1 ay önce mıchelin 245 45 18 100 Y xl taktırmıştım.Uzun yola yeni çıktım.Fren ve 120 km kadar sessizlikte iyi ancak, 120 km de ve sonrası 140 km kadar uğultu hissediyor,duyuyorum.Eski lastiklerimde bu km lerde böyle bir ses yoktu.Yeni lastik ile rot ve balans ayarı da yapıldı.İyi bir ayar yapılmadığından olur mu.Bu şekilde duyulan uğultu lastikten olabilir mi.Ayrıca teker poryası nedir?Aracında ön veya arkada tekerleklerinden gelen uğultu sesi ile porya değiştiren oldu mu?Nasıl anlaşılır,tespit edilir?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Tekerlek poryası
Collapse
X
-
Ynt: Tekerlek poryası
Aynı lastik bende de var. Aynı uğultu sorunu maalesef var. Bundan önceki aracımda da Michelin kullanıyordum. Ondada vardı. Bu Michelin in genel sorunu bence.
Çünkü kışlık lastiklerim Bridgestone onda bu uğultu yok.2014 Insignia 1.6 SIDI AT Cosmo Beyaz + 2015 Polo Comfortline 1.2 TSI DSG
Yorum
-
Bahsi geçen kullandığınız Michelin modeli Pilot Super Sport mudur?
Bir arkadaşımın Clio'sunda buna benzer bir ses vardı belli hızlar aralığında. Yanlış hatırlamıyorsam bilyelerde sıkıntı vardı arka tekerlerden birinde. Değiştirildi sorun bitti. Muhtemelen benzer sorundur sizdeki de.
Yorum
-
Mıchelın prımacy 245 45 18 100 Y XL modeli benimde önceki lastikler araç üzerinde gelen cotınental di. Hayırlısı önce satın aldığım bayi, ile görüşüp onlara bilgi verip başka bir yerde yapılan rot ve balans ayarını kontrol ettireceğim.Düzgün ise porya veya neyse onlara baktırırım.Sonucu paylaşırım.Teşekkürler.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: denzYani Michelinden ses mi geliyor şimdi.
Bir lastik alacağız, ondan ses geliyor, bu balans tutmuyor, şu yol tutmuyor gördükçe alamıyoruz
Yorum
-
Bende uzun uğraşlar sonucu semperit marka aldım.Kumho bayide yoktu.Fakat bayide ki arkadaş bu lastiğin f/p olarak Kumhodan aşağı olmadığını söyledi.
Açıkçası 800 km yol yaptım gerçekten çok güzel.Farkettiğim en büyük özellik direksiyonun yumuşaması, kasislerde sarsıntının azalması ve tırtıklı yolda arabanın sağa sola kaçmaması. ( Önceki potenza lastiklerde aracı zor zaptediyordum) Balans tutuyor. Sessiz ve fiyatı üzmeyecek bir lastik.
http://www.ustundaglastik.com/lastikler.asp
"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: denzBozdum niyeti Eagle F1 Asymmetric 2 siparişi verdim.
Etiket Bilgisi
http://label-reprint.goodyear.eu/529...853.1431003901
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum