Duyuru

Collapse
No announcement yet.

App Plaka

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• App Plaka

Bu plakalardan ceza yiyen var mı arkadaşlar ? bazıları mühürlü diye satıyor onlardaki mühür gerçek midir?

Ynt: App Plaka

Normalde abartili app li plakalarda sorun olabiliyor birde gicik bir memura denk gelmeyeceksin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Mühürlü mühürsüz fark ediyormu abi cezada yazı tutumuyor diye mühürlü olsada yazarlar mı ?

Yorum

Fransız yazı tipi kesikli rakamlar olmassa ceza yazacaklarını sanmıyorum.. app yapmak istemesseniz kendi plakanızı tabela reklamcilarda kaplama yaptırabilirsiniz o da guzel duruyor.. ceza riskide yokk..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

App plakaları isteğe bağlı olarak trafik cemiyeti de mühürlü olarak basım yapmakta, mühürsüz plakalara ceza yazanı duymadım ancak polis orjinal plakalarınızı sorgulayabilir ayrıca muayenede mühürsüz plakalar hafif kusur olarak not ediliyor, mühürlü app plaka yaptırmanızı tavsiye ederim..

Yorum

Ben Kaminari Park'tan yaptırdım yaklaşık 2 aydır da kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Ayrıca çıkardığım plakanın üzerindeki her şeyden App olanda da mevcut neye ceza yazıyorlar?
            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Bu arada bunlara neden APP plaka deniyor? Application'dan mı geliyor acep?
              ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

arkadaşlar kuzenim antalyada yasıyor cıvıc kullanıcısı app plaka vardı aracında araç baglandı ayrıyetten airsüspansiyon oldugu için muayene tekrarı verildi ve tavan folyosu var diyede ekstradan ceza yazıldı.haberiniz olsun app plakaları söküp orjinallerini taktı tavan folyosunu çıkarttı ve air süspansiyon muayeneden geçene kdr körükleri çıkartı galiba.bu olay olalı yaklasık 1 ay oldu çok eskide degil dikkatli olmanızda fayda var.yapılıcaksada bagajda orjinalini bulundurmanızı tavsiye ediyorum.çok dikkt çekici bi aracınız varsa yaptırmayın derim.
                siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
                siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
                uçan teneke fiorino

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
                  Ben Kaminari Park'tan yaptırdım yaklaşık 2 aydır da kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Ayrıca çıkardığım plakanın üzerindeki her şeyden App olanda da mevcut neye ceza yazıyorlar?
                  yazı fontu emniyetinki ile tutmadigi için yazıyorlarmis diye duymuştum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                    Amerikan pres plaka
                    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
                      Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                      Amerikan pres plaka
                      *Avrupa Pres Plaka
                      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf
                        arkadaşlar kuzenim antalyada yasıyor cıvıc kullanıcısı app plaka vardı aracında araç baglandı ayrıyetten airsüspansiyon oldugu için muayene tekrarı verildi ve tavan folyosu var diyede ekstradan ceza yazıldı.haberiniz olsun app plakaları söküp orjinallerini taktı tavan folyosunu çıkarttı ve air süspansiyon muayeneden geçene kdr körükleri çıkartı galiba.bu olay olalı yaklasık 1 ay oldu çok eskide degil dikkatli olmanızda fayda var.yapılıcaksada bagajda orjinalini bulundurmanızı tavsiye ediyorum.çok dikkt çekici bi aracınız varsa yaptırmayın derim.
                        Airli araba muayeneye giderken basık gitmemeli, orada beklerken indir kaldır oynamamalı
                        Yayların ölçüldüğü bir düzenek var, aracın tekerleri çapraz olarak düzeneğe (takoza) çıkarıldığında;
                        ön sağ - arka sol teker yada ön sol - arka sağ teker takoza çıktığında lastikler çamurluğa sürtmemeli.
                        Bu bilgileri sağlam kaynaktan öğrendim.
                        Bir tanıdık air ile muayeneden geçti.
                        InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                        X