Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ledli Sinyal Meselesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ledli Sinyal Meselesi

Merhaba İnsigniateam Ailesi'nin değerli üyeleri.

Herkesin malumu bulunduğu üzere bizim arabalara aksesuar çok yakışıyor.
    Eski sponsorumuz Odak Çin'den bizim araçlar için özel tasarlanmış ledli
    sinyal getirdi. Özellikle forumda bu uygulamayı yaptıran onlarca üye oldu.
    Benim dört insigniam oldu, hepsine ledli sinyal uygulattım, severek de kullandım.
    Bildiğim kadarı ile Odak tarafından getirilen 500 takımlık ilk parti tükendi.
    Kasa değişikliği olacağı gerekçesi ile yeni sipariş verilmeyeceğini öğrendim.

Her fırsatta Opel-Türkiye'nin vefasızlığından bahsediyoruz, ben de Odak'ın
    bu vefasızlığından şikayetçiyim, sebebini anlatacağım

Karatay'ı alır almaz hemen Odak'a koştum.
    Ledli sinyallerimi yaptırıp keyifle kullanmaya başladım. Bir hafta kadar sonra,
    04.04.2015 gecesi Tuzla Mehmetçik Vakfı mevkilerinde, büyük bir talihsizlik
    yaşadım ve başka bir aracın sol aynası ile Karatay'ın sağ aynası çarpışarak
    kırıldılar. Gece, otoban yoğun, kim vurdu, kime vurdu belli olmadı,ben durmadım,
    kazaya karışan araç da durmadı, öylece devam edip gittik.

07.04.2015 günü kazayı ihbar ettik, eksper geldi, yetkili servis aynayı sipariş verdi,
    gelen orijinal tam takım ayna takıldı, meselenin bir yanını hallettik. Sol aynada
    ledli sinyal var, sağ aynada yok

Hemen Çağrı Kardeşi aradım, durumu anlatıp Cumartesi günü geleceğim diye
    randevu yazdırmak istediğimi söyledim. Maalesef stokta ledli sinyal kalmadı,
    yeni sipariş de verilmeyecek dedi. Avcılar'da başka bir şirketin adını verdi, aradım
    ellerinde hiç kalmamış, yeni sipariş de vermemişler, kala kaldım.

Sanal ağda gezinirken DRS Tuning adlı şirketin sitesinde rastladım,aradım, iki takım
    varmış, hemen sahibinden.com'a satış açtılar, parayı (514.- tl) ödedim,yerleri Fatih'deymiş.
    Zaman, kazanmak için kargoya vermeyin, ben gelip alacağım dedim, tamam dediler.
    Aradan bir saat geçmedi, tekrar aradılar, kutulardan çıkan ürünler maalesef kırık dediler.
    Zaten, belki de bu yüzden stokta kalmışlardır; siparişi iptal edip parayı geri gönderdiler.

On gün boyunca deli danalar gibi sanal ağda ledli ayna aradım. Yok, yok, yok...

Bu tip aksesuarların hemen hepsi Çin/Tayvan/Kore malı oluyorlar, her şey var, hatta
    Yusuf Bey'in arabasına Kaminaripark tarafından uygulanan ledli gündüz farı/sinyali
    bile buldum. Takımı 60 dolar, asgari sipariş 5 takım.

Hulâsa-i kelâm aradığımı bulamadım, benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu.
    Demek ki bu uygulamayı yaptıran öteki arkadaşlar da -es kaza aynalarına bir şey olursa-
    benim gibi ortada kalacaklar ki bu sayı en az 500 kişidir.

Şimdi Odak yetkililerinden yardım rica ediyorum, daha önce sipariş ettikleri yerden 15-20
    takım daha pekala getirtebilirler. Çağrı kardeş 500 takımdan aşağı sipariş almıyorlar demişti,
    ama, aralarında bir hukuk doğmuş, belki bu müşterilerini kaybetmemek adına bir ayrıcalık,
    bir istisna uygulaması yapabilirler. Benim başıma gelen bu durumu yaşaması muhtemel en
    az 500 araç sahibi daha varken , Opel/Odak sanırım bize ilgisiz kalmaz, kalmamalı.

