Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni Insignia Güncelleme

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni Insignia Güncelleme

herkese iyi günler bugün opel servisinden aradılar bizi. ücretsiz teknik aksiyon adı altında güncelleme yapaılacağını söylediler. acaba bu beklediğimiz efsane güncelleme olabilir mi ? yani uygulama yükleyip çalıştıracağımız (navigasyon gibi ) hale gelecek olan güncelleme mi rolleyes
    2014 İnsignia 1.6 AT cosmo+still paket

Ynt: Yeni Insignia Güncelleme

Aracınızın özellikleri ve modeli nedir ?

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Aracınızın özellikleri ve modeli nedir ?
      2014 cosmo 1.6 otomatik + stil paket abi.

Yorum

Sanmıyorum
        InsigniaTEAM

Yorum

Nisan başında aracı periyodik bakıma verdiğimde bana da güncelleme yapıldığı söylenmişti. Ancak bu konuda faturada herhangi bir şey görememiştim. Sanırım motorla ilgiliydi, Intellilink'te bir değişiklik görmedim.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

demekki hayal kırıklığıymış bu da rolleyes

Yorum

Merhaba arkadaslar,

Gecen 15 aylik suredeki tecrubelerimi paylasmak istedim.

2014 model aracimiz su anda 30.000km oldu ve 04 Haziran'da 30.000km bakimi yapildi.

Aracin kullanildigi yol ve saat, trafigin yogun olmadigi yer ve zamanlar. 30.000km.nin yakit ortalamasi (sayac A) 7.2lt/100km. Her yakit aldigimda sifirladigim sehir ici sayaci B'nin ise 8.0km/100km oluyor.

Ilk aldigimiz gunden bu yana servise aracin cekis gucunun dusuklugunden bahsediyordum. Arac cekmediginden, vites kucultme oncesi motor devri 1500rpm'e hatta zaman zaman 1200rpm'e kadar dusuyor, arac takatsiz kaiyor ve yakiti artiyordu. Vitesin kuculmesi icin gaza biraz fazla yuklenince de vites kuculuyor ancak bu seferde teker yere tutunmakta sorun yasiyordu. Bu durum vites ne kadar kucukse o kadar sikintili oluyordu.

30.000km Yetkili Servis bakiminda vites kutusu icin yeni geldigini ifade ettikleri bir yazilimi yuklettim. Motor icinde yazilimin versiyonunu kontrol etmelerini istedigimde yeni bir yazilim yuklediklerini soylediler.

SONUC: Aracin surusu nihayet keyifli bir hale geldi. Artik gaza basinca gidiyor. Vites degisimleri sikintili degil. 130km hiz'i 2500rpm'de yaparken, su anda yaklasik 2250rpm'de yapiyorum. 2500rpm'den sonra ve kick down sonucu vites kuculdugunde ortaya cikan belirgin takatsizlik cok azalmis.

Ilk 2000-3000km.lerde rodaj sonrasi pekistirme amacli hizli kullanimlarimda, egimi de kullanarak 230km/h'a kadar cikmistim, ancak bu yeni hali ile henuz test edemedim. Motor devir sayaci hic bir viteste, ister otomatik ister manuelde redline'a yaklasmiyor bile.

Guzel bir hafta sonu gecirmeniz dilegiyle... Hayati

Yorum

Güzel haberler Vites geçişinde bir değişiklik var mı peki?
                Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Vites geçişleri ile alt ve üst devirlerdeki çekiş gücü Güncelleme öncesine göre bariz fark edilebilir seviyede olumlu..

Yorum

Hayati bey bilgilendirme için teşekkürler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                    X