Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 2015 hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia 2015 hakkında

Merhabalar ben bu araba değiştime işine iyice sardırdım forumda Insignia Sedan 1.6 170 HP Cosmo AT6 Cosmo 96 milyar, bu araç sahibi olan var mı, bu para verilirse değer mi,şimdiden teşekkürler
    2016 - İNSİGNİA - SPORT + STİL PAKET - BEYAZ

Ynt: İnsignia 2015 hakkında

Yeni makyajlı kasa gayet güzel. Golf ve jettanın fiyatları nerdeyse 100 bin TL iken bu araç bedava hiç dşünmeden satın alın güle güle kullanın

Yorum

Manuel alın derim
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mustafa147
        Sedan 1.6 170 HP Cosmo AT6 Cosmo 96 milyar, bu araç sahibi olan var mı, bu para verilirse
        değer mi, şimdiden teşekkürler.
        Yerinizde olsam 0 araba almazdım. Az kilometre yapmış, mazisi temiz, dopdolu bir
        araba var. Üstelik forumdan arkadaşımızın, yani insignianın kıymetini bilen birinin.
        Bir bakmanızda yarar var diye düşünüyorum; bağlantısını aşağıya koyuyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0095423/detay/

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mustafa147
          Merhabalar ben bu araba değiştime işine iyice sardırdım forumda Insignia Sedan 1.6 170 HP Cosmo AT6 Cosmo 96 milyar, bu araç sahibi olan var mı, bu para verilirse değer mi,şimdiden teşekkürler
          emsali olan Bmw520i ile kıyaslama yapabilirsin.Sonrada ''bu paraya değer''
          Şaman Türksoy beyin tavsiyesi yabana atılmamalıdır.Dört tekerden hangisinin en az döndüğünü hesaplayabilen değerli bir büyüğümüz.
          https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Bence uzun süre binmeyecekseniz sıfır almayin
            F30 Sport+

Yorum

Yusuf satıyor aracını kaçırmayın derim
              2015 leon fr

Yorum

Yusuf satiyorasa kesinlikle o araca yogunlaşın derim
                F30 Sport+

Yorum

yusufun arabası kadar dolu bulamazsı nız bence bi görüşün o da sıfır sayılır

Yorum

Yusuf agabeyin arabasi satildi satilicak
                    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Elimdeki insignia zaten manuel ben otomatik vites için değiştiriyorum arabayı. zaten kararsız kaldım geldim oturdum eve. sıfır araba almamın sebebide başım ağrısın istemiyorum ve arabayada günlük binen biriyim. ayrıyetten otomatik düşünmemin sebebi eşiminde arabayı kullanmasını istiyorum başarabilir mi o ayrı mesele
                      2016 - İNSİGNİA - SPORT + STİL PAKET - BEYAZ

Yorum

Hayırlı olsun az km yapmış 2.el araçlar tercih edilebilir bu fiyata alınacak en güzel araçlardan birisidir.
                        2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Yusuf gibi ben de manuel SIDI kullanıcısıyım. Otomatiğini test ederek manuelini almıştım. Active Select adındaki şanzıman klasik tork konvertörlü bir şanzımandır. Konforludur, sarsmaz, dayanıklıdır, arıza yapmaz v.s., ama performansı törpüler ve yakıtı artırır. Yeni motorun yakıt tüketimini düşürdükleri için otomatik SIDI sanırım manuel 180'likle aynı yakıyor. Malesef hiç de 170 beygir gibi gitmiyor. Satış temsilcisine performansı beğenmediği söyleyince 140 beygir gibi performans verir demişti.

Bence buradaki veriler ve yorumlar ışığında aracı bir test edin ve sizin ihtiyaçlarınız karşılıyor mu bir bakın. İnşallah aradığınız aracı bulursunuz.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
                            Yusuf gibi ben de manuel SIDI kullanıcısıyım. Otomatiğini test ederek manuelini almıştım. Active Select adındaki şanzıman klasik tork konvertörlü bir şanzımandır. Konforludur, sarsmaz, dayanıklıdır, arıza yapmaz v.s., ama performansı törpüler ve yakıtı artırır. Yeni motorun yakıt tüketimini düşürdükleri için otomatik SIDI sanırım manuel 180'likle aynı yakıyor. Malesef hiç de 170 beygir gibi gitmiyor. Satış temsilcisine performansı beğenmediği söyleyince 140 beygir gibi performans verir demişti.

Bence buradaki veriler ve yorumlar ışığında aracı bir test edin ve sizin ihtiyaçlarınız karşılıyor mu bir bakın. İnşallah aradığınız aracı bulursunuz.
                            Yok canım o kadar da değil, tamam araba biraz hantallaşıyor ama benim eski 180 likten çok ahım şahım bir farkı yok.
                            ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
                            ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

1.4T Astra sahibiyim. Yeni kasa olarak bir kaç arkadaşın arabasına bindim.
                              140 beygir gibi diyebilecek zihniyette birisi sanırım ya sarhoşken araca bindi veya bu işten hiç anlamıyor.
                              Bu yorumu yapmak için saçmalama katsayısının çok yüksek olması gerekli.
                              Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
                              Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

İşleniyor...
                              X