Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bügun Arabanın üstüne dolu yağdı.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Bügun Arabanın üstüne dolu yağdı.

Bende sabahtan hava kararınca içime doğdu binanın yan altına park ettim öğleden sonra komşumuzun penceresini kapatmayayım diye tekrar açığa çektim daha eve çıkmadım öyle bir başladı ki hemen koşarak aşağıya indim yeniden çektim sanırım bölge bölge kötü dolu yağmış bizim mahallede fındık kadar yağdı mesela keçiören çok kötü diye duydum siz hangi bölgedesiniz
    İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
    2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Ben hasköydeydim arkadaşın galeride. Tüm Keçiören subayevleri. Tüm arabaları mahvetti

Yorum

Keçiörende çatıdaki camları kırmış kötü bir şey yıllar önce otopazarında gezerken yağmıştı geçmiş olsun
        İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
        2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Korkunç bu dolu olayı . Sık sık oluyor artık.
          Ben de yakalanmıştım geçen sene.
          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Subayevlerindeki galericiler kovalarla doluları taşıyorlardı ayrıca tüm kanallarda tıkanmıştı birçok arabada suda mahsur kalmıştı felaket bir gündü anlayacağınız

Yorum

Doğal afet olmuş tüm mağdurlara geçmiş olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Keçiören mağdurlarından biride benim maalesef Tavan da 40-50 arası, Kaputta 15-20 arası, Sol tarafta 5-10 tane irili ufaklı dolu göçüğü oluştu. 5 dk içinde yağmur doluya çevirdi kaçmaya saklanmaya fırsat bile kalmadı. Mahallemde camı kırılan araçlar oldu. Durakların Flexi Glass ları vida yerlerinden kırılmış, cam olanlar yere inmiş. (Durağa sığınan insanlardaki panik gözümde canlandı) Bina çatılarındaki havalandırma ve güneşlik camları kırıldı. Market bakkal kafe önlerindeki çadırlar yırtıldı. Ağaçlarda meyveyi bırakın yaprak dahi kalmadı. Kanalizasyonlar tıkandığı için yüksek yerlerden gelen yağmur suları bodrum kat evlerin banyo ve tuvaletlerinden fışkırmış. Doğduğumdan beri bu semtteyim ilk kez böyle dolu yağdığını gördüm.
                Zarar gören tüm arkadaşlara geçmiş olsun.

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Tüm dünyada bu tip doğal afet sayısında artış görülüyor, iklimler değişti artık. Yapacak pek de birşey yok açıkçası. Dolu yağacağını hissettiğim an bir akaryakıt istasyonunun kanopisine sığınırım bulabilirsem.
                  ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omfaya
                    Keçiören mağdurlarından biride benim maalesef Tavan da 40-50 arası, Kaputta 15-20 arası, Sol tarafta 5-10 tane irili ufaklı dolu göçüğü oluştu. 5 dk içinde yağmur doluya çevirdi kaçmaya saklanmaya fırsat bile kalmadı. Mahallemde camı kırılan araçlar oldu. Durakların Flexi Glass ları vida yerlerinden kırılmış, cam olanlar yere inmiş. (Durağa sığınan insanlardaki panik gözümde canlandı) Bina çatılarındaki havalandırma ve güneşlik camları kırıldı. Market bakkal kafe önlerindeki çadırlar yırtıldı. Ağaçlarda meyveyi bırakın yaprak dahi kalmadı. Kanalizasyonlar tıkandığı için yüksek yerlerden gelen yağmur suları bodrum kat evlerin banyo ve tuvaletlerinden fışkırmış. Doğduğumdan beri bu semtteyim ilk kez böyle dolu yağdığını gördüm.
                    Zarar gören tüm arkadaşlara geçmiş olsun.
                    İyi tarafından bak, aracın sedan olsaydı bir de bagaj kapağıyla uğraşacaktın, büyük geçmiş olsun.
                    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Herkese büyük geçmiş olsun,ama artık çekme işlemlerini profesyonelce yapıyorlar,Rabbim başka afetler göstermesin.
                      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

fotograf var mı arkadaslar?
                        2011 1.6T Cosmo Olimpik Beyaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                          ....,Rabbim başka afetler göstermesin.
                          Amin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bugünlerde marmara ve ege bölgedinede dolu yağabilirmiş, tedbirli olmakta fayda var...

Yorum

İşleniyor...
                            X