Duyuru

Collapse
No announcement yet.

INSIGNIA ALACAĞIM YARDIM EDERMİSİNİZ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• INSIGNIA ALACAĞIM YARDIM EDERMİSİNİZ

İyi günler herkese hayırlı cumalar. Yaklaşık 10 yıldır opel kullanıyoruz ve baya memnun kaldık ama elimizdeki araç 2005 benzinli vectra olduğundan dolayı yakıt olayı baya fazla aracımızdan memnunuz konfor olarak gayet iyi ama yakıt olarak kötü. Opel insignia dizel almayı düşünüyoruz 60 bin lira kadar bütçe ayırdık (2011 yada 2012 model)
    Başlıca sorularım şunlar;
    Görünüş olarak beğeniyorum ve verdiğim parayı hakedermi?
    Daha önceden opel kullandım memnun kaldım muanesi harici problem çıkarmadı bazıları insignanın bazı problemleri oldugunu söylüyor ne kadarı doğru?
    Yalıtım olarak nasıl motor sesi rahatsız ediyormu yada rüzgar sesi içeri giriyormu?
    Dizeli şehir içinde ortalama ne kadar yakıyor?

Benim amacım hem konforlu hemde az yakan bi araba almak illa insignia olsun demiyorum eğer olmasa hangi aracı önerirsiniz teşekkürler (aile arabası olucak)

Ynt: INSIGNIA ALACAĞIM YARDIM EDERMİSİNİZ

Sitenin bir kuralı var.Bu sefer ben hatırlatayım.Tanıtma bölümüne kendinizi tanıtır mısınız ?
    Sorularınıza kendimce cevap vereyim.

Görünüş olarak beğeniyorum ve verdiğim parayı hakedermi?

*** Hak eder.

Daha önceden opel kullandım memnun kaldım muanesi harici problem çıkarmadı bazıları insignanın bazı problemleri oldugunu söylüyor ne kadarı doğru?

*** Bazı problemleri olmayan marka yok.Düşündüğün aracın kronik bir problemi yoktur.

Yalıtım olarak nasıl motor sesi rahatsız ediyormu yada rüzgar sesi içeri giriyormu?

*** Motor sesi dizel olduğu için var.Rüzgar sesi yüksek hızlarda makul derecede var.

Dizeli şehir içinde ortalama ne kadar yakıyor?

*** 100 km'de ortalama şehir içi 6,5 lt ile 12 lt,şehir dışında 5 lt ile 12 lt

Benim amacım hem konforlu hemde az yakan bi araba almak illa insignia olsun demiyorum eğer olmasa hangi aracı önerirsiniz teşekkürler (aile arabası olucak)

*** Yorum yok.
    https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Verdiğiniz cevap için teşekkür ederim Tartışma bölümüne yazdım uyardığınız için teşekkürler.
      Arabada fazla hız yapmayan biriyim ortalama 100 le gidiyorum bu hızla dışarısı rahatsız edermi ?

Yorum

İnsignia ile trafikte seyrederken bile kamyon motosiklet vs hariç genel anlamda bir ses duymazsınız. Bu birkaç unsur da zaten çok normal.

Uzun yol seyahatlerinde hele hele bahsettiğin bu hız aralığında rüzgar sesi duyman veya yol sesi duyman için havanın fırtınalı ve yolun mıcırlı asfalt olması lazım. Elbette bir miktar ses gelir ama çok çok makul düzeyde.

Kafanda yalıtımla ilgili herhangi bir soru işareti varsa için rahat olsun değil 100 ile sabit 140 160 ile giderken bile arabandan keyf alırsın. Zaten 100 le giderken sanki 70-80 ile gidermiş gibi his verir.

Anlatmak zor inşallah hayırlısı ile sahip olursan bizzat yaşayıp görürsün.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Dizel ve belirttiğin model Insignia için 60.000 bütçe yeterli gelmeyebilir.

