S.a. arkadaşlar dizel insignia için özellikle uzun süredir dizel kullanan kişilerden yakıt tavsiyesi almak isterim hangisi iyidir sizce?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
dizel için yakıt tavsiyesi
Collapse
X
-
Ynt: dizel için yakıt tavsiyesi
Opet uzun süre kullandım, performanslı bir yakıt ancak mesafe olarak daha az km yaptığım bir yakıt oldu hep, erken bitti yani.
Shell fuel save ve nitro hem performans olarak iyi hem de km olarak opetten daha uzun km. yol gittiğim bir yakıt oldu, defalarca denedim.
İşin enteresan yanı, total den aracıma alıp koyduğum yakıttan da hep memnun kaldım, aynı shell gibi performansı ve km. si farklı gelmedi hiç..@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
-
10 yıla yakındır Opet'ten alıyorum. Yarısı benzin yarısı dizel diyebiliriz yaklaşık olarak ve hiç sıkıntı yaşamadım. Her seferinde söylüyorum yine söylemiş olayım, eşimin aracında Opet garantisi vardı. Verilen kartla hep Opetten alıyosunuz ve yakıt kaynaklı bir arıza yaşarsanız masrafını Opet karşılıyor. Yani uzun vadede sıkıntı yaşatmıyor olması lazım, zira bende hiç yaşamadım. Shell de kullandım ama az kilometre yaptığım hissine kapıldığım için değiştridim tekrar vakti zamanında ...2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Yaklaşık 6-7 aydır Total'den alıyorum. Ortalama tüketimim 6.5 / 7.1 civarında oluyor. Yaklaşık olarak 900km yapıyorum bir depo ile. Kırmızı kısma düşmeden alıyorum yakıtı birde o yüzden fazla sıkmıyorum aracı. Hiçbir sorun yaşamadım şuana dek.
Yorum
Yorum