Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni Navigasyon DVD 'si

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni Navigasyon DVD 'si

Bieaz evvel GM Türkiye ' den Arzu hanım ile yapmış olduğumuz telefon görüşmesine istinaden , 2011 yılında kullanılacak olnan detaylı ve tüm illerin bulunduğu navigasyon dvd sini bayiye gönderdiğini iletti. Benim bir sorunum vadı da. Yarın kısmetse yükleme yapacaklar. Merakla bekleyen arkadaşlara duyurulur. İlk benim aracayüklenecekmiş.
    34 SEK 33

Ynt: Yeni Navigasyon DVD 'si

Değerlendirmenizi sabırsızlıkla bekliyorum .. )
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

Hele şükür !!! İnşallah yine aynı yemeği ısıtıp vermezler.
      [COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR

Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)

Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)

Yorum

Aracımı aldığım zaman (yaklaşık 7ay) CD500 için üzerinde 2009/2010 yazılı bir CD vermişlerdi.

2 ay önce aracı aldığım bayiye gittiğimde ise 2010/2011 yazılı bir CD'yi aracıma yüklemeye çalışmıştık ama başarısızlıkla sonuçlanmıştı. Nedeni ise artık CD'lerin sadece beraberinde getirldikleri araçlara yükleneceği şeklinde bir bilgi verilmişti.

Güncelleme CD'leri ya da DVD'leri sanırım araçla bize verilenler haricinde sadece güncellemeleri içeriyor diye düşünüyorum. Ne dersiniz?

Yorum

Benim bildiğim kadarıyla verilen cd lerde barkod koruması var bu yüzden çoğaltılamıyorlar ama benim araçla verilern cd den 5 kişinin aracına yükleme yapılmıştı orda baktığı şey orjinal cd üzerinden kurulum yapılıp yapılmadığı diye biliyorum çün opel için özel bir barkod basıyorlar başka marka araçlar için başka barkod

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Fatih Abi,

Sizin ve Sn. Andronava'nın yazdığından şunu anlıyorum:
            Biz araçlarımızı aldığımızda CD'lerde ve DVD'lerde bir barkod uygulaması yoktu ve her aracın datası diğerine yükleniyordu. Bu uygulama çıktıktan sonra 2011 yılında gelen araçların kendilerine has data discleri oluştu (çünkü ben başka bir Astra'nın CD'sini kendime yükleyemedim - 2010/2011).

Güncelleme olayında ise GM Arzu Hanım'ın dediğinden anladığım kadarıyla tek bir DVD gönderiyorlar bayilere, tüm kullanıcılar güncelleme için bu DVD'den faydalanacak ama bu DVD'ler veya CD'ler bize verilmeyecek.

Sn. Adronava'dan uygulama sonrası detaylı bilgi alabiliriz sanıyorum

Yorum

Arzu hanım , bu gelecek olan DVD nin benim araca ait olacağını söyledi. 3-4 ay sonra da kişilerede teslim edebileceklerini iletti. Pazartesi günü detaylı izlenimlerimi sunarım. Pazar günü buluşmada da inceleme yapabiliriz.
              34 SEK 33

Yorum

Müjdeli haberlerinizi bekliyorum. oleyy
                http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                2.0 CDTI
                Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

İnşaallah bu sefer müjdeli haber veririm
                  34 SEK 33

Yorum

huh birşey soracam, bu bahsettiğiniz CD naviqasyon CD si mi?? araç alırken herkese bu CD veriliyor mu?? bize öyle bi CD vermediler..? dknow

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

bu arada müjdeli haberlerinizi bekliyorum

Orjinal yazı sahibi: Power
                      Hele şükür !!! İnşallah yine aynı yemeği ısıtıp vermezler.
                      +1

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                        huh birşey soracam, bu bahsettiğiniz CD naviqasyon CD si mi?? araç alırken herkese bu CD veriliyor mu?? bize öyle bi CD vermediler..? dknow
                        Teoride Dvd800 veya Cd500 alanlara bu cd nin verilmesi lazım

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Verilecekmiş üstat zaten
                          34 SEK 33

Yorum

Fatih abi, şimdi ben arabayı teslim almaya qittiğimde servise indik navi. yükletmek için, usta CD ile qeldi ve navi. yi yükledi.. işte arabanın qenel özelliklerini ve neyin nasıl çalıştığını filan anlattı tarif etti felan.. arabanın bi içine qirdik bi dışına çıktık özelliklerini kontrol ettik falan sonra servisten çıkıp benzin almaya qittim ve önceden üzerimde olan bi mp3 CD sini takmak istedim müzik dinlemek için, baktım CD var qörünüyo içinde, çıkartma tuşuna bastım navi. CD si vardı, bende usta telaşdan unutmuş olabilir diye qötürüp qeri verdim.... o CD nin bende mi kalması lazımdı yoksa abi? bana hiç araçla birlikte veriliyor diye birşey söylenmedi çünkü, hep araç qelecek ve serviste yükleyecek usta navi yi dendi.. ve yüklendikten sonra CD yi unuttu sandım bende qeri qötürdüm... o da sizde kalacakda demedi..

Yorum

Farklı bir foruma yazdığım yanıt:
                              Orijinalden alıntı: hokamola
                              Demişsiniz. Peki aracımızda hangi sürümün yüklü olduğunu görebileceğimiz bir ekran var mı? Aracı teslim alırken bayideki görevliye araçla birlikte CD gelip gelmediğini sormuştum. Böyle bir uygulama olmadığını, ellerindeki CD'den yüklediklerini söylemişti. Hatta kendi çekmecesinden çıkardığı CD'den yaptı yüklemeyi. Bu nedenle barkod olayı garip geldi bana.
                              Sn. Hokamola,
                              Bayinizdeki görevli arkadaşın yanlış bir yönlendirmesi söz konusu. Ben aracı aldığımda Navigasyon CD kutusu aracımın bagajında duruyordu. Kutu içeriğinde 1 adet CD, 1 adet license aggrement, 1 adet registration card ve 1 adet user guide mevcut. Registration card içindeki formun doldurularak Hollanda'ya gönderilmesiyle adresinize ücretsiz güncel CD'nin gönderileceği yazıyor. User Guide'da da bir adres değişikliğiniz olacak ise eski ve yeni adresinizle ilgili bilgileri yazıp gönderecebileceğiniz bir form mevcut.

Araçta hangi sürüm yüklü olduğuna araç ekranından nasıl bakılacağını bilmiyorum fakat CD içindeki INFO dosyasına bakınca ülkeler için kullanılan dataların versiyonlarını ve yıllarını görmek mümkün. Örn (Yunanistan ve Türkiye):

Nav-Data (unknit): SD2G-Parts_N12I10M8/nav2-NT_GRC_2008.03_p73_exp02_NG12/v2
                              Nav-Data (unknit): SD2G-Parts_N12I10M8/nav2-NT_TUR_2009.1_p73_exp01_NG12/v2

Yorum

İşleniyor...
                              X