Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İlk Günden Beri Benzin Fişlerini Saklamanın Sonucu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İlk Günden Beri Benzin Fişlerini Saklamanın Sonucu

Herkese selamlar,
    Aracım 1.4T. Arabamın sapığı olarak tüm belgelerini saklamakla birlikte, benzin fişlerini de saklıyordum. Haliyle fişler biraz kalabalık yaptılar ihihi ben de düzene sokayım dedim. Bahaneyle de yıllık tüketimlerimi hesapladım.

Aracı aldığım ilk günden, bir sonraki yıl aynı tarihe kadar, yani tam bir yılda 7492.1 TL
    Birinci yılından, ikinci yılına kadar olan bir yıllık bölümde 7185.1 TL
    İkinci yılından bugüne kadar olan bölümde (depo şu an full ve depodaki benzin dahil) 3115,2 TL'lik benzin alışverişi yapmışım.

Yani anahtarı aldığım günden bu yana tam 2.5 sene (30 ay) geçmiş ve bu süreçte 17792.4 TL'lik benzin almışım. Aracımın kilometresine böldüğümde de kilometrede ortalama 45 kuruşluk bir benzin tüketimi ortaya çıkıyor. Aracın yıllık yaptığı yol ortalama 15bin km

Aracı performanslı kullanmayı sevdiğim için bu miktar ortalama bir kullanıcıya göre yüksek. Fakat benim gibi ani hızlanmaları seven, şehirlerarası yollarda radar cezası eksik olmayan kullanıcılardan 1.4T almak isteyen olursa en azından yakıt tüketimi hakkında bayağı detaylı bir bilgi vermişimdir diye düşünüyorum haha
    1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Ynt: İlk Günden Beri Benzin Fişlerini Saklamanın Sonucu

Günde 20 TL harcamışsınız benzine demek ki Bende eski arabamızda aynı hesabı yapmıştım 80000kmde satmıştık o zamana kadar tam 22.820TL benzin almışız. Arabamız dizeldi yılda yaklaşık 27000km yapıyordu. Şu an 1.6 SIDI var onun yaklaşık 2 katı yakıyoruz
    Bu arada sizin arabanızı bir kaç kere gördüm, sanırım bizimkent taraflarında oturuyorsunuz

Yorum

Şu zalım vergiler olmasa,sanırım en az 10000 tl cebinizde kalacaktı...

Yorum

insignia düşmanları görmesin aman diyim sonra abartırda abartırlar sanki 1 günde b kadar yakıyormuş gibi
        SİFTAHI BEYAZ İNSİGNİA İLE YAPTIM İLK GÖZ AĞRIMIZ ......

Yorum

@KaanKızılyatak evet Bizimkent'teki Onur marketin karşısındaki sitede oturuyorum.

@mozarto zaten arabalar benzin yakmıyor, vergi yakıyor maalesef. benzinde vergi az olsa kimse benzini düşünmez bu kadar.

@ilbay_0666 insignia düşmanları veya diğerlerinin söylediklerini umursamamak lazım. benim açımdam bu araç beklentilerimi karşılıyor. onların aracı da onların beklentisini karşılıyorsa ne mutlu hepimize. 1.5 tonluk şık bir araca biniyorum. hem az yaksın hem hızlı gitsin diye bir dünya yok. o zaman fenerbahçe'ye bi golcü alalım, hem ucuz olsun hem her maç en az bir gol atsın
          1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

Ben o hesabı aracı satarken yapmıştım, hemde fişsiz

94000 kmde satmıştım, ortalama 50 krş tan, 47000₺ etti,

Aracıda 45000 liraya satmıştım, yani yaktığım yakıtın parasını geri almış oldum

Yorum

İşleniyor...
            X