Tavsiyem imkanın olursa kesinlikle Cosmo donanım alman. Ama o fiyatlara düşük km ve temiz boyasız vs bulman şu piyasada biraz zor görünüyor. Hevesini kırmak gibi olmasın ama malesef böyle.

Çok km yapmıyorsanız 1.6 Turbo benzinli İnsignia hem vergi hem performans olarak memnun eder.

Sakin kullanımda yakıt olarak çok üzmez. Etraftan duyduğunuz veya duyacağınız klasik hurafelere çok yakıyor söylentilerine ve algılarına kapılmayın.

Performanslı kullanımda hakkını fazlasıyla verip o ölçüde yakıt sarfeder. Her araçta performanslı kullanımda olabileceği gibi.
          Sakin kullanımda da fiziki koşullarına ve yüksek gücüne rağmen makul değerlerde yakıt tüketir. Zaten bu güçte bu koşullarda bir araç düşünen ya da sahibi olan bir insan bunların normal olduğunu kabul etmektedir. Aşırı düşünmeye gerek yok. Herşey ortada

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
            İnsignia ile trafikte seyrederken bile kamyon motosiklet vs hariç genel anlamda bir ses duymazsınız. Bu birkaç unsur da zaten çok normal.

Uzun yol seyahatlerinde hele hele bahsettiğin bu hız aralığında rüzgar sesi duyman veya yol sesi duyman için havanın fırtınalı ve yolun mıcırlı asfalt olması lazım. Elbette bir miktar ses gelir ama çok çok makul düzeyde.

Kafanda yalıtımla ilgili herhangi bir soru işareti varsa için rahat olsun değil 100 ile sabit 140 160 ile giderken bile arabandan keyf alırsın. Zaten 100 le giderken sanki 70-80 ile gidermiş gibi his verir.

Teşekkürler bilgin için zaten dizel almamın amacı okula gidip gelmek şimdiki araba 60 krş küsür yakıyor günlük 60 km yol gideceğim yoksa cosmo alırım tabikide hem daha donanımlı hemde motoru problem çıkarmaz. Açıkcası boya takıntısı olan birisi değilim park halinde vuruyorlar alsam bile boyatmıcağım ne malum Performans delisi birisi değilim normal kullanımda ne kadar yakıyor benzinlisi bide istanbulda yaşıyorum malum trafik dur kalk felan problem

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4726070/detay/
            Belirlediğim araç bu yarın bakmaya gidicem

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt

Hayırlısıysa olsun zaten aklımda bu soru çok takıldı sayende artık problem kalmadı sağol

Yorum

1.6T ye bindiğinizde performans delisi oluyor insan ucundan acıcık.
                CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Açıkcası yılda 25.000 km üzerinde yapmıyorsanız dizel almanın pek mantığı yok.
                  neden derseniz kısa bir hesapla;
                  dizel ortalama 8 litre yakar
                  benzinli ortalama 10 litre
                  eğer benzinli araç alırsanı ve yılda 15.000 km yaptığınızı varsayarsak. 2100 tl yakıt fazladan ödersiniz.
                  ama yılda toplamda 1315 Tl de vergiden dolayı daha az para cebinizden çıkar.Arada 785 Tl bir fark kalıyor.
                  Bu para için değermi bence değmez.Birde şöyle bir durum var aynı paraya çok daha dolu cosmo bir araç bulabilirsiniz.hem sessiz ve güçlü bir aracınız olur.
                  Tabi yinede son karar sizin
                  2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                  2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Eğer konfor ve az yaksın diyorsanız bence 1.6 dizel bir FRANSIZ aracı işinizi görür İnsignia Şekil Hız yol tutuş anlamında 10 üstünden 10 bence ama tüketim ve konfor bu Arabada o kadar da üst seviyede değil bence 1.4 benzinli alınabilir dizel yerine ama 1.6 alıcaksanız Trafiğe girince 50-55 Kuruş yakar

Yorum

O fiyatlara C5 bakadabilirsiniz. Konfor olarak C5i öneririm. AMa manueli ni. 1.6 hdi. Otomatiği rezaletti.
                      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

İşleniyor...
                      X