Kestane kebap, acele cevap beklerim

Ynt: Ledli Sinyal Meselesi

Allah kolaylık versin gerçekten can sıkıcı bir durum olmuş.umarım kısa zamanda mağduriyetiniz çözülür.
    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Ağabey,
      Çağrı aldıkları yerin iletişim bilgilerini (mail,firma ünvanı,telefon,irtibat kurulacak kişi) verirse ben sana yardımcı olacağım.
      https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
        Allah kolaylık versin gerçekten can sıkıcı bir durum olmuş.umarım
        kısa zamanda mağduriyetiniz çözülür.
        Sağ olunuz Ahmet Bey, pek ihtimal vermiyorum ama, umut fakirin ekmeği

Orjinal yazı sahibi: canbaz
        Ağabey,
        Çağrı aldıkları yerin iletişim bilgilerini (mail,firma ünvanı,telefon,irtibat kurulacak kişi)
        verirse ben sana yardımcı olacağım.
        Can Kardeş, sağ ol, eksik olma
        Çağrı kardeş herhalde bu başlıktan haberdar olacaktır.
        Biraz bekleyelim, bakalım ilgi gösterecekler mi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
          Merhaba İnsigniateam Ailesi'nin değerli üyeleri.

Herkesin malumu bulunduğu üzere bizim arabalara aksesuar çok yakışıyor.
          Eski sponsorumuz Odak Çin'den bizim araçlar için özel tasarlanmış ledli
          sinyal getirdi. Özellikle forumda bu uygulamayı yaptıran onlarca üye oldu.
          Benim dört insigniam oldu, hepsine ledli sinyal uygulattım, severek de kullandım.
          Bildiğim kadarı ile Odak tarafından getirilen 500 takımlık ilk parti tükendi.
          Kasa değişikliği olacağı gerekçesi ile yeni sipariş verilmeyeceğini öğrendim.

Her fırsatta Opel-Türkiye'nin vefasızlığından bahsediyoruz, ben de Odak'ın
          bu vefasızlığından şikayetçiyim, sebebini anlatacağım

Karatay'ı alır almaz hemen Odak'a koştum.
          Ledli sinyallerimi yaptırıp keyifle kullanmaya başladım. Bir hafta kadar sonra,
          04.04.2015 gecesi Tuzla Mehmetçik Vakfı mevkilerinde, büyük bir talihsizlik
          yaşadım ve başka bir aracın sol aynası ile Karatay'ın sağ aynası çarpışarak
          kırıldılar. Gece, otoban yoğun, kim vurdu, kime vurdu belli olmadı,ben durmadım,
          kazaya karışan araç da durmadı, öylece devam edip gittik.

07.04.2015 günü kazayı ihbar ettik, eksper geldi, yetkili servis aynayı sipariş verdi,
          gelen orijinal tam takım ayna takıldı, meselenin bir yanını hallettik. Sol aynada
          ledli sinyal var, sağ aynada yok

Hemen Çağrı Kardeşi aradım, durumu anlatıp Cumartesi günü geleceğim diye
          randevu yazdırmak istediğimi söyledim. Maalesef stokta ledli sinyal kalmadı,
          yeni sipariş de verilmeyecek dedi. Avcılar'da başka bir şirketin adını verdi, aradım
          ellerinde hiç kalmamış, yeni sipariş de vermemişler, kala kaldım.

Sanal ağda gezinirken DRS Tuning adlı şirketin sitesinde rastladım,aradım, iki takım
          varmış, hemen sahibinden.com'a satış açtılar, parayı (514.- tl) ödedim,yerleri Fatih'deymiş.
          Zaman, kazanmak için kargoya vermeyin, ben gelip alacağım dedim, tamam dediler.
          Aradan bir saat geçmedi, tekrar aradılar, kutulardan çıkan ürünler maalesef kırık dediler.
          Zaten, belki de bu yüzden stokta kalmışlardır; siparişi iptal edip parayı geri gönderdiler.

On gün boyunca deli danalar gibi sanal ağda ledli ayna aradım. Yok, yok, yok...

