Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Captiva Alınır mı? İleride çok değer kaybeder mi?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Captiva Alınır mı? İleride çok değer kaybeder mi?

Selamlar.
    Astra aracımızı satıp bir 2.0CDTI insignia alalım diye düşünürken aklımıza bir de Captiva geldi. blink
    Bu konuda aklımı kurcalayan 2 şey var.
    Birincisi şu ki yakıt değerleri konusunda herkes farklı şeyler söylüyor.
    Kimisi şehir içi 9 litre diyor kimisi 13 litre.
    Kimisi şehir dışı 6.5 litre diyor kimisi 8 litre. dknow
    İkinicisi ve bence daha önemlisi şu.
    Bu aracın ilerleyen süreçte çok fazla değer kaybetmesi söz konusu mu? alala
    Bu yakıt konusu neyse de 2. sorunun cevabı ne olmalı?
    Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
    Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Ynt: Captiva Alınır mı? İleride çok değer kaybeder mi?

Burak bey almayı düşündüğünüz Captiva kaç model yazmamışsınız yanılmıyorsam 2012 de 4*2 163 beygirlik makyajlı modeli çıkardılar en tasarrufluları bunlar 2010 a kadar olanlar 5 ileri 2010 yılından sonrakiler ise 6 ileri 4*4 benim 2008 model vardı şehir içi 10-12 arası rahat yakıyordu 2.el konusunu bende tam bilmiyorum ama bana sanki hafif çaptan düşmeye başladı gibi geldi Captivalar eski havasını kaybetti ama doğu illerinde daha çok rağbet görüyor

Yorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...13519098/detay
      örneğin

Yorum

captiva almak artık mantıklı olmaz bence.

Yorum

2013 yılında da bu araçlara hemen hemen aynı paraları istiyorlardı 2011 temizleri 67-70 gibiydi şimdide değişen bir şey yok gibi
          Şahsi fikrim değer kaybı çok yaşamazsınız belki ama piyasası biraz ağır ben zor satmıştım hatta evle takasa girmiştik elden çıkartmak için ama benden alan adam 10 günde sattı aracı

Yorum

captivanın sürüşü rahat ama yol tutuşu sıkıntılı. SUV alırken devrilme testlerine de bakılmalı

Yorum

abi bu araçtan bizde vardı 2 yıl kadar önce. ilk önce sürüş tarzını belirtmen lazım bize , eğer rahat olsun geniş olsun öyle adrenalin salgılatacak işlere girmem diyorsan bence fiyatına göre iyi bir araç donanımlı ve dış görünüşü bence güzel bir araç. eğer alma taraftarıysanız 2011-2012 4*4 olanlarına bakın bu aracın 4*2 lerine pek rağbet edilmiyor zaten az yakıyor dedikleride 1-1.5 litre arası. bu aracın iki kusuru var bence ilki süspansiyonları biraz sert yüksek olmasından dolayı diğeride izolasyonu biraz zayıf. soğukken motor sesi geliyor baya , diğer izolasyondan zayıf noktası ise süspansiyonları biraz sesli çalışıyor . bence 60-65 arası fiyatına göre en ideal aile aracı
              2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
              2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

Captiva biraz fazla yakıyor,eniştemde var ama donanım,ferahlık olarak iyi.Yol tutuş çok zorlamazsanız iyi,4x4 sistemi de iyi çalışıyor.Değer kaybı yaşamasanız da Chevrolet Türkiye'den çıktı artık.Bence başkasına bakın.Ford Kuga 1.6 ,4x4 ecoboostlar da fena...
                2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Bu konuda yorum yapmaktan çekiniyoruz sanırım hepimiz.
                  Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
                  Sanırım şu ana kadar yorum yapanların kaygısı benim ki gibi değer kaybı değil de diğer eksiler.
                  Kararsız kaldım gerçekten.

Yorum

Bu makyajsızlar çok çirkin, alacaksanız son çıkandan alın da değsin bari. 18 jantlı olanlar var sanırım high versiyonu olarak geçiyor. zaten 2. el alacağınız için çok da zarar edilmez diye düşünüyorum.
                    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Kullanım koşullarınız çok önemli.Viraj, denge, konfor gibi konularda insignia öne çıkar fakat doğada yol yapmayı seviyorsanız, yüksek araç ihtiyacınız varsa bence captiva o paraya alınabilir.İkinci elde 58-62 bandında alınan bir captiva 30-40 bin km yol yapıldıktan sonra satışa sunulduğunda çok zarar ettirmez kanaatindeyim. Bu arada captiva alınacaksa elbette 4*4 olmalı

Yorum

Aile aracı olsun, büyük olsun ama sedan olmasın diyorsanız, amacınız SUV değil büyük araç almaksa bence aile van'larına bakın derim. Çok güzel, çok şık, alırken ve kullanırken ekonomik, teknolojiye boğulmuş ve acayip konforlu aile vanları var. Anneme ve eşime düşünüyoruz biz de...
                        2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Ben yaklaşık 1 aydır babamın Captiva'sını satmaya çalışıyorum, ne yazık ki kaza boya vs. olmamasına karşın çok fazla rağbet görmüyor.
                          1 ayda arayıp soran 2 kişi oldu, 5 kişi de mesaj attı (ikisi takas önermiş). Bunlardan hemen hepsi Chevrolet'in Türkiye'den çekilmesiyle bu aracın çok değer kaybettiğini söyleyip ne istediysem 5-6 bin tl aşağısını önerdiler. Biz de vermedik. Çünkü satınca babamın düşündüğü arabaları en erken teslim eden bayi ağustosa zaman verdiği için aciliyetimiz yok.
                          Mercedes bayisi aracı takasa almadı (veya çok düşük bir teklif verdikleri için satış görevlisi söylemeye çekindi)
                          Galericiler 55 veren olursa kaçırmasın diyorlar. Nerden bakarsak ilanda yazandan 5 bin tl daha az.
                          Geçen sene arabanın 65 bin tl edeceğini düşündüğümüz sıralarda Opel bayisi takasa 53 bin tl önermişti.

Muhtemelen seneye 55'e bile satamayacağız farkındayım. Ama Chevrolet'in Türkiye'den çekilmesiyle bir miktar zarar ettik bu bir gerçek. Ucuza satacağımıza bari binelim diyoruz bir sorunu yok çok şükür. Alacağımız birçok arabadan da daha donanımlı.

Tüketim konusu da bizim ortalamamız 9.4 litre idi en son. Yakıtı az değil, yani çok memnun etmiyor. Kısa mesafelerde kullanılacaksa göz yumulabilir.
                          İlerleyen dönemlerde daha çok değer kaybeder bence almayın.
                          Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                          Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                          VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Bir Ara Ben Niyetlenmiştim Son Çıkalardan Almaya. Son Satılanların Sıfır Fiyatlarının 2013 Sonu İtibarı İle 84-86 K. TL Arası Olduğunu Öğrendikten Sonra, 2.El Fiyatlarının Çok Abartılı Olduğunu Düşünerek Almaktan Vazgeçmiştim.

Yorum

İşleniyor...
                            X