Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Arıza lambası yardım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Arıza lambası yardım

Bilemiyorumki bu sensörlermi orda ellerinde bi 1-2 tane vardı kodlarından baktılar hiç biri uymadı hepsinin görünümü aynı fakat motordan motora değişiyor muhtemelen. İnternetten opelgm gibi bi kaç orjinal ürün satan sitelerden baktım oralarda yok. Sahibinden gibi yerlerdede guvenmek zor corumda sanayide baska özel bi opel servisinde oldugunu söylediler adam telefonda elimde insignia için var 350tl civarında fiyatı demiş baktılar kodundan oda olmuyo. Anlamadım bende.
    2010 INSIGNIA SEDAN COSMO 1.6T 180HP MT6

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gokhan.05
      Bilemiyorumki bu sensörlermi orda ellerinde bi 1-2 tane vardı kodlarından baktılar hiç biri uymadı hepsinin görünümü aynı fakat motordan motora değişiyor muhtemelen. İnternetten opelgm gibi bi kaç orjinal ürün satan sitelerden baktım oralarda yok. Sahibinden gibi yerlerdede guvenmek zor corumda sanayide baska özel bi opel servisinde oldugunu söylediler adam telefonda elimde insignia için var 350tl civarında fiyatı demiş baktılar kodundan oda olmuyo. Anlamadım bende.
      Hepsiopel ve Opelgm sitelerini arayıp sorun. Ellerinde olabilir sitede olmasa da. Motordan motora fark etse de 700 TL degildir o sensör. Diğerleri de Opel motoru...
      2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Bugun aradımda mesai saatleri dışındayız falan dedi yarın sabahtan ararım bi komtrol için servise gideceğim zaten onlarda sensörden derse fiyatıda sabah uygun alırsam sensörü değiştirmeden dönerim servisten zaten çok zor bi işlemde değil gördüğüm kadarıyla sensörü kendim alıp değiştirtirim bi özel serviste artık

Yorum

Opelgm de aradım 560+kdv dedi 1tane var dedi ankarada sipariş verecekseniz geçelim son kalmış dediler hepsi aynı yerden malzeme çekiyo muhtemelen hepsi stokta 1 tane oldugunu söylüyo. %25 iskonto durumuyla en uygun görünen garip ama yetkili servis

Yorum

servise bıraktım servis söylediğini yineledi sensördemi problem var baska bi durummu tespitin zaman alacağını test sürüşüne çıkılması gerektiği, zaten arızanın 10-15 marştan sonra ancak lambayı yakacagını,subap ayarlarındanda kaynaklanabileceğini onların tekrar kontrol edileceğini bi ton ıvır zıvır anlattı bıraktık bakalım hayırlısı başka bişey çıkmazsa inşallah. Sensördensede sensörü sipariş verecek sensör gelecek falan filan benimde samsunda serviste bekleme şansım yok o yüzden sanırım iki yada üç gün serviste kalacak araç. Araç serviste kalacağı için dikkat etmem gereken, alırken kontrol etmemi önereceğiniz hususlar nelerdir? Ne önerirsiniz?

Yorum

Olaylar olaylar oldu iyice manifolt contasından kaçırıyomuş manifolt contası siparişi verildi o değişecek tekrar kontrol edilecek sensördede bişey varmı diye hayırlısı bakalım 1haftadan fazla sürecek anlaşılan sadece contadansa iyide sensördeyse sıkıntı arayada bi manifolt contası kaynadı bakalım

Yorum

Gökhan Bey ne önerirsiniz demişsiniz bence aracınızı satın Tabi ki şaka yapıyorum. Benim en son insigniamda bir türlü arızayı tespit edemeyince aracı satarak çözüm bulmuştum. Cidden bu araçlardaki problemleri bulmak bazen zor olabiliyor. 2 ay boyunca 2 yetkili 3 özel servis gezdi en az 1 ay araç oralarda kaldı. Yapıldı denilen hiçbir şey çözüm olmamıştı. O çaresizlik ve moral bozukluğunu çok çok iyi anlıyorum. Allah yardımcınız olsun. Umarım ciddi bir sorun değildir. Parası falan bir tarafa sorun bulunsa çok daha rahatlatıcı olur ama sorunu bulma aşaması biraz sıkıntılı...
                Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Teşekkür ederim suan satmak gibi bi düşüncem yok aracımada severek biniyorum satmak zorundada kalmam inşallah. Conta değişince ne olacak bakalım bakıp göreceğiz. Umarım contadanmı acaba bi onu değiştirsek mantığıyla değiştirmiyorlardır

Yorum

herhangi bir gelişme var mı?
                    2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

Conta değişti manifoltta çatlak varmış ona kaynak yapıldı sorun tekrarladı servise tekrar bıraktım rica minnet ellerinde bi çıkma sensör varmış onu taktılar bi dene bakalım sensördemi diye 3-4 gundur öyle kullanıyorum bi sıkıntı yok bir haftayı doldursun arayıp yenisinin siparişini vereceğim parça gelincede bi ugrayıp değiştireceğiz

Yorum

İşleniyor...
                      X