Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 2015 hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia 2015 hakkında

Bosuna otomatik sidi yi savunmayin 140 bile cok bence... resmen ceset... arabayi 120 hp diye piyasaya sunsanalardi beklentiyi karsilarlardi
    F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
      Bosuna otomatik sidi yi savunmayin 140 bile cok bence... resmen ceset... arabayi 120 hp diye piyasaya sunsanalardi beklentiyi karsilarlardi
      Realistik ve samimi bir yorum olmuş

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Yok yahu o kadar da değil. Tork konvertörlü şanzıman performansı törpülüyor ama konforu gayet güzel ve vites değişimleri neredeyse sorunsuz, performansı da dediğiniz kadar kötü değil. Düzceye giderken Ercan abi ile denemelerimizde çok da geride kalmadı.
        34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Yazılım işi sorunsuz çözüldüğünde,200+ hplerde muhtemelen sıkıntıda çıkartmaz o motor çünkü aynı motor gtclerde200 hp ve araçta ciddi iyileşme olur,opelin otomatik sanzımanı cidden büyük kayıplar veriyor,bunu şöyle örnekleyebilirim;astra 180lik otomatik,insignia 180lik kalkıs ve rollinglerde 2-3 boy geride kalıyor 200 kg de hafif olmasına ragmen bu ciddi çok büyük fark.
          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip
            Yok yahu o kadar da değil. Tork konvertörlü şanzıman performansı törpülüyor ama konforu gayet güzel ve vites değişimleri neredeyse sorunsuz, performansı da dediğiniz kadar kötü değil. Düzceye giderken Ercan abi ile denemelerimizde çok da geride kalmadı.
            Sarsintisiz vites gecirmesi tek basina kistas degil ki... gucu yere aktarmasi s modunun olup olmamasi vites atarkenki hızı yuksek devirde giderken bir alt vitese gecis olanagi verip vermemesi yakita olumlu katkisinin olup olmamasi, sorunsuzlugu bunlardir benim icin kistas...
            F30 Sport+

Yorum

Sarsintisiz vites gecirmesi tek basina kistas degil ki... gucu yere aktarmasi s modunun olup olmamasi vites atarkenki hızı yuksek devirde giderken bir alt vitese gecis olanagi verip vermemesi yakita olumlu katkisinin olup olmamasi, sorunsuzlugu bunlardir benim icin kistas...
              Iyi güzel de ben iki araca da sahip olmuş biri olarak otomatiğin 140 beygirlik kadar gitmediği fikrine hiç mi hiç katılmıyorum. Ikisini de yeterince kullandım, kabul otomatik daha Hantal ve daha zor ivmeleniyor fakat öyle abarttığınız kadar değil, neden derseniz 140 lık insignia ne yazık ki otomatikle kapışamıyor, test edilmiştir
              ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
              ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

Arkadaşlar, ortalığı karıştırıp gitmişim gibi olmuş, kusuruma bakmayın.

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
                Satış temsilcisine performansı beğenmediği söyleyince 140 beygir gibi performans verir demişti.
                Evet satış temsilcisinin lafını doğrudan buraya yazarak hata etmişim. Hepimiz biliyoruz ki bu temsilcilerin çoğu arabalardan bihaberler. Ben aynı temsilciye farın içindeki küçük ampul (Köşe dönerken yanan lambalar) ne işe yarıyor diye sorduğumda bilememiş ve aracın burnunu vitrine yanaştırıp farları açıp kapatıp yansımaya bakarak ne işe yaradığını çözmeye çalışmıştı hasss haha

Başka bir olayda da Hyundai i30'un yeni otomatik şanzımanını tanıtıyorlardı. Devir kesiciye giriyor mu diye sordum. Aldığım cevap: "Devir kesici derken?"

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: myanmaz
                  Iyi güzel de ben iki araca da sahip olmuş biri olarak otomatiğin 140 beygirlik kadar gitmediği fikrine hiç mi hiç katılmıyorum. Ikisini de yeterince kullandım, kabul otomatik daha Hantal ve daha zor ivmeleniyor fakat öyle abarttığınız kadar değil, neden derseniz 140 lık insignia ne yazık ki otomatikle kapışamıyor, test edilmiştir
                  bir video çekilseydi Açıklık gelirdi konuya , bu arada 140 lığın 170 liği gelebileceğini düşünmek bile hata
                  2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
                  2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

Otomatik vites güzel istanbul trafiğinde fatih te yaşıyorum yokuş ve trafik olan bi yer aracı genel de fatih-yeşilköy-başakşehir e6 dan yine fatih e dönüyorum bunların karması trafik bazen boş bazen dolu 9.9 du ve cimrilik yapmadım zaten haftada 1-2 kesz çıkarıyorum ama onun dışında 140 larda olsun sahil yolu 100 le giderim dersen ki araç bas diyo 10.6 yı gördüm ki her kalkışta anti patinaj devreye giriyodu baya abana abana kullandım otomatik vites hiç bi olumsuzluk yaşatmadı eski insignia ya binmiştim bana sanki daha az ses alıyo içeri gibi geldi ama yeni herzamn yeni 0 da her zaman 0 dır
                    2015 Insignia 1.6 170 HP AT cosmo

Yorum

İşleniyor...
                    X