Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia 1.6 t ile peugeot 508 allure kıyaslama

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia 1.6 t ile peugeot 508 allure kıyaslama

2012 model Seat Leon 1.6 TDİ aldı eniştem, deneme amaçlı aldım da İnsignia ile 160 km ile girdiğim viraja Leon ile 130 km ile girebildim, onda da korktum arabanın arkası çok kasıldı,gazdan çektim ayağımı. İnsignia'ma dua ettim yani. Tabi Seat Leon da C Max'in yanında araba değil.Ha ben yalancıyım bir de pardon. Öznellik var bende. Sen nesnelsin sadece kardeşim.
    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Tornado iyide ben kullandığım araçlar arası kıyaslama yapıyorum sen yarıştığınla ilgili yapıyosun.ben kullandığımı söylüyorum sen kendi yorum ve fikrini.neden benim görüşümün gerçek olabileceği ihtimalini düşünmeden bana araçtan anlamayan adam muamelesi yapıyosun.
      çalıştığım fabrikada yada çevremde biri araç alırken ilk bana danışır ve fikirlerime saygı gösterir bence bu bir göstergedir.
      neyse çok kurcalamamak.herkes mutlu olduğu araca biniyo sonuçta.
      Herkese iyi geceler.
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
        Tornado iyide ben kullandığım araçlar arası kıyaslama yapıyorum sen yarıştığınla ilgili yapıyosun.ben kullandığımı söylüyorum sen kendi yorum ve fikrini.neden benim görüşümün gerçek olabileceği ihtimalini düşünmeden bana araçtan anlamayan adam muamelesi yapıyosun.
        çalıştığım fabrikada yada çevremde biri araç alırken ilk bana danışır ve fikirlerime saygı gösterir bence bu bir göstergedir.
        neyse çok kurcalamamak.herkes mutlu olduğu araca biniyo sonuçta.
        Herkese iyi geceler.
        Sen kullandıklarınla kıyas yapıp İnsignia vasat diyorsun, ben de senin savunduklarınla vasat İnsgnia'nın dediğin şartlardaki testlerini kendim bizzat yapıp onların İnsignia yanındaki geriliğinden bahsediyorum. Sen neden benimkilere gerçek olma ihtimali vermiyorsun peki? Aynı muameleyi sen de bana yapıyorsun değerli kardeşim... Araba alacak olanlar bana da danışarak alır,bu da senin haklı olduğunun göstergesi mi olmakta? Neyse C Max de iyi araba tabi ama İnsignia'dan değil... : D Kazasız belasız bin kardeşim...
        2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Ya c maxla 508 ile neyin kiyaslamasini yapiyorsunuz ben onu anlayamadim ben c 180 amg mercedesden bahsediyorum,ahmet abi whiteagle 5.20 i den bahsediyor insignia gibi yola tutunamiyor diye,ama burada forddan bahsediliyor
          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Uzun yıllar vw kullanıcısı olarak diyorum, İnsignia odedigim parayı hakkeden bir araç. Herşeyine hayran kalmıştım halende hayranim. Alışamadığım tek şey aracın sert olmasıydı, onada alıştım artık. Vw'e dönersem vw cc 1.8tsi ya da 2.0 tdi'a dönüş yapabilirim. İnsignia can gerisi heyecan... )))

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
              Ya c maxla 508 ile neyin kiyaslamasini yapiyorsunuz ben onu anlayamadim ben c 180 amg mercedesden bahsediyorum,ahmet abi whiteagle 5.20 i den bahsediyor insignia gibi yola tutunamiyor diye,ama burada forddan bahsediliyor
              Ford'un içinde mustang'da var ))

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Davudx
                Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                Ford'un içinde mustang'da var ))
                mustang bile ford amblemi kullanmıyor ihihi kendini ayrı görüyor galiba

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: myanmaz
                  Açıkcası bende kullandım 1.6t insignia 1 sene kadar edition elgance donanımlı yol tutuş olarak abarttığınız gibi bir araç değil.kaldıki euro ncap esp testlerinde en başarılı araçlar audi a6 dır esp kapalı kalde bile araçlar spin atmıyor.hatta a4 ve insignianın esp açık halde verdiği tepkiyi a6 esp kapalı halde veriyor.
                  a4 konusunda pilotaj diyebiliriz.
                  ama 508 konusunda yanılıyorsunuz aynı test peugeot 508 için yapılıyor ve aracın tepkisi en az insignia kadar iyi.
                  yol tutuş en çok pilotaja, yola ve lastiğe göre değişir ben öyle viraja giriyom böyle viraja giriyom yok peşimden nal topluyolar bunlar gerçekçi değerlendirmeler değil.
                  eşit koşullarda euro ncap testleri var açıp izleyin. esc test yazıp bakın.sonuçlar ortada.

Ahmet bey size göre Ford c-Max ta insigniadan daha iyi yol tutuyor
                  Ya ben hiç c-max kullanmadım ya da siz arabadan hiç anlamıyorsunuz
                  Murat bey siz hiç c max kullanmadiginiz kesin.isterseniz aktif tork kontrolü nasil çalışır biraz bakın.ben 13 tane araç aldım sattım.insignia hızlı doğru ama nedense araç f1 aracı gibi lanse ediliyor sürekli olarak.hiç objektif yaklaşımlar yok.ben insigniadan daha iyi yol tutuğuna eminim ama bunu kanıtlamam biraz zor bu platformda.ford araçları sınıflarında neden lider bence biraz daha araştırma yapın.
                  Derdim sidik yarıştırmak değil ama insigniada okadar şişirilecek bir araç değil.
                  Amaç hız ise o ayrı ona lafım yok ama oda aratık vasat sayılır emsal motorlara göre bilmiyorum ama opel biraz daha dersine çalışmalı bence.sonuçta bukadar değişilmez kusursuz bir araç olsa bizde kalkıp başka araç almazdık..
                  ahmet kardeşim, gerçek hayatta herşey kitaplarda yazdığı gibi olmuyor maalesef, aktif tork kontrolünü de diferansiyel kilidini de Asr yi de esp yi de ve hepsinin çalışma mantığını da gayet iyi biliyorum.kullanmadan yorum yazıyorsunuz diyorsun ya emin ol c- Max ı da yeterince yorum yapabilecek kadar kullandım. Ama insaf et ben insignia ile girdiğim viraj ve makaslara c- Max ile giremedim, bilemiyorum belki benim sürücülüğümde bir problem vardır. Ama şu da muhtemel sen sadece Araçların katalog özelliklerine bakıp insignia- c- Max kıyaslaması gibi hiç mukayese kabul etmeyecek iki Aracın karşılaştırmasını yapıyor da olabilirsin, neyse bence çok Saçma bir karşılaştırma bu açıklama yapmaya bile gerek yok aslında, kaldı ki ben insigniayı 3.16 ve c-180 ile fiyat performans mukayesesi yaparak aldım, kusura bakma ama c- Max bu klasmanın yanından geçemez
                  ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
                  ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

İşleniyor...
                  X