Abilerim Kardeşlerim kayseri de insigniateam buluşması duzenleyecem ama forumda pek Kimse yok kayserili olarak tüm insigniacilara nasil ulasabilirim aklımda broşür bastırıp sokak sokak gezip tüm hepsine dağıtmak var sizdende tavsiyelerinizi bekliyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kayseri de buluşma duzenleme fikrim var yardım istiyorum
Collapse
X
-
Ynt: Kayseri de buluşma duzenleme fikrim var yardım istiyorum
Kayseri'de forma üye olan sayısı 3-5 kişi bir şekilde o kişilere ulaşıp basit ve güzel buluşmalar yapabilirsiniz
Şimdiden başarılar.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXKayseri'de forma üye olan sayısı 3-5 kişi bir şekilde o kişilere ulaşıp basit ve güzel buluşmalar yapabilirsiniz
Şimdiden başarılar.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXKayseri üyelerini Ahmet iyi biliyor ona soralım
Brösüre gerek yok
Arabamız yeterince ben buradayım diyor .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: fatihvarol38Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Bu iş birden büyük olusumlarla olmaz. Yavas yavas sayi artarhttps://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: canbazOrjinal yazı sahibi: fatihvarol38Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Bu iş birden büyük olusumlarla olmaz. Yavas yavas sayi artar
Yorum
-
Hevesini kırmak gibi olmasın ama büyük kitlelere bir anda ve broşür vs. ile ulaşamazsın Bende Çorum'da çok çabaladım ama olmuyor. Yerel gazatede buluşmalarımızı yayınlattım, hatta Çorum'da da buluşma düzenleneceğine dair yalan haber bile yaptırdım ama nafile haha
Bir şekilde muhabbet olanağı bulduğun biriyle (serviste veya dışarıda) ilerleyen bir tarihte tekrar buluşma ayarlayarak 2-3 Insignia'yı bir araya getirip bir yere çekince zaten onu gören diğer Insignia'cıların bilinçaltına işleyecek ve birşeyleri araştıracak, foruma üye olacak, grubu daha samimi görecektir.
Adresini özelden yazarsan az bir miktar InsigniaTeam kartı göndereceğimInsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriHevesini kırmak gibi olmasın ama büyük kitlelere bir anda ve broşür vs. ile ulaşamazsın Bende Çorum'da çok çabaladım ama olmuyor. Yerel gazatede buluşmalarımızı yayınlattım, hatta Çorum'da da buluşma düzenleneceğine dair yalan haber bile yaptırdım ama nafile haha
Bir şekilde muhabbet olanağı bulduğun biriyle (serviste veya dışarıda) ilerleyen bir tarihte tekrar buluşma ayarlayarak 2-3 Insignia'yı bir araya getirip bir yere çekince zaten onu gören diğer Insignia'cıların bilinçaltına işleyecek ve birşeyleri araştıracak, foruma üye olacak, grubu daha samimi görecektir.
Adresini özelden yazarsan az bir miktar InsigniaTeam kartı göndereceğim
Yorum
-
Biz ilk Adana buluşmamızda 4 tane Insignia'yı yan yana çekmiştik yoldan dönüp yanımıza gelen olmuştu Bence de ufak tefek 1-2 buluşmadan sonra sayı artar diğer türlü çok yorulursunuzSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HasanBiz ilk Adana buluşmamızda 4 tane Insignia'yı yan yana çekmiştik yoldan dönüp yanımıza gelen olmuştu Bence de ufak tefek 1-2 buluşmadan sonra sayı artar diğer türlü çok yorulursunuz
Yorum
Yorum