Duyuru

Collapse
No announcement yet.

mersoya üzdük

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: mersoya üzdük

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
    BMW 5,25', sağa çektiren mercedesin astradan daha kötü olduğunu söylemen komik ama yaptıkların yazdıkların hiç komik değil. O araçlar yüksek hızlarda güvenli sürüş tekniği varken sizinkinde ufak bir falso da tenekeden cesedinizi cımbızla ayıklarlar. Sevdiklerin için biraz daha dikkat kardeşim. Senin gibi herkesin ailesi var. Burada alkışlanacak bir hal yok. Arabalarımızın kuvvetleri belli. Maksat Şöförlüğünü anlatmaksa o başka. Ama senin gibi bir delikanlıya denk gelirsen ikinizde yarışın sonunda tarlada traktörcülük oynarsınız.
    5 25 i sağa çektiren demedim bmw hiç kalkışmadı bile yoksa içimizden geçerdi .diğer söyleminize gelirsek cla belki biraz daha güvenli olabilir ama sonuçta bir pist arabası değil ve benim kullandığım araçta tofaş değil yani arada yol tutuş tutuş ve kalite olarak abartılacak fark yok.tarlada traktörcülük olayına katılmıyorum keza formula yarışçılarının(en iyi yarışçı oldukları için örnek veriyim dedim)bir çoğu genç
    2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
    2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
      Forumda herkes paylasti hiz yaptigini sunu bunu ama nedense kabak bu genc kardesimizin basina patlamis... kardesim kimsenin hayatini tehlikeye atmiyorsan kaza riski olusturacak hamleler yapmiyorsan istedigin gibi kullan aracini... kazasiz cezasiz gunler
      insanların olmadığı yolu bildiğim yerlerde trafik müsaitse ve araç bakımlıysa deniyorum zaten yoksa uzun yolda eski aracım 1.3 cdti ile 3.7 ort tüketim tutturmuşluğum bile vardır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
        Benim kızmam diğer arkadaşlardan farklı olacak: CLA'yı neden Mercedes'ten sayıyorsun angry maad

haha haha haha
        abi o aracı ilk kez en boş haliyle görmüştüm bu ne ANADOL'u yeniden üretmişler heralde dedim. ama dolu ve amg paketlisi fena durmuyor değil

Yorum

Harika yapmışsın, cla ya iyi bir ders vermişsin, bravo, hedeflerini yüksek tut, cla ile bidaha kapışma, sırada E olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
            Harika yapmışsın, cla ya iyi bir ders vermişsin, bravo, hedeflerini yüksek tut, cla ile bidaha kapışma, sırada E olsun
            e nin ancak 156 lık olanı ile deneyebilirim o da düz yolda alır ama öyle çok fark atamaz gibi denk gelirsem şartlar müsaitse neden olmasın

Yorum

Komşumun kardeşinde var sıfır aldı geri satıyor motoru renault motoru dedi satıp 320 d alacakmış
              İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
              2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: beter55
                e nin ancak 156 lık olanı ile deneyebilirim o da düz yolda alır ama öyle çok fark atamaz gibi denk gelirsem şartlar müsaitse neden olmasın
                Rahat alırsın, zorlanmazsın bence, kilo avantajın var...

Yorum

Yine de sürat felakettir
                  İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
                  2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: beter55
                    Rahat alırsın, zorlanmazsın bence, kilo avantajın var...
                    hasan
                    F30 Sport+

Yorum

Çok korkak olma,Astra J de dandik değildir yol tutuş açısından. Ama çok da tehlikeye atma. O da bir şey mi? Ben gecen Kayseri'den gelirken Hyundai İ20 , Megane 2 sedan yarışır gibi yaptı. İ20 ile fena dalga geçtim. Geçmesine izin verip verip yanından 180 ile geçtim. . Megane'da 4 kişi vardı ondelerdi,ben yaklaştıkça başladılar,virajlı bir duble yoldu,soldan gidiyorlardı,sağlamak istemedim.Sadece onlar hızlandıkça ben de hızlandım. Virajlarda Megane savrulmaya meyillenmeye başlayınca sağa geçtiler paşa paşa... Kaşınanı kaşımak lazım bazen.
                      2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Bende tekrarlayayım. Hız felakettir. Fatih, hele sen çok gaza geliyorsun 3. vitesin
                        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Hasab abi
                          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
                            Bende tekrarlayayım. Hız felakettir. Fatih, hele sen çok gaza geliyorsun 3. vitesin
                            Kaşınanları kaşıyıp bırakıyorum be Ali,çok görme bunu bana. İ20 ve Megane da mı geçsin abi İnsignia'mı?
                            2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Abi uğraşma valla ya. Kalıba göre araçlarla dişlen
                              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

önce kontrol
                                sonra da hak edene vereceksin odunu

Yorum

İşleniyor...
                                X