Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Arıcıoğlu Otomotiv Hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Arıcıoğlu Otomotiv Hakkında

Arkadaşlar Slm,

Bilindik sitede aracıma jant bakarken çok güzel iki model buldum.

Bunlar Advanti SL-65 ve Konig N710 RRF. Her iki jantın da hafif alaşım olması beni cezbetti.

Bahsi geçen firma ilanlarında Advanti ve Konig firmalarının Türkiye distribitörü olduğunu yazıyor.

Ancak Konig ve Advanti nin sitelerine baktığımda Türkiye için herhangi bir satıcı bilgisi karşıma çıkmadı.

Jantların fiyatı klasik replika jantlara göre pahallı ama bence verilen marka ismine göre de ucuz. Bu nedenle jantların kalitesinden emin olamadım. Alsam da replika janta o kadar para vermem.

Konu ile alakalı olarak adı geçen her firmaya mail attım ama henüz geri dönüş olmadı.

Arıcıoğlu Otomotiv Hakkında bilgisi olan, alış verişi olan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşabilir mi.

Ynt: Arıcıoğlu Otomotiv Hakkında

Ben megane'da konig 18 inç kullanıyorum ultra hafif modeli miligram mı neydi adı. Çok memnun kaldım, 20.000 km'de daha balans, yamulma vs olmadı. Replika olmadığına eminim
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Arıcıoğlundan almıştım.
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Can abi ben tanıyorum firmayı , 0543 553 92 53 (Yusuf)

bu arkadaşı arayıp benim numarayı verdiğimi söylersen jant vs. bilgi sahibi olmak istediğin tüm konularda yardımcı olur sana..
        www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Ok Yardımlarınız için herkese Teşekkürler

Yorum

İşleniyor...
          X