Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia lastik seçimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia lastik seçimi

Aldığımızda babam fark edememiş ben fark ettim arabanın 4 lastiğide kış lastiği 18 lik. birde 17 lik michelin yedek var.

Yaz lastiği olarak ne öneriyorsunuz? ve ebatları ne olmalı?

Ynt: İnsignia lastik seçimi

18 inç jantlarda fabrikasyon 245/45 R18 lastik geliyor. Continental SportContact 3 geldi benimkinin üzerinde, yakın zamanda Sport Contact 5 alacağım.

Yorum

Ben potenza kullanıyorum memnunum ama konforu Hariç çukura falan girince acaip hissettiriyor

Yorum

245 45 R18 Bridgestone Potenza RE050A var araçta sıfır alındığından beri. Değişim vakti geldi.
        Bu ebatta ilk kullandığım lastik olduğu için diğerleri ile karşılaştırma yapamıyorum ama genel kanı konforsuz olduğu yönünde rakiplerine nazaran.

Sert, birkaç sağlam çukura düştüm tekeri bıraktık galiba dediğim halde balon bile yapmadı. Bu yönden sağlam lastik.

İstanbul yollarına göre bence uygun değil, asfalt kalitesi çok değişken ama Potenza'nın değişime tolerans pek yok bence.
        Ayrıca geç ısınan bir lastik, asfalt kalitesi düştüğü zaman tutunma kabiliyeti çok düşebiliyor. Bazen durmakta zorlanıyorum. O yüzden sakin sakin gidiyorum asfalta güvenmediğim zamanlarda.

Ankara'nın sıcaklık durumunu göz önüne alarak geç ısınma sorunu olmayan bir lastik tercih etmek mantıklı olabilir.

Michelin Pilot Super Sport deneyeceğim ben aksilik olmazsa.

Yorum

Surus tarziniz ve ekonomik gucle orantili

Michelin sport
          continental
          pirelli

Kumho

Olabilir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Biz prelli p zero 45-45-18 100 Y XL kullanıyoruz hem tabanı normal 45e oranla geniş hemde yumuşaklığı dğer pirellilere göre fazla..gayet memnunum süper ötesi herkesede tavsiye ederim bidegörüntüsü ayrı bi güzel

Yorum

p zeronun hangi modelini kullanıyorsunuz? zeronun birçok çeşidinde 100 y xl var onun için sordum
              2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

Lastik seçiminde üzerindeki etikete göre yaparsan çok iyi markalara bakmana gerek kalmıyor dün birkaç dükkan dolaştım neredeyse en iyi sonuç kumhoda gördüm yakıt c ıslak zemin a lastik sesi 72 db diye hatırlıyorum bir çok iyi markanın sonuçları e ve c
                İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
                2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

1 ay önce mıchelin 245 45 18 100 Y xl taktırmıştım.Uzun yola yeni çıktım.Fren ve 120 km kadar sessizlikte iyi ancak, 120 km de ve sonrası uğultu hissettim.Alacak arkadaşlar benden daha hassas ve iyi araştırsınlar.Satın aldığım yer ile de yarın görüşeceğim ama bir sonuç çıkmaz diye düşünüyorum.

Yorum

Valla abicim tam olarak bilmiyorum hangi modeli prelli p zero nero GT falan yazıyo dye biliyorum..hele parlatıncaki görüntüsü aşık olunur cinsten hiç bi işe yaramasa bile f1 lansman görüntüsü veriyo süper bişey..tabi yol tutuş falanda çok iyi ben çok memnunum..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: roadrunners
                      Lastik seçiminde üzerindeki etikete göre yaparsan çok iyi markalara bakmana gerek kalmıyor dün birkaç dükkan dolaştım neredeyse en iyi sonuç kumhoda gördüm yakıt c ıslak zemin a lastik sesi 72 db diye hatırlıyorum bir çok iyi markanın sonuçları e ve c
                      2 ay oldu alalı 245-45-18 kumho ku39 aldım lastik sesi neredeyse yok yoltutuşu gerçekten iyi e yakıtta makul değerlerde sorsanız birdaha alırmıyım evet alırım..

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

continental aldık

Yorum

245-45-18 godyear f1 eagle aldım AA degerlerı memnunum suana kadar tavsıye ederım

Yorum

245 40 19 Nexen n8000 aldim memnunum f/p olarak çok güzel bi.lastik bence

2014 Edition Elegance Fabrika Çıkış Lpg li + Sunroof

Yorum

ben çok fazla yol yapmam aracı genelde hafta sonları kullanırım
                              lastik olarak lassa aldım hız sınıfı y olandan
                              yol tutuşundan gayet memnunum

Yorum

İşleniyor...
                              X