Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 180 Beygir Cosmo Alınır Mı ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.6 180 Beygir Cosmo Alınır Mı ?

Merhaba arkadaşlar,iyi forumlar.İsmim çağlar,23 yaşındayım ( tanışma bölümüne de açacağım ) . Sizlere bir kaç soru sormak istiyorum izniniz olursa.Cebimde 50-55 bin lira bir para var ve araç almak istiyorum.Kafamda Alfa Romeo Giulietta,508 ve İnsignia 1.6 Turbo var. Araçtan beklentilerimi öncelikle paylaşmak istiyorum.

Genelde tek kullanacak olsam da haftasonu 5 kişilik ailenin de kullanabileceği bir araç olsun.
    Ana yollarda bizi mahcup etmesin,gücü yerinde olsun.
    Yakıt tüketimi önemli ve bu 1.6 turboların LPG uyumunu merak ediyorum.
    LPG takıldığında subapların eridiği söyleniyor,ne kadar doğru ?
    LPG li yakıt tüketimleriniz ortalama nelerdir acaba ?
    Servis bakım ücretleri ve parça fiyatları genel olarak uygun mudur ?
    Başka tavsiye edeceğiniz araç var mı ?
    General Motors hakkında yapılan kötü yorumları ciddiye almalı mıyım ?

Belki biraz kafanızı şişirdim ama 1-2 hafta içinde aracı almak istiyorum,bunlar benim için çok önemli.Yardımcı olursanız çok mutlu edersiniz,saygılar.

Ynt: 1.6 180 Beygir Cosmo Alınır Mı ?

Hoşgeldiniz.

Bahsettiğinzi 3 araçtan alfa alt sınıfta kalıyor. Özel zevklere göre tercih edilebilir.
    508 THP motorlusu seridir. Güzeldir. Ama bir insignia değildir....
    LPG uyumu forumda LPG bölümünde genişçe yer verildi......!!!
    LPG ortalaması yine forumda mevcut bilgiler arasında.....
    SErvis bakım ücretleri yine forumda sıkça paylaşıldı.....

Her marka üzerine kötü / iyi yorumlar yapılır. Buna takılmayın.

Önce forumu ciddiyetle araştırmanızı öneririm. Geri kalanını zaten cevaplarla arkadaşlar hallelder. Hayırlı forumlar.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
      Hoşgeldiniz.

Bahsettiğinzi 3 araçtan alfa alt sınıfta kalıyor. Özel zevklere göre tercih edilebilir.
      508 THP motorlusu seridir. Güzeldir. Ama bir insignia değildir....
      LPG uyumu forumda LPG bölümünde genişçe yer verildi......!!!
      LPG ortalaması yine forumda mevcut bilgiler arasında.....
      SErvis bakım ücretleri yine forumda sıkça paylaşıldı.....

Her marka üzerine kötü / iyi yorumlar yapılır. Buna takılmayın.

Önce forumu ciddiyetle araştırmanızı öneririm. Geri kalanını zaten cevaplarla arkadaşlar hallelder. Hayırlı forumlar.
      bir yandan forumu inceliyorum zaten.noktalama işaretlerinden geçilmemiş cevabınız ama bu kadar tepki vermenize gerek duyacak bir durum görmüyorum

Yorum

İlk öncelik yakıt ise bence almayın.LPG takıp dersiz başa dert edinirsiniz.Yok bobin,yok buji,yok sübap derken sanayide ahbabınız çoğalır.Sabah gaz yememeler cabası.
        Stok halde binecekseniz cosmo insignia her yönden tatmin eder yakıt hariç.
        Yakıt öncelik ise 508 dizel alıp keyifle binebilirsin.ama otomatik vitesi rezalet oda ayrı bir konu.
        Alfadan hiç bahsetmiyorum her nakadar iyi olsada Türkiyede gündemde olmayan bir araç .
        2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
        2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
          İlk öncelik yakıt ise bence almayın.LPG takıp dersiz başa dert edinirsiniz.Yok bobin,yok buji,yok sübap derken sanayide ahbabınız çoğalır.Sabah gaz yememeler cabası.
          Stok halde binecekseniz cosmo insignia her yönden tatmin eder yakıt hariç.
          Yakıt öncelik ise 508 dizel alıp keyifle binebilirsin.ama otomatik vitesi rezalet oda ayrı bir konu.
          Alfadan hiç bahsetmiyorum her nakadar iyi olsada Türkiyede gündemde olmayan bir araç .
          Arkadaş yazmış farklı segment diye de ben de biliyorum alfanın c segment araç olduğunu.tasarım ve performans olarak aracı çok beğeniyorum,sadece yakıtı almama engel oluyor.1.6 ların lpg ile olan problemleri beni sıkıntıya düşürüyor.1.4 edition elegance insignia LPG uyumu nasıldır acaba ? Fabrika çıkışlı lpgli diyorlar araçlara

Yorum

15000 km ortalamasını geçmezseniz benzinli insignia çok üzmez.
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

1.6 t cosmo insignia alinir.. Tüp makgajli kasa 1.4 t larda orjinal fabrika cikisli var.. ama sifir fiyati 80 binlerde.. eski kasa 1.4 t larda sorunsuz sıkıntısız kullanan arkadaslar var.. hatta simdilerde sıvı sistem lpg lerin sorunsuz oldugunu soyleyen arkadaslar var..bence insignia ya binecekseniz lpg ile ugrasmayin.. yilda 10- 15 bin km icin tüp le ugrasmaya degmez... temiz bir insignia bulabilirseniz hem ailecek binersiniz.. hemde tek iken sizi performans anlamında fazlasıyla tatmin edecektir..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Bence siz 1.6 deyil de 1.4 orjinal tüplü bakın yaziktir bu arabaya zahten tüp olmuyor sorun yaşar sınız arabaya kizarsiniz sonra 1.6 kimseye inanmayın lpg olmuyor verdiğiniz paraya yazık alın benzinli bininin iyi hesap yapın km550 kuruş yakar paşa paşa binin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ercan çalış
                  Bence siz 1.6 deyil de 1.4 orjinal tüplü bakın yaziktir bu arabaya zahten tüp olmuyor sorun yaşar sınız arabaya kizarsiniz sonra 1.6 kimseye inanmayın lpg olmuyor verdiğiniz paraya yazık alın benzinli bininin iyi hesap yapın km550 kuruş yakar paşa paşa binin
                  Benim araç 58.000 km'dir lpgli-0 km iken takılmış-bir kere supaplarını değiştirdim ve çelik supap yaptırdım 47.500 km'de iken.Bakımı ile beraber 1.250 TL verdim ve km'de 35 Krş yakıyorum şehir içinde.Performans olarak da sıkıntım yok.Audi A4 2.0 TDİ aracı lpg ile 200 km hızla geçecek kadar iyi yani. Lpgli bir sürü İnsignia var memnun da olan.Siz iyi bir usta bulun,iyi bir kit ile çok rahatça binebilirsiniz...
                  2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Subaplari LPG yeni geçiş yaparken mi değiştiniz yoksa sonradan mi?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Davudx
                      Subaplari LPG yeni geçiş yaparken mi değiştiniz yoksa sonradan mi?
                      Sonradan değiştirdim.
                      2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tornado
                        Orjinal yazı sahibi: ercan çalış
                        Benim araç 58.000 km'dir lpgli-0 km iken takılmış-bir kere supaplarını değiştirdim ve çelik supap yaptırdım 47.500 km'de iken.Bakımı ile beraber 1.250 TL verdim ve km'de 35 Krş yakıyorum şehir içinde.Performans olarak da sıkıntım yok.Audi A4 2.0 TDİ aracı lpg ile 200 km hızla geçecek kadar iyi yani. Lpgli bir sürü İnsignia var memnun da olan.Siz iyi bir usta bulun,iyi bir kit ile çok rahatça binebilirsiniz...
                        1.6 nın performansından vazgeçmek istemiyorum.35 krş da benim rahat ödeyebileceğim bir rakam,işimi görür.2. el alacağım için hazır lpg takılmış araçlar da var sadece çelik subap konusunu merak ediyordum demek ki doğruymuş

Yorum

http://www.insigniateam.com/forum/in...91090#msg91090 bu konuyu inceleyebilirsiniz

Yorum

2.0 dizellerin yakıt tüketimi nasıl acaba ?

Yorum

2.0 ctdi 160 hp dizel öneririm gayet az yakıyor
                              [IMG width=500]http://i90.photobucket.com/albums/k276/deathroww_06/uye_imza/DBF5ED50-30E0-4F9F-B916-121DD52EB61C.jpg[/img]

Mondeo 2.0 240 hp selectiv

Yorum

İşleniyor...
                              X