu hnm'ın mail adresi var mıdır acaba?
            ben de bir mail atıp cd yi isteyeyim diye düşündüm bir an?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
              Servisten bir talep et ama ellerinde yoktur sorununuzu opel türkiyeye bildirin bu arada bizim http://www.insigniateam.com/forum/in...25013#msg25013 bilgi bankasını doldurup gönderin biz bunları toplayıp derleyip Opel Türkye ile paylaşmayı düşünüyoruz bütün sorunları ve memnuniyetleri yazarsanız memnun oluruz.

Yorum

DVDyi verseydiler bile geçmiş tarihli olmayacakmıydı.Yani 2009/2010 dvdsi 2 sene sonra benim ne işime yarar ki?Navigasyon haritasından başka sistem yüklemesiyle ilgili bişeyler daha mı var acaba içinde.Eğer varsa bende uğraşacam almak için.
                http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                2.0 CDTI
                Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Araç 2010 model. DVD800.
                  Bana da herhangi bir CD-DVD verilmedi.
                  Sadece yüklediler..
                  2010 İNSİGNİA 1.6T COSMO BEYAZ

Yorum

register yapmak için,lisanslı kullanıcı olarak lisans hakkımı edinmek için alacağım ben cd mi..

Yorum

Şu An CD leri vermiyorlar zaten. 2011 yılının Nisan-Mayıs gibi vermeye başlayacağız dedi. Mail adresi de yok.
                      34 SEK 33

Yorum

Evveeet sonunda yüklettim. Artık çoğu yerde yol dışında yazmıyor. POI 'ler çoğalmış. Cadde ve sokaklar detaylı. Ancak istanbul da denemek lazım. POI lerin çoğalması lazımç
                        34 SEK 33

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Andronava
                          Evveeet sonunda yüklettim. Artık çoğu yerde yol dışında yazmıyor. POI 'ler çoğalmış. Cadde ve sokaklar detaylı. Ancak istanbul da denemek lazım. POI lerin çoğalması lazımç
                          CD500 için de güncelleme CD'si ile bir gelişme var mı yoksa beklemeye devam mı?

Yorum

Bir sormak lazım
                            34 SEK 33

Yorum

Bir sormak lazım
                              Peki

Yorum

biraz daha detay verebilir misin abi qörünümde falan bi değişiklik var mı 3 boyutlu halinde falan, ya da qrafiklerde??

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

İşleniyor...
                                X