Duyuru

Collapse
No announcement yet.

NTFS ten FAT32 donusum SONUNDA BAŞARDIM:)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• NTFS ten FAT32 donusum SONUNDA BAŞARDIM:)

biliyorsunuz daha önce 500 gb harddiski fly da denemiştik fakat bu diskin sadece 32 gb bölümünü görüyordu cihaz,nedenide fat 32 olan dosya sistemi en fazla bu kapasiteye izin vermesi bende biraz uğraştan sonra (5 saat kadar)komple harddiski fat 32 ye çevirebilcek bi program buldum veeee SONUÇ PERFECT artık 1tb lık bi harddiski rahatlıkla fly a bağlayabiliriz elimden bu kadarı geldi şimdilik ama çalışmalara devambuyrun bu da videosu

bu arada programı buraya ekleyemedim istendiği takdirde ekrem_karaman_34@hotmail.com eklersiniz size yollarım
    İNSİGNİA 1.6 T EDİTİON ELEGANCE

Ynt: NTFS ten FAT32 donusum SONUNDA BAŞARDIM

Tebrikler
    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Emeğe saygıyla eğiliyoruz

Yorum

çok iyi, tebrikler ihihi
        bu arada emin olmamakla beraber, USB modunda dosyalara giriş yapacağınız zaman ok menüsünü açmanıza gerek yok, dosyayı tıklayınca da giriyor diye biliyorum. belki direksiyondaki tekerlekli tuşla dosyanın üzerine gelip, o tuşun üstüne basarak da girmenizi sağlayabilir, emin değilim sadece bir fikir. daha kullanışlı olur
        InsigniaTEAM

Yorum

şimdi 2 tb denemeyi düşünüyorum çünkü öğrendiğim kadarıyla dosya sistemi bu kapasiteyi kaldırıyor 1 tb da okuma da bi sıkıntı yaşamadım 2 tb da belki biraz yavaş kalabilir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
            çok iyi, tebrikler ihihi
            bu arada emin olmamakla beraber, USB modunda dosyalara giriş yapacağınız zaman ok menüsünü açmanıza gerek yok, dosyayı tıklayınca da giriyor diye biliyorum. belki direksiyondaki tekerlekli tuşla dosyanın üzerine gelip, o tuşun üstüne basarak da girmenizi sağlayabilir, emin değilim sadece bir fikir. daha kullanışlı olur
            direksiyondan denedim olmadı diğer yöntemde haklısınız

Yorum

Sanırım fat 32 den ntfs ye çevirdiniz harici diski.Bunun için çok uğraşmaya gerek yok takın pc ye ntfs olarak formatlayın

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
              17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
              35GB5825  A Rh+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: taner
                Sanırım fat 32 den ntfs ye çevirdiniz harici diski.Bunun için çok uğraşmaya gerek yok takın pc ye ntfs olarak formatlayın
                hayır ntfs den fat 32 ye çevirdim 1tb diski program olmadan çeviremezsin en fazla 32 gb yaparsın

Yorum

O zaman ilk yazıda bir cümle düşüklüğü var
                  Orjinal yazı sahibi: mrbody
                  Orjinal yazı sahibi: taner
                  hayır ntfs den fat 32 ye çevirdim 1tb diski program olmadan çeviremezsin en fazla 32 gb yaparsın

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                  17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                  35GB5825  A Rh+

Yorum

Başlığı değiştirdim... Çok genel bir başlık olmuş çünkü
                    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Ya Bende de Cyclone Var ve Kesinlikle NTFS Formatlı Flash Bellekleri Görmüyor ve Yeni Fark Ettim Bunu. Bu Gün FAT 32 Formatı Flash Belleğe Yüklediğim Videoları Seyredebilince, Gidip Az Önce 512 Lik Bi Harici Disk Aldım ve NTFS Çıktı. PC de exFAT ve NTFS İçin Formatlama İmkanı Veriyor. Şimdi Ne Yapmalıyım. Cyclone ın Yeni Bir Update i Varmı Yoksa Bende Diski FAT 32 mi Yapmalıyım? Yapmam Gerekiyorsa Nasıl Yapacam. Yardımcı Olursanız Sevinirim.
                      İyi Forumlar.

Yorum

fat 32 yapın derim ben cihazı söktüm pc yede format atınca programda gitti ama google amcadan bi aratın karşınıza çıkar

Yorum

2 Saatir Google Amca Yüzüme Bile Bakmıyor.

Yorum

Beyler Bi Program Buldum. Normal Formatlama (Kısa Olmayan) Yaklaşık 20 Dakika Sürdü. Başarı İle Tamamlandı Dedi. Daha Sonra Bilgisayarımdan Sürücünün Özelliklerine Baktım Dosya Sistemi İçin Halaa NTFS Diyor. (Win 7 Kullanıyorum) Şimdi Video Yükleyip Yarın Arabada Deneyecem Bi. İşallah Sonuç Verir. Adı: "HP USB Disk Storage Format Tool" V: 2.1.8
                            Linki Şu;

http://dl.commentcamarche.net/en.kio...7608-2.1.8.exe

Yorum

Bu soruyu başka bir başlıkta da sormuştum ama sanırım bilgisi olan yoktu konu hakkında. Cyclone hangi formatta ki video dosyalarını oynatabiliyor?
                              (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

İşleniyor...
                              X