Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Süspansiyon Sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Süspansiyon Sorunu

Insignia almayı düşünüyoruz fakat, biraz araçla ilgili araştırma yaptığımda sürekli süspansiyon arızası verdiğini öğrendim, aracı kullananlar bu konuda bilgi verirse sevinirim, kafamı kurcalayan bi mesele oldu...

Ynt: Süspansiyon Sorunu

Öncelikle welcome

Kendinizi tanışma bölümünde tanıtırsanız sevinirim

Süspansiyon sorunu neredeyse hiç yaşanmayan bir durum alala kimler süspansiyon arızası ile karşılaşmış merak ettim açıkcası

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hemşerim hoşgeldin.
      Yanlız bende hiç süspansiyon arızası duymadım.Kim uyduruyor böyle şeyleri anlamıyorum.Flexride sistemi ile alakalı sorunlardan mı bahsediyorsun acaba? Ama onunlada alakalı pek bişey duymadım.
      Sorun derken sertlikten bahsediyor olabilirmisin?Öyleyse eğer oda aracın karakterinden ötürü biraz sert ,yanlız yeni kasaların daha yumuşak süspansiyon sistemine sahip olduğu belirtiliyor.
      Benim bildiğimde başka sorun yok.
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
        Öncelikle welcome

Kendinizi tanışma bölümünde tanıtırsanız sevinirim

Süspansiyon sorunu neredeyse hiç yaşanmayan bir durum alala kimler süspansiyon arızası ile karşılaşmış merak ettim açıkcası

Şu bi iki güne bi karar vermem gerekiyor, o yüzden üye oldum da elbetteki tanışırız..

Dayım alıcaktı insignia bundan bi iki yıl önce, o araştırırken böyle bi sorunu olduğunu öğrenince vazgeçti, şimdi ben alacağımı öğrenince bana da bahsetti bu sorundan.. Model olarak çok beğendiğim bi araba vazgeçmek istemiyorum da içimin de rahat olmasını istiyorum açıkcası.. O yüzden siz kullananlara bi sormak istedim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
          Hemşerim hoşgeldin.
          Yanlız bende hiç süspansiyon arızası duymadım.Kim uyduruyor böyle şeyleri anlamıyorum.Flexride sistemi ile alakalı sorunlardan mı bahsediyorsun acaba? Ama onunlada alakalı pek bişey duymadım.
          Sorun derken sertlikten bahsediyor olabilirmisin?Öyleyse eğer oda aracın karakterinden ötürü biraz sert ,yanlız yeni kasaların daha yumuşak süspansiyon sistemine sahip olduğu belirtiliyor.
          Benim bildiğimde başka sorun yok.
          Bende öyle düşünüyorum da ne bilim etrafımda bu aracı kullanan pek kişi yok, pek değil hiç yok hatta, dolayısıyla soramadım da kimseye. Bende burda size sormak istedim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gürkan
            biraz araçla ilgili araştırma yaptığımda sürekli süspansiyon arızası verdiğini öğrendim...
            Hiç tasalanmayın, bu bir şehir efsanesidir.
            Şu an kullandığım dördüncü insignia, hiçbirinde
            süspansiyon arızası diye bir şey yaşamadım, bu
            sorunu yaşayıp paylaşanı da hiç işitmedim

Yorum

Süspansiyon arızası derken ben Flexride arızası bekliyorum yıllardır ama çok şükür gelen giden yok Önler çok yüksek kasislerden hızlı geçince ses yapıyor sadece onun dışında maşallah bir şey yok. Korkmanız gereken başka arızalar varken bana göre en sorunsuz yerden korkmuşsunuz. Hiç yaşamadım, bırakın yaşamayı duymadım bile böyle bir sorun. Muhtemelen birileri sadece Flexride'dan dolayı dayınıza " Yok abi onlar süspansiyon arızası veriyor ya!" diye tahminde (!) bulunmuştur. Sallamıştır diyecektim ama kabalık olur diye demedim Korkmayın bişey olmaz, en azından süspansiyonlara bişey olmaz
              2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

2 yıl kullandım süspansiyon arızasını yasamadım ve duymadım.
                siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
                siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
                uçan teneke fiorino

Yorum

aracın süspansiyonları biraz sert belki de onu sorun olarak algılanmış olabilir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ŞEKEROĞLU
                    aracın süspansiyonları biraz sert belki de onu sorun olarak algılanmış olabilir
                    Bende de 3 yıldır İnsignia var,süspansiyonları sert,evet.Fakat sorun hiç duymadım...
                    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Ben de 5 senedir takipteyim 1 tane bile süspansiyon sorunu duymadım
                      Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                      Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                      VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Bu forumda süspansyon arızası bende hiç duymadım.
                        4. insigniadayım. Hiç birinde yaşamadım. Lakin, son insignia' yı almadan evvel, 2012 flexi insignia denemem oldu. Araca biner binmez ilk 5 metre içinde süspansyon sorunu olduğunu anladım. Yola çıktım. Denedim ettim eyledim. Lakin lakırtılar hiç bitmedi. flexiride oluşuna aldandımmı diyerek buraya konu bile açtım. AMa kimse, flexi de sport seçeneği olsa dahi lakırtı lokurtu olmayacağını söylediler. O araç istisnaydı. Muhtemelen inanılmaz acımasızca kullanılmış. Çukurlara, tümseklere yavaslamadan girilmiş. Ya amortisör patlak, yada kuleleri gitmişti. Bu duruma hangi araç dayanır ki ? Bunun gibi durumları ayda yılda 1 taner duyan elalem de ortaya karışık laf çıkartmışsa adı çıkabilir. Milletimiz denemeden etmeden bilmeden araca değer biçmeyi ve çamur atmayı pek sever.

Birde, o yaptığınız araştırma verilerini bizde görsek ?
                        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Araba sert dese anlarımda bunu anlamadım alala dknow :/ angry

Yorum

Cevaplar icin cok teşekkür ederim beyler, icim rahatladi artik her konuda ,bugün anlasip el sıkıştık pazartesi arabayi alip devrini yapacaz hayirlisiyla..

Yorum

hayırlı olsun gürkan kardeş

Yorum

İşleniyor...
                              X