Araç yeni kasa cosmo Bluetooth ile bağlanarak müzik dinliyorum ama video göstermiyor park durumuna da alıyorum yine göstermiyor giderken göstermediğini biliyorum ama park (p) durumuna aldığımda gösterir demişlerdi ama beceremedim sizce nasıl olacak bu iş
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bir sorum olacak
Collapse
X
-
Ynt: Bir sorum olacak
Göstermez,video vs benim bildiğim hocam interface takılıyordu makyajsızlara,makyajlı kasalarada gelir muhtemelen.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
Bluetooth ile sadece ses aktarımı yapılabiliyor, video için usb denbağlamanız lazım, ben videoyu usb üzerinden izliyorum ama belli format ve çözünürlükleri destekliyorESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: myanmazBluetooth ile sadece ses aktarımı yapılabiliyor, video için usb denbağlamanız lazım, ben videoyu usb üzerinden izliyorum ama belli format ve çözünürlükleri destekliyorSİFTAHI BEYAZ İNSİGNİA İLE YAPTIM İLK GÖZ AĞRIMIZ ......
Yorum
-
Bir listesi vardı Avi, xvid, mpeg1-2 falan vardı içinde çözünürlükleri de yazıyordu, bulup yazayım burayaESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
Yorum
-
Tamam Bülent kardeşim en kısa zamanda eklerim ama sadece vites p konumunda iken izleyebiliyorsunESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
Yorum
-
MP4 formatını eklemeyi unutmuşum, 720x480 çözünürlüğe kadar destekliyor, tabi bunun altını da kullanabilirsin upscale yapacaktır. videoları izlemek için içinde bu format ve çözünürlükte video olan bir cihazı araca usb den bağlaman yeterli. Daha sonra ekranda sol tarafta gözat a basacaksın ekranın alt kısmından videolar ı seçeceksin sana videoların listesini gösterecek. Oradan istediğini seçip oynatabilirsinESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: myanmazMP4 formatını eklemeyi unutmuşum, 720x480 çözünürlüğe kadar destekliyor, tabi bunun altını da kullanabilirsin upscale yapacaktır. videoları izlemek için içinde bu format ve çözünürlükte video olan bir cihazı araca usb den bağlaman yeterli. Daha sonra ekranda sol tarafta gözat a basacaksın ekranın alt kısmından videolar ı seçeceksin sana videoların listesini gösterecek. Oradan istediğini seçip oynatabilirsinSİFTAHI BEYAZ İNSİGNİA İLE YAPTIM İLK GÖZ AĞRIMIZ ......
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: myanmazMP4 formatını eklemeyi unutmuşum, 720x480 çözünürlüğe kadar destekliyor, tabi bunun altını da kullanabilirsin upscale yapacaktır. videoları izlemek için içinde bu format ve çözünürlükte video olan bir cihazı araca usb den bağlaman yeterli. Daha sonra ekranda sol tarafta gözat a basacaksın ekranın alt kısmından videolar ı seçeceksin sana videoların listesini gösterecek. Oradan istediğini seçip oynatabilirsinSİFTAHI BEYAZ İNSİGNİA İLE YAPTIM İLK GÖZ AĞRIMIZ ......
Yorum
Yorum