Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSİGNİA ALIYORUM YARDIM

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İNSİGNİA ALIYORUM YARDIM

Herkese tekrar merhaba aranıza geçen aylarda katılmıştım yaklaşık bir ay içerisinde insignia mı alacağım ancak araba deneyimlerim olmadığı için yardımınızı istiyorum bütçemiz max 46.000 TL alacağım araç en fazla kaç km de olmalı ufak tefek çizik lokal boya çokmu önemlidir. Edition alsak ne değişir Edition Elegance alsak ne değişir YARDIM EDİN USTALAR.

İlgilendiğim 2009 model 1.6 T SİYAH 70.000KM DE SADECE BİR KAPISINDA 2 karış LOKAL BOYA olan bir araç var Fiyatıda 46.500 arac sorgusunda hasar kaydı çıkmıyor. sizce bu araç alınmalımı ?

NOT: ARAÇ SİYAH RENKTE OLACAK.

Ynt: İNSİGNİA ALIYORUM YARDIM

Duz edition almayin elektrikli el freni olmaz on arka park sensoru olamz ekranlari cok kucuk olur... en az edition elegance alin. Ama az daha arastirirsaniz cosmo keisnlikle tavsiye ederim
    F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
      Duz edition almayin elektrikli el freni olmaz on arka park sensoru olamz ekranlari cok kucuk olur... en az edition elegance alin. Ama az daha arastirirsaniz cosmo keisnlikle tavsiye ederim
      En mantıklısı ve sorunsuzu cosmo paket ancak bütçe yukarıda belirttiğim gibi 46.000 TL o parayada cosmo cok cok zor hatta hayal gibi birşey sanırım

Yorum

Çok değil, 1 sene öncesinde hatasız boyasız cosmo füme almıştım 45.000 TL' ye. Şimdi o araç 55 bin tl.

edition kalmımı bilmiyorum ama elegance çok var. O bütçeye 70 bin km civarı gezinen birkaç parça boyalı ( kazasız ) araçlara yönelmeniz doğru olur.

Boya takıntınız olmasın. Boyasız aldığınız aracın boyanmama garantisi yok.
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
          Çok değil, 1 sene öncesinde hatasız boyasız cosmo füme almıştım 45.000 TL' ye. Şimdi o araç 55 bin tl.

edition kalmımı bilmiyorum ama elegance çok var. O bütçeye 70 bin km civarı gezinen birkaç parça boyalı ( kazasız ) araçlara yönelmeniz doğru olur.

Boya takıntınız olmasın. Boyasız aldığınız aracın boyanmama garantisi yok.
          Haklısınız çiziklerden dolayı parça boyada çok bir takıntım yok ancak yukarıda belirttiğim aracın km sinde bir oynama varmıdır o aklıma takılıor cunkı denizliden edirneye gideceğim araç için aynı modelde daha yuksek kmdeki araclar daha fazla fiyatlara yazılı ilanlarda.

Yorum

Dizel araçlarda daha çok olduğunu düşünüyorum km oynamanın.

Hasar kaydı sorgusunda son km muayene bilgilerinin gelmesi lazım. Gelmediyse sorun yok, ama oradaki bilgilere de güvenmemek lazım.

En iyi yöntem, anlayan birinin bakması. Öyle expertiz servis anlamaz km oynamasını. Ayrıca Servis ve expertiz araca binip de yorum yapmaz.

Bence, araçtan anlayan iyi bir usta bulup her yerini o şekilde kontrol ettirmenizde fayda var. Ben birkaç insignia değiştirdiğimden tüm huyunu suyunu öğrendiğim için

Son iki insigniamı almam yarım saat sürdü. İçine binip denemem yetti. Boya kontrolü de gözle
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

KM olayını nasıl garanti bir şekilde anlayacağız peki ? orada servise götüreceğim aracı buradanda bir tamirci abimizi alıp gideceğim yanımda işin inceliği nedir ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YeseviMuratİlhan
                KM olayını nasıl garanti bir şekilde anlayacağız peki ? orada servise götüreceğim aracı buradanda bir tamirci abimizi alıp gideceğim yanımda işin inceliği nedir ?
                Km oynanmış oynanmamış garantisini kimse size veremez. Adam direksiyon değiştirmiştir anlamazsınız. Pedal değişmiştir yada vites topuzu değişmiştir anlamazsınız. Bunlara bakara km tahmini yaparlar belki ama kesin cevap değil...
                Servis kayıtları da yalan... Kötü niyetli biri her bakım öncesi km sini düşürür de girer. Ayrıca muayeneye de düşürüp girebilir.

Ustanıza güveniyorsanız işin inceliğini o bilir zaten... Bizim motorlar pancar makinesi gibi ses çıkartır kaput altında. Ona yanılmayın...

Yorum

Ynt: INSIGNIA ALIYORUM YARDIM

INSIGNIA
                  insignia
                  İNSİGNİA dknow
                  https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Hayırlısı olsun derim,ama biraz daha hedef koyup bi 50-52 bine standart cosmo bulursunuz gibime geliyor.
                    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Kadir'e katılıyorum. Zorlama durumu var sa cosmo tercih ediniz.

Yorum

İşleniyor...
                      X