Duyuru

Collapse
No announcement yet.

mersoya üzdük

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• mersoya üzdük

arkadaşlar yarım saat önce arkdaşlardan dönerken sakin sakin kullanırken arkadan bir bmw 5.25 sellektör yaptı geçmnesini bekledim tabi geçince bir baktım arkasına bir cla yapışmış. beni geçince bmw sağ şerite geçti ve yol verdi fakat yol ayrımı yakındı ve mercedes geçmeye cesaret edemedi şansa bir baktım aynı yolu kullanıyoruz genciz tabi bende arabayı bir deneyeyim dedim neyse onların arkasına yapıştım bende döndüm anayola çıkınca yokuş çıkılıyor direk bmw sağa geçip benimle cla ya yol verdi bende cla nın arkasından sellektör yapıp yol istedim sağa çekildi aramızda 2 boydan fazla mesafe vardı bende o da asılmaya başladık ben 2 den 3e çekince benim araba torkun etkisiyle ileri atıldı(bu arada benim araç astra hb 136) ve şöfor kapısının oraya kadar geldim . tabi cla önündeki araca yaklaşınca ben yanındayken benim şerite kırmaya kalktı ve bende korna basıp geçtim neyse geçince bu benim arkama geçti kavşağa yaklaşırken 3 şeritlik yolda bir tofaş ortalamış gidiyor ben frene basıp işaret edip geçtim bir yandanda aynayı kolluyorum cla tam arkamda neyse yokuş dikleşince ben tekrar hızlanmaya başladım baktım buda zorluyor ama mesafe yavaş yavaş açılmaya başladı 1-2-3 boy derken baktı olmuyor yokuş biterken orta şerite geçip sadece benim plakayı okudu tmr .neyse arkadaşlar öyle altımda merso var diye bütün yollar bizim sanmanın doğru olmadığını ispatlamış olduk bir sefer daha .aracı geçerken arkadaki yazısına baktım sadece amg yazısı vardı muhtemelen c180 cdi dir. 109 hp lik olan . bence bir yıldıza yakışmadı böyle bir motor koymak yoksa yolda bir opele denk gelmesin çok üzülür muhaha
    2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
    2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Ynt: mersoya üzdük

Trafik bazen sizden yana olur bazende olmaz ama bu tur testleri yaparken aman dikkat hirsli olmayin hirs trafikteki en kotu dusmaninizdir.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hız Felakettir...
      '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
      '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
        Trafik bazen sizden yana olur bazende olmaz ama bu tur testleri yaparken aman dikkat hirsli olmayin hirs trafikteki en kotu dusmaninizdir.
        ihihi
        https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

bravo gerçekten.mahvetmişsiniz mersoyu.haddinin bildirmişsiniz.bundan sonra düşemezler opelin peşine..
          2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

BMW 5,25', sağa çektiren mercedesin astradan daha kötü olduğunu söylemen komik ama yaptıkların yazdıkların hiç komik değil. O araçlar yüksek hızlarda güvenli sürüş tekniği varken sizinkinde ufak bir falso da tenekeden cesedinizi cımbızla ayıklarlar. Sevdiklerin için biraz daha dikkat kardeşim. Senin gibi herkesin ailesi var. Burada alkışlanacak bir hal yok. Arabalarımızın kuvvetleri belli. Maksat Şöförlüğünü anlatmaksa o başka. Ama senin gibi bir delikanlıya denk gelirsen ikinizde yarışın sonunda tarlada traktörcülük oynarsınız.
            "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

''Sigara ben içiyorum sen içme,kötü bir şey,sen çocuksun '' !!!

On dokuz yaşındaki genç arkadaşımız ağabeylerini örnek almış.
              https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Cla 45 amg değilse o araçların hiçbirisi 525 i kenara çektiremez, belliki adam uğraşmamış. Bırakın cla yı c ve e de dahil o aracı kenara çektiremez. Anlamsız kapışmalara gerek yok bence. Ayrıca trafikte yarışma ve hız felakettir. yarışma yeri pistlerdir.. saygılarımla
                2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

Forumda herkes paylasti hiz yaptigini sunu bunu ama nedense kabak bu genc kardesimizin basina patlamis... kardesim kimsenin hayatini tehlikeye atmiyorsan kaza riski olusturacak hamleler yapmiyorsan istedigin gibi kullan aracini... kazasiz cezasiz gunler
                  F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                    Forumda herkes paylasti hiz yaptigini sunu bunu ama nedense kabak bu genc kardesimizin basina patlamis... kardesim kimsenin hayatini tehlikeye atmiyorsan kaza riski olusturacak hamleler yapmiyorsan istedigin gibi kullan aracini... kazasiz cezasiz gunler
                    +1

İnsan kendini bildikten sonra bir sıkıntı olmaz evelallah. Bizim tek bir tavsiyemiz olur o da gereksiz tehlikeye girmeyin.
                    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Müsait ve virajsız yollarda belli ölçülerde hızlan, yarış vs. fakat kendini hiç bir zaman tehlikeye atacak şeyler yapma. Yarıştığın kişiyede yazık olur sanada.
                      Ergün GÜRBÜZ

Yorum

➕ 1905

Yorum

+4444

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Benim kızmam diğer arkadaşlardan farklı olacak: CLA'yı neden Mercedes'ten sayıyorsun angry maad

haha haha haha

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Pilotaj iyiyse kimseye bir şey olmaz. Ama tavsiye eder miyim, tabi ki hayır. Gereksiz risk almaktır. Eğlencelidir evet ama gereksiz derecede risklidir. Nihayetinde asfaltı ağlatıyoruz diye hiçbirimize madalya vermediler Sakin trafikte araç bakımlıysa ve sürücü deneyimliyse tamam, aksi halde AMAN!
                              2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

İşleniyor...
                              X