Bu plakalardan ceza yiyen var mı arkadaşlar ? bazıları mühürlü diye satıyor onlardaki mühür gerçek midir?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
App Plaka
Collapse
X
-
Ynt: App Plaka
Fransız yazı tipi kesikli rakamlar olmassa ceza yazacaklarını sanmıyorum.. app yapmak istemesseniz kendi plakanızı tabela reklamcilarda kaplama yaptırabilirsiniz o da guzel duruyor.. ceza riskide yokk..
Yorum
-
App plakaları isteğe bağlı olarak trafik cemiyeti de mühürlü olarak basım yapmakta, mühürsüz plakalara ceza yazanı duymadım ancak polis orjinal plakalarınızı sorgulayabilir ayrıca muayenede mühürsüz plakalar hafif kusur olarak not ediliyor, mühürlü app plaka yaptırmanızı tavsiye ederim..
Yorum
-
Ben Kaminari Park'tan yaptırdım yaklaşık 2 aydır da kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Ayrıca çıkardığım plakanın üzerindeki her şeyden App olanda da mevcut neye ceza yazıyorlar?Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
arkadaşlar kuzenim antalyada yasıyor cıvıc kullanıcısı app plaka vardı aracında araç baglandı ayrıyetten airsüspansiyon oldugu için muayene tekrarı verildi ve tavan folyosu var diyede ekstradan ceza yazıldı.haberiniz olsun app plakaları söküp orjinallerini taktı tavan folyosunu çıkarttı ve air süspansiyon muayeneden geçene kdr körükleri çıkartı galiba.bu olay olalı yaklasık 1 ay oldu çok eskide degil dikkatli olmanızda fayda var.yapılıcaksada bagajda orjinalini bulundurmanızı tavsiye ediyorum.çok dikkt çekici bi aracınız varsa yaptırmayın derim.siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
uçan teneke fiorino
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HasanBen Kaminari Park'tan yaptırdım yaklaşık 2 aydır da kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Ayrıca çıkardığım plakanın üzerindeki her şeyden App olanda da mevcut neye ceza yazıyorlar?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragonBu arada bunlara neden APP plaka deniyor? Application'dan mı geliyor acep?2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yusufarkadaşlar kuzenim antalyada yasıyor cıvıc kullanıcısı app plaka vardı aracında araç baglandı ayrıyetten airsüspansiyon oldugu için muayene tekrarı verildi ve tavan folyosu var diyede ekstradan ceza yazıldı.haberiniz olsun app plakaları söküp orjinallerini taktı tavan folyosunu çıkarttı ve air süspansiyon muayeneden geçene kdr körükleri çıkartı galiba.bu olay olalı yaklasık 1 ay oldu çok eskide degil dikkatli olmanızda fayda var.yapılıcaksada bagajda orjinalini bulundurmanızı tavsiye ediyorum.çok dikkt çekici bi aracınız varsa yaptırmayın derim.
Yayların ölçüldüğü bir düzenek var, aracın tekerleri çapraz olarak düzeneğe (takoza) çıkarıldığında;
ön sağ - arka sol teker yada ön sol - arka sağ teker takoza çıktığında lastikler çamurluğa sürtmemeli.
Bu bilgileri sağlam kaynaktan öğrendim.
Bir tanıdık air ile muayeneden geçti.InsigniaTEAM
Yorum
Yorum