Bu tip aksesuarların hemen hepsi Çin/Tayvan/Kore malı oluyorlar, her şey var, hatta
          Yusuf Bey'in arabasına Kaminaripark tarafından uygulanan ledli gündüz farı/sinyali
          bile buldum. Takımı 60 dolar, asgari sipariş 5 takım.

Hulâsa-i kelâm aradığımı bulamadım, benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu.
          Demek ki bu uygulamayı yaptıran öteki arkadaşlar da -es kaza aynalarına bir şey olursa-
          benim gibi ortada kalacaklar ki bu sayı en az 500 kişidir.

Şimdi Odak yetkililerinden yardım rica ediyorum, daha önce sipariş ettikleri yerden 15-20
          takım daha pekala getirtebilirler. Çağrı kardeş 500 takımdan aşağı sipariş almıyorlar demişti,
          ama, aralarında bir hukuk doğmuş, belki bu müşterilerini kaybetmemek adına bir ayrıcalık,
          bir istisna uygulaması yapabilirler. Benim başıma gelen bu durumu yaşaması muhtemel en
          az 500 araç sahibi daha varken , Opel/Odak sanırım bize ilgisiz kalmaz, kalmamalı.

Kestane kebap, acele cevap beklerim

Kaza için çok geçmiş olsun abicim ledli sinyaller için de inşallah istediğiniz olur

2014 Edition Elegance Fabrika Çıkış Lpg li + Sunroof

Yorum

Çağrı haber bekliyoruz!!!!!

Yorum

Abi geçmiş olsun. Çagri kardeşimiz bu mesajlara kayıtsız kalmaz inşallah

Yorum

Şaman bey öncelikle geçmiş olsun.
                Durum bu hale mi geldi şimdi?
                Ben de Çağrı kardeşimizden siparişle ledli sinyalli ayna getirttim ve taktırdım.
                Ilerde ihtiyaç olursa ne şekilde olursa olsun farketmez,hep böyle mi olacak?
                Satış sonrası da destek isteriz.
                Yedek parça stok ve desteği isteriz.
                @Murat
                2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

şuan için net birşey olmamasından dolayı birşey yazamıyorum ama görüşmeler için biraz zaman talep edeceğim
                  InsigniaTEAM

Yorum

Geçmiş olsun Şaman abi.
                    2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Firmaların satış sonrası yedek parça bulundurma zorunluluğu var, tüketici heyeti bu işi halleder Çağrı halletmez ise
                      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                        Firmaların satış sonrası yedek parça bulundurma zorunluluğu var, tüketici heyeti bu işi halleder Çağrı halletmez ise
                        Üretici firmanın yedek parça bulundurma zorunluluğu var, ticaret yapanın yokki ihihi
                        InsigniaTEAM

Yorum

Çağrı bunu Opel Odak sattıysa, yetkili servisten faturası varsa o üretici firma (temsilcisi) sayılmaz mı?
                          ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                            Çağrı bunu Opel Odak sattıysa, yetkili servisten faturası varsa o üretici firma (temsilcisi) sayılmaz mı?
                            Distribütörlük olmadan sayılmaz diye biliyorum abi ve bunlar orijinal parça değil, sonuçta müşteri isteği ve onayıyla motor veya başka bir şey için de dışarıdan yan sanayi parça tedarik edilip takılabiliyor, bu da faturada parça kodu başında * ile belirtiliyor.
                            Müşterinin talebi ile dışarıdan alınıp takılmış bir yan sanayi parçayı sırf biz taktık diye temsilcisi olamayız ki?

Aslında bu yüzden konuya henüz birşey yazmadan takipteydim.
                            Henüz ortada net birşey yokken şuan yorum yapmam(ız) çok sağlıklı değil.
                            InsigniaTEAM

Yorum

Kaza için büyük Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bir çözüme ulaşırsınız.
                              Benim araç yeni sayılır alalı 5. Aya girdik benimde aklımdaydı bir set led sinyalli ayna ama anlaşılan bulamayacağız belki ebay vs tarzı sitelerde top rated satıcılardan bulmak mümkün olurmu gümrükte vs sıkıntı çıkarmı yada fiyat ne kadara patlar bi araştırmak lazım.
                              2010 INSIGNIA SEDAN COSMO 1.6T 180HP MT6

Yorum

İşleniyor...
                              X