.... bekliyorum abilerim begenip paylasirsan sevinirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
facebook sayfamız
Collapse
X
-
Ynt: facebook sayfamız
InsigniaTeam resmi Facebook sayfası linki aşağıdaki gibidir ;
https://www.facebook.com/insigniateam?fref=ts
Şehir bazında alt gruplar kurmak bence gereksiz.
Ayrıca binlerce üyeyi sosyal medyada temsil etmek tahmin ettiğinizden daha zordur.[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
-
Orjinal yazı sahibi: OnurInsigniaTeam resmi Facebook sayfası linki aşağıdaki gibidir ;
https://www.facebook.com/insigniateam?fref=ts
Şehir bazında alt gruplar kurmak bence gereksiz.
Ayrıca binlerce üyeyi sosyal medyada temsil etmek tahmin ettiğinizden daha zordur.
Yorum
-
Hiper aktif bir yapıya sahipsin sanırım.Biraz soluklan.Çoğu arkadaşımızın yapmadığı bir şey yapmanı öneririm.Geçmiş konuları okuman,hedefine ulaşman da sana yardımcı olacaktır.Bu forumunun admin'i,admin'leri zaten bir şeyi başarmış.Bütünden sende faydalan.Tavsiyeleri dinlersen istediklerine daha çabuk ulaşırsın.https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: canbazHiper aktif bir yapıya sahipsin sanırım.Biraz soluklan.Çoğu arkadaşımızın yapmadığı bir şey yapmanı öneririm.Geçmiş konuları okuman,hedefine ulaşman da sana yardımcı olacaktır.Bu forumunun admin'i,admin'leri zaten bir şeyi başarmış.Bütünden sende faydalan.Tavsiyeleri dinlersen istediklerine daha çabuk ulaşırsın.
Yorum
-
Bu konu hakkında artık bir uyarı yapma gereği duyuyoruz.
"InsigniaTeam" ismi tek bir gruba aittir ve yönetimi belirli kişiler tarafından sağlanmaktadır.
Grubumuza ve sitemize ait facebook sayfası zaten bulunmakta ve Yönetim ekibimiz tarafından aktif olarak kullanılmaktadır; www.facebook.com/insigniateam
İzin olmadan, tescilli bir ismin kullanılması usulsüz ve yasaktır. Bu ismi kullanmak, isim üzerinden paylaşım yapmak belirli şartlar ve sorumluluklar gerektirir.
Gerekli şartlar ve standartlar sağlanmadan bu ismi izinsiz ve yanlış şekilde kullanmak kabul edersiniz ki kesinlikle yasaktır ve bizim de karşı çıktığımız bir durumdur.
Konuyu dikkate almanızı ve grubu/sayfayı kapatmanızı yada isim değişikliğine gitmenizi öneririz.
İyi forumlar dileriz,
InsigniaTeam.com Yönetimi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: YönetimBu konu hakkında artık bir uyarı yapma gereği duyuyoruz.
"InsigniaTeam" ismi tek bir gruba aittir ve yönetimi belirli kişiler tarafından sağlanmaktadır.
Grubumuza ve sitemize ait facebook sayfası zaten bulunmakta ve Yönetim ekibimiz tarafından aktif olarak kullanılmaktadır; www.facebook.com/insigniateam
İzin olmadan, tescilli bir ismin kullanılması usulsüz ve yasaktır. Bu ismi kullanmak, isim üzerinden paylaşım yapmak belirli şartlar ve sorumluluklar gerektirir.
Gerekli şartlar ve standartlar sağlanmadan bu ismi izinsiz ve yanlış şekilde kullanmak kabul edersiniz ki kesinlikle yasaktır ve bizim de karşı çıktığımız bir durumdur.
Konuyu dikkate almanızı ve grubu/sayfayı kapatmanızı yada isim değişikliğine gitmenizi öneririz.
İyi forumlar dileriz,
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: fatihvarol38Orjinal yazı sahibi: YönetimBu konu hakkında artık bir uyarı yapma gereği duyuyoruz.
İyi forumlar dileriz,
Sen nasıl bulup Faydalandı isen Kayseri'de bulmak isteyen bulur. Google İnsignia yazınca en Üstte olan bir site. Tüm mecralarda da aktif. Amacın samimi gelmedi bana. Bu kadar kişi uyarmış hala kinayeli cevaplar veriyorsunuz. Saygısızlık bu site ve ismin sahibinin rızası olmadan hareket etmen. Yönetim ve çok eski Üyelerimiz varken bana yazmak düşmez ama saygısızlığına sabredemedim."Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Oguz_75Orjinal yazı sahibi: fatihvarol38Orjinal yazı sahibi: YönetimBu konu hakkında artık bir uyarı yapma gereği duyuyoruz.
İyi forumlar dileriz,
Sen nasıl bulup Faydalandı isen Kayseri'de bulmak isteyen bulur. Google İnsignia yazınca en Üstte olan bir site. Tüm mecralarda da aktif. Amacın samimi gelmedi bana. Bu kadar kişi uyarmış hala kinayeli cevaplar veriyorsunuz. Saygısızlık bu site ve ismin sahibinin rızası olmadan hareket etmen. Yönetim ve çok eski Üyelerimiz varken bana yazmak düşmez ama saygısızlığına sabredemedim.
Yorum
-
Fatih Varol kardeşim,
Mutlaka yapmak istediğin organizasyonun amacı samimi ve gençliğin verdiği heyecanla birşeyler yapmak bu konuda bir sıkıntı yok yalnız Facebook gibi güncel bir paylaşım sitesinde Insignia Team ifadesi kullanarak sayfa açmanız facebook aramalarında yanlış yönlendirmelere sebebiyet verebiliyor bizim facebook sayfamızın bir standartı var kişisel bir facebook profili olarak kullanmıyoruz diğer bir tarafta Forum içinde bölgeler şehirler kendi illeri ile ilgili başlık açabiliyorlar.
Senin yapman gereken Facebooktaki sayfa ismini değiştirmen yada kaptman belli bir olgunluğa geldiğinde bizlerden destek istemen gerekirse Facebooktan Insigniateam sayfasından gerekli paylaşımları yapmak bizden.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: fatihvarol38Orjinal yazı sahibi: Oguz_75Orjinal yazı sahibi: fatihvarol38Orjinal yazı sahibi: YönetimBu konu hakkında artık bir uyarı yapma gereği duyuyoruz.
İyi forumlar dileriz,
Sen nasıl bulup Faydalandı isen Kayseri'de bulmak isteyen bulur. Google İnsignia yazınca en Üstte olan bir site. Tüm mecralarda da aktif. Amacın samimi gelmedi bana. Bu kadar kişi uyarmış hala kinayeli cevaplar veriyorsunuz. Saygısızlık bu site ve ismin sahibinin rızası olmadan hareket etmen. Yönetim ve çok eski Üyelerimiz varken bana yazmak düşmez ama saygısızlığına sabredemedim.
Burada yazılanlara göre yorum Yaptım ve haklıyım sayın kardeşim. Yönetim uyarmış hala herkes biliyor diyorsun. Bana cevap verdiğin için yazdım. moderatörümüz gereğini söylemiş. Konu uzatılacak kadar Karmaşık değil."Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
Yorum