S.a. arkadaşlar benim dizel edition için özellikle würth dizel enjektör temizleyicisini tavsiye ettiler biraz internetten araştırdım memnun kalanlarda şikayet edenlerde var aranızda bunu kullanan varsa sizden öğreneyim birde bu ürünün birkaç farklı çeşidi var özellikleri fiyatları aynı ama kutudaki orjinal yazı ve resimleri farklı bunun iyisi hangisidir yardımcı olursanız çok iyi olur
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
dizel enjektör temizleyicisi hakkında bilgisi olanlar
Collapse
X
-
Ynt: dizel enjektör temizleyicisi hakkında bilgisi olanlar
Bu tur katki malzemelerini kullanmak icin bence
aracin km yuksek olmasi lazim ve ufak tefek sorunlari hissetmis olmaniz lazim
Aldiginiz mazotun kalitesinin kotu olmasi (10 yil onceki hali) gibi durumlarda kullanila bilir o zamanda gecici bir temizlik olur
Bence mazot aldiginiz yer cok onemli
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
bende genelde sonax veya würth kullanıyorum. genelde hepsi aynı kalitede görevizin yapıyor. yabancı bir otomobil programında en basit enjektör temizleyici bile işe yaramıştı (öncesinde ve sonrasında dyno ölçümleri yapıldı). min. 5000 km bir kullanılabilir.
Yorum
-
Ben uzun süre Würth kullandım, son bir kaç depodur Würth almayı ihmal ettiğim için benzinliktekilerden koyduruyorum. Ben düzenli kullanmak gerektiğini ve sadece problem çıkınca kullanmanın pek doğru olmadığını düşünüyorum. Tabi ki problem olunca çözmek için yardım alınabilir ama bence düzenli kullanarak sorunların ortaya çıkmasını baştan engelleyebilirsiniz. Würth iyidir, şaşmayın derim. Hatta yükselteyim, Würth'ün tüm ürünlerini gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Su an varmi bilmiorum ama opette satilan rom marka temizleyiciler vardi. Eskiden dizel aracima 5bin kmde bir yada uzun yola cikacagim zaman ilave ederdim. Bununla birliktede yakiti shell nitro olarak kullanirdim. Arac kesinlikle daha sessiz ve performanslı hale gelmisti. Halen satisi devam ediyosa tavsiye ederim. Ayni ürünü toyota yetkili servisleride kullanmakta.İnsignia >> 2010 >> 1.6 T Cosmo >> Teknik Gri
Vw CC >> 2013 >> 1.4 TSİ BMT >> Beyaz
Yorum
Yorum