Insignia almayı düşünüyoruz fakat, biraz araçla ilgili araştırma yaptığımda sürekli süspansiyon arızası verdiğini öğrendim, aracı kullananlar bu konuda bilgi verirse sevinirim, kafamı kurcalayan bi mesele oldu...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Süspansiyon Sorunu
Collapse
X
-
Ynt: Süspansiyon Sorunu
Öncelikle welcome
Kendinizi tanışma bölümünde tanıtırsanız sevinirim
Süspansiyon sorunu neredeyse hiç yaşanmayan bir durum alala kimler süspansiyon arızası ile karşılaşmış merak ettim açıkcası
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Hemşerim hoşgeldin.
Yanlız bende hiç süspansiyon arızası duymadım.Kim uyduruyor böyle şeyleri anlamıyorum.Flexride sistemi ile alakalı sorunlardan mı bahsediyorsun acaba? Ama onunlada alakalı pek bişey duymadım.
Sorun derken sertlikten bahsediyor olabilirmisin?Öyleyse eğer oda aracın karakterinden ötürü biraz sert ,yanlız yeni kasaların daha yumuşak süspansiyon sistemine sahip olduğu belirtiliyor.
Benim bildiğimde başka sorun yok.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXÖncelikle welcome
Kendinizi tanışma bölümünde tanıtırsanız sevinirim
Süspansiyon sorunu neredeyse hiç yaşanmayan bir durum alala kimler süspansiyon arızası ile karşılaşmış merak ettim açıkcası
Dayım alıcaktı insignia bundan bi iki yıl önce, o araştırırken böyle bi sorunu olduğunu öğrenince vazgeçti, şimdi ben alacağımı öğrenince bana da bahsetti bu sorundan.. Model olarak çok beğendiğim bi araba vazgeçmek istemiyorum da içimin de rahat olmasını istiyorum açıkcası.. O yüzden siz kullananlara bi sormak istedim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ahmet_turediHemşerim hoşgeldin.
Yanlız bende hiç süspansiyon arızası duymadım.Kim uyduruyor böyle şeyleri anlamıyorum.Flexride sistemi ile alakalı sorunlardan mı bahsediyorsun acaba? Ama onunlada alakalı pek bişey duymadım.
Sorun derken sertlikten bahsediyor olabilirmisin?Öyleyse eğer oda aracın karakterinden ötürü biraz sert ,yanlız yeni kasaların daha yumuşak süspansiyon sistemine sahip olduğu belirtiliyor.
Benim bildiğimde başka sorun yok.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gürkanbiraz araçla ilgili araştırma yaptığımda sürekli süspansiyon arızası verdiğini öğrendim...
Şu an kullandığım dördüncü insignia, hiçbirinde
süspansiyon arızası diye bir şey yaşamadım, bu
sorunu yaşayıp paylaşanı da hiç işitmedim
Yorum
-
Süspansiyon arızası derken ben Flexride arızası bekliyorum yıllardır ama çok şükür gelen giden yok Önler çok yüksek kasislerden hızlı geçince ses yapıyor sadece onun dışında maşallah bir şey yok. Korkmanız gereken başka arızalar varken bana göre en sorunsuz yerden korkmuşsunuz. Hiç yaşamadım, bırakın yaşamayı duymadım bile böyle bir sorun. Muhtemelen birileri sadece Flexride'dan dolayı dayınıza " Yok abi onlar süspansiyon arızası veriyor ya!" diye tahminde (!) bulunmuştur. Sallamıştır diyecektim ama kabalık olur diye demedim Korkmayın bişey olmaz, en azından süspansiyonlara bişey olmaz
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ŞEKEROĞLUaracın süspansiyonları biraz sert belki de onu sorun olarak algılanmış olabilir2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Bu forumda süspansyon arızası bende hiç duymadım.
4. insigniadayım. Hiç birinde yaşamadım. Lakin, son insignia' yı almadan evvel, 2012 flexi insignia denemem oldu. Araca biner binmez ilk 5 metre içinde süspansyon sorunu olduğunu anladım. Yola çıktım. Denedim ettim eyledim. Lakin lakırtılar hiç bitmedi. flexiride oluşuna aldandımmı diyerek buraya konu bile açtım. AMa kimse, flexi de sport seçeneği olsa dahi lakırtı lokurtu olmayacağını söylediler. O araç istisnaydı. Muhtemelen inanılmaz acımasızca kullanılmış. Çukurlara, tümseklere yavaslamadan girilmiş. Ya amortisör patlak, yada kuleleri gitmişti. Bu duruma hangi araç dayanır ki ? Bunun gibi durumları ayda yılda 1 taner duyan elalem de ortaya karışık laf çıkartmışsa adı çıkabilir. Milletimiz denemeden etmeden bilmeden araca değer biçmeyi ve çamur atmayı pek sever.
Birde, o yaptığınız araştırma verilerini bizde görsek ?CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
Yorum