Duyuru

Collapse
No announcement yet.

LPG Hakkında bir soru

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• LPG Hakkında bir soru

Arkadaşlar biz 45.000'de cosmo almıştık. içinde Landirenzo LPG var. iş yerindeki abi dediki 75.000km geldiğinde beyni felan onun gibisinden hata verir gibisinden bişeyler söyledi. sizin yorumlarınız nelerdir? sıkıntı yaşatır mı?

Ynt: LPG Hakkında bir soru

O abinizin aracının markası nedir?
    Merak ettim doğrusu.
    Konuya da ufak bir cevap vereyim.
    Araçlarımızın magnezyum alaşımlı subapları var.
    LPG kaynaklı Subap eritme problemleri olabiliyor.
    Çözümü çelik subap ve masrafı işçilik dahil 1300 TL civarı.
    Aracınızı takip edin. Sabahları stop etme, soğukken tekleme, aşırı titreme vb. problemler olursa servise gösterin.
    Onun dışında problem olacağını zannetmiyorum.
    Not: 2011 Cosmo Landi LPG kullanıcısıyım. 20bin km.dir kullanıyorum. Henüz sorun yaşamadım.
    Yarın da yaşayabilirim ama yaşamayabilirim de.
    Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
    Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

2010 1.6t ST kullanicisim.15.000km'dir Landirezzo omegas yağlamali sistem LPG kiityle kullaniyorum.Şeytanın kulağina cebimde rahaatt.. Arabamda..

Saygılarımla
      2010 Model 1.6 Insignia Sport Tourer

Yorum

Bizimki 1.6 T yani bu bizimkinin yağlama sistem olduğunu nasıl anlarız? bide performansı etkiliyor mu? çünkü arabayı garaj dan çıkartırken gaza yüklenmeme rağmen yavaş çıktı anlamadım acaba arabaya alışamadım o yüzden mi ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Anderian
          Bizimki 1.6 T yani bu bizimkinin yağlama sistem olduğunu nasıl anlarız? bide performansı etkiliyor mu? çünkü arabayı garaj dan çıkartırken gaza yüklenmeme rağmen yavaş çıktı anlamadım acaba arabaya alışamadım o yüzden mi ?
          Anyalamadım tam.
          Biraz daha detaylı yazarsanız cevap verelim.
          LPG Var mı? Yok mu?
          1.6T olup olmadığını mı anlayamadınız?
          Gaza bastınız yavaş çıktı derken nasıl yani gaz mı yemedi? Yoksa gitmedimi?
          Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
          Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

Hayir lpg var. Yaglamali olup olmadığını nasıl anlarım?

Ya geçen arabayi cikart dedi babam.garajdan bende vites 1 de cikicaktim yokuşa çıkmaya başlayınca yavaş çıktı gazin sonuna yuklenmeme rağmen belki yeni yeni kullanıyorum ondandir .d çünkü diğer arabada olmamıştı .

Yorum

aracı devirsiz kaldırmışsınızdır.zaten 2000 devirden önce araç at arabası gibi gitmez birde önünüzde dik bir yokuş varsa siz araca devir aldırana kadar gaz tepkisiz kalmış olabilir.
              gaza iyi yüklenerek ayağınızı debriyajdan çekerseniz araç yerinde zor durur zaten patiye düşer emin olun.
              bence tamamen devirlenme problemi olmuş başka sıkıntı olacağını sanmam.
              bu arada yağlamalı tip lpg lerde 1lt veya 0,5 lt lik yağ tankı olur motor bölümünde zaten orda sırıtır kaputu açınca görebilirsiniz.
              2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
              2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

71 bin km de aldığım 1.6 t cosmo aracıma 45 bin de landirenzo yağlamalı lpg takılmış.taktırılan yerde tarih ve km olarak teyit ettim.4 bin km sert ve yüksek devirli kullandım.şu an 75 binde.bir sıkıntı yok.umarım da olmaz

Yorum

Aracım 2009 1.6T Cosmo. 45000 km de aldım ve hemen Landirenzo marka yağlmalı lpg taktırdım. Şuanda 75000 km de. Allah'a şükür bugüne kadar arıza vermedi. 15 Haziranda subapları değiştirteceğim. Çelik stelitli subap taktıracağım. Şimdiye kadar sıkıntı olmadı ama ben tedbir olsun diye değiştireceğim.
                  2009 Insignia 1.6T Cosmo Teknik Gri

Yorum

bizim insanlarımızın her konuda bilgisi vardır ..hiç bilgisi olmadığı bir konu hakkında bile mutlaka bir söyleyeceği vardır .kulaktan dolma birşeyler duymuştur ona kendindende birşeyler katarak daha enteresan bir hale getirir ve insanlara anlatır .. o yüzden her duyduğunuza inanmayın .ya ustasına sorun yada o aracı kullanana..bende aracımı almadan önce araştırma yaparken bu foruma katıldım ve insignia hakkında birçok şeyi öğrendim.ondan sonra aracımı aldım .sizde insignia team e katılmakla iyi yapmışsınız aracınız hakkında merak ettiklerinizi ve kafanıza takılan herşeyi sorabilirsiniz .
                    hoşgediniz keyifli forumlar

Yorum

İşleniyor...
                    X