Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Malatya Kavuklar servisi mahvetti arabayı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Malatya Kavuklar servisi mahvetti arabayı

cumartesi günü tunceli hozattan çıkıp malatya ya hevesli hevvesli gittim buji değişimi yaptırmak için neyse bizim kayın peder de HGS kartını tam AFL far kamerasının önünee takmış çok etkin kullanamıyordum dedim serviste bunu sökebilirmisiniz die tabi dediler neyse birde hava lastik basınçlarını ölçün dedim iş bittikten sonra kontrol etmek için bindim araca HGS kartının bulunduğu yer parça parça olmuş flim sökülmüş mahfolmuş sanayide yaptırsaydım böyle olmazdı sonra hava lastik basınçı oldumu dedım evet baktılar dedi ama hiç bi değişiklik yoktu lanet olsun bu k(L)avuklara şikayet ettik ama bakalım ne olcak
    SİFTAHI BEYAZ İNSİGNİA İLE YAPTIM İLK GÖZ AĞRIMIZ ......

Ynt: Malatya Kavuklar servisi mahvetti arabayı

Klasik opel servisleri
    F30 Sport+

Yorum

arabayı mahvettiler deyince bişey oldu zannettik açıkçası

Yorum

O kadar da bişey olmamış canım Daha neler göreceksiniz. Geçmiş olsun gene de
        2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

ya bana göre mahfettiler ben yapsam daha güzel olurdu ya profosyonel ellere bırakalım dedık amatör bile değilmişler o yuzden abartıyorum hanı ben yapsam gerçekten daha iyisini yapardım.
          SİFTAHI BEYAZ İNSİGNİA İLE YAPTIM İLK GÖZ AĞRIMIZ ......

Yorum

İşleniyor...
          X