Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Katılanlar kimler ?
Collapse
X
-
Ynt: Katılanlar kimler ?
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Bire bir beni anlatmis ya) hatta hayirliyorum 4 5 yaslarimdayken annem 2 cuval dolusu oyuncak arabami atmisti evi cok dagitiyorum diye hala icimdedir acisi o gidenlerin ardindan)
Vah canım vahhhh
Çocukluğunda yaşadığın bu dramayı çözemeyiz ama hafifletebilirim bizde de iki çuval araba var geldiğinde sana vereyimde mutlu ol
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55Bire bir beni anlatmis ya) hatta hayirliyorum 4 5 yaslarimdayken annem 2 cuval dolusu oyuncak arabami atmisti evi cok dagitiyorum diye hala icimdedir acisi o gidenlerin ardindan)
Vah canım vahhhh
Çocukluğunda yaşadığın bu dramayı çözemeyiz ama hafifletebilirim bizde de iki çuval araba var geldiğinde sana vereyimde mutlu olF30 Sport+
Yorum
-
Ben hâlâ şu oyuncak arabaları evimde saklıyorum.
Bir öğrencim zamanında küçük arabalara karşı olan ilgimi fırsata dönüştürüp bana hediye almıştı.
Şimdi küçük bir yeğenim var, o geldiğinde dökerim önüne, sabaha kadar oynar..
@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
-
Sendeki travmanın nedeni belli oldu Gökhan. Psikologlar boşuna çocukluğa inmiyorlar. Gerçi sende çok geri gitmeye gerek yok ))))))))))
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Bire bir beni anlatmis ya) hatta hayirliyorum 4 5 yaslarimdayken annem 2 cuval dolusu oyuncak arabami atmisti evi cok dagitiyorum diye hala icimdedir acisi o gidenlerin ardindan)2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
haha haha haha hahakatılmamak ne mümkün. bende cok oyuncak yoktu ama bı tane oyuncek araba varsa sayet halının desenlerını yol dıye hayal edıp kucuklukten gazlamaya basladım ben. kapıları acılan bagaj kapagı acılan yesil mercedes e serısı bı oyuncak arabam vardı ki hey gidi hey. benkı o zamanların meshur el fenerlı telefonlarını elıme alıp fenerıde araba farı dıye yakıp karanlık odada oyun oynayan cocuktum. haha haha haha haha haha
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mehmetSendeki travmanın nedeni belli oldu Gökhan. Psikologlar boşuna çocukluğa inmiyorlar. Gerçi sende çok geri gitmeye gerek yok ))))))))))
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Bire bir beni anlatmis ya) hatta hayirliyorum 4 5 yaslarimdayken annem 2 cuval dolusu oyuncak arabami atmisti evi cok dagitiyorum diye hala icimdedir acisi o gidenlerin ardindan)F30 Sport+
Yorum
-
Yorum
Yorum