İyi günler herkese hayırlı cumalar. Yaklaşık 10 yıldır opel kullanıyoruz ve baya memnun kaldık ama elimizdeki araç 2005 benzinli vectra olduğundan dolayı yakıt olayı baya fazla aracımızdan memnunuz konfor olarak gayet iyi ama yakıt olarak kötü. Opel insignia dizel almayı düşünüyoruz 60 bin lira kadar bütçe ayırdık (2011 yada 2012 model)
Başlıca sorularım şunlar;
Görünüş olarak beğeniyorum ve verdiğim parayı hakedermi?
Daha önceden opel kullandım memnun kaldım muanesi harici problem çıkarmadı bazıları insignanın bazı problemleri oldugunu söylüyor ne kadarı doğru?
Yalıtım olarak nasıl motor sesi rahatsız ediyormu yada rüzgar sesi içeri giriyormu?
Dizeli şehir içinde ortalama ne kadar yakıyor?
Benim amacım hem konforlu hemde az yakan bi araba almak illa insignia olsun demiyorum eğer olmasa hangi aracı önerirsiniz teşekkürler (aile arabası olucak)
Başlıca sorularım şunlar;
Görünüş olarak beğeniyorum ve verdiğim parayı hakedermi?
Daha önceden opel kullandım memnun kaldım muanesi harici problem çıkarmadı bazıları insignanın bazı problemleri oldugunu söylüyor ne kadarı doğru?
Yalıtım olarak nasıl motor sesi rahatsız ediyormu yada rüzgar sesi içeri giriyormu?
Dizeli şehir içinde ortalama ne kadar yakıyor?
Benim amacım hem konforlu hemde az yakan bi araba almak illa insignia olsun demiyorum eğer olmasa hangi aracı önerirsiniz teşekkürler (aile arabası olucak)
Yorum