Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia 1.6 t ile peugeot 508 allure kıyaslama

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia 1.6 t ile peugeot 508 allure kıyaslama

Orjinal yazı sahibi: serkanozel
    cevaplar için tesekkurler.sanırım insigniamı kullanmaya devam edicem
    İnsignia'yı yakıt için satacaktınız sanırım,gerekli açıklamayı lpg ile ilgili açtığınız konuya yazdım.KitMTM marka sıralı sistem lpg kitile şehiriçi,kışlık lastikler ve kar yağıyor buraya hala yani hava da soğuk,38 Krş yakıyorum. 110 TL'lik lpg ile 285 Km gidiyor arabam,kısa mesafe ve dik yokuşlu yerde kullanıyorum bir de...
    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Tercih benzinli ve sıfır olacaksa Yeni 508 1.6 Thp 165 beygir otomatik şehir içi 7.5 litre ortalama tüketim fabrika verisi 0-100 8.9 sn max torku 1400 devirde veriyor yani yeni insignia otomatikten daha seri belirteyim dedim

Yorum

1.6 Benzinli Turbo 180HP' lık bi araçla 1.6 Dizel 115hp' lik aracı performans ve yakıt bakımından karşılaştırmak ne kadar doğru bilemiyorum. Bundan yaklaşık 10gün önce bizde 508 1.6 e-hdi allure modelini aldık. Performans gayet yeterli. Yakıt tüketimi çok iyi. VW CC kullanan biri olarak söylüyorum virajları yüksek hızlarda dönerken kendinide sağ sola atma diye birşey yok, gayet güvenli bi şekilde dönüyorsunuz. 120den sonra benim araçta içeri ses alıyordu. Servise bu şekilde giderseniz o sorunu ortadan kaldırıyorlar. Aracın içi çok geniş, kendi boyum 1.88 arkada çok rahat şekilde oturabiliyorum. içi çok dolu. Daha benimde çözemediğim bir çok şey var. Performans için araç bakıyorsanız kesinlikle insignia derim. Ama konfor ve yakıt tüketimini düşünüyorsanız 508 derim. Bu arada 508 alıcaksanız allure donanımından başka almayın.. Buda benim aracın resimleri.

http://hizliresim.com/BZkgXg
        http://hizliresim.com/8lJoln
        http://hizliresim.com/zmbqm7
        http://hizliresim.com/rg7vVa
        http://hizliresim.com/JpvBkn
        2013 Peugeot 508 1.6 e-HDI Allure

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kobe1453
          Tercih benzinli ve sıfır olacaksa Yeni 508 1.6 Thp 165 beygir otomatik şehir içi 7.5 litre ortalama tüketim fabrika verisi 0-100 8.9 sn max torku 1400 devirde veriyor yani yeni insignia otomatikten daha seri belirteyim dedim
          bir atasözü vardır belirtmek isterim :hızlı giden atın ... seyrek düşer her şey o-100 değil (ALINMA FİLAN OLMASIN ŞAKASINA GÜLELİM DİYE KULLANDIM BU ATASÖZÜNÜ )
          2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
          2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: beter55
            Orjinal yazı sahibi: kobe1453
            bir atasözü vardır belirtmek isterim :hızlı giden atın ... seyrek düşer her şey o-100 değil (ALINMA FİLAN OLMASIN ŞAKASINA GÜLELİM DİYE KULLANDIM BU ATASÖZÜNÜ )
            benzinli 508 in motoru değişti daha verimli bir motor koydular 0-100 de yeni kasa insignia dan iyi onu anlatmaya çalıştım atasözcü kardeş yoksa insignia ya laf söylemedim heyecan yapma

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
              Açıkcası bende kullandım 1.6t insignia 1 sene kadar edition elgance donanımlı yol tutuş olarak abarttığınız gibi bir araç değil.kaldıki euro ncap esp testlerinde en başarılı araçlar audi a6 dır esp kapalı kalde bile araçlar spin atmıyor.hatta a4 ve insignianın esp açık halde verdiği tepkiyi a6 esp kapalı halde veriyor.
              a4 konusunda pilotaj diyebiliriz.
              ama 508 konusunda yanılıyorsunuz aynı test peugeot 508 için yapılıyor ve aracın tepkisi en az insignia kadar iyi.
              yol tutuş en çok pilotaja, yola ve lastiğe göre değişir ben öyle viraja giriyom böyle viraja giriyom yok peşimden nal topluyolar bunlar gerçekçi değerlendirmeler değil.
              eşit koşullarda euro ncap testleri var açıp izleyin. esc test yazıp bakın.sonuçlar ortada.

Ahmet bey size göre Ford c-Max ta insigniadan daha iyi yol tutuyor
              Ya ben hiç c-max kullanmadım ya da siz arabadan hiç anlamıyorsunuz
              ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
              ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

verdıgınız bilgiler için cok tesekkurlerarabamdan cok memnunum ama yakıt konusunda sıkıntı oldugu ıcın alternatıf seyler dusundum.şimdi arastırma ıcerısındeyım.ıyı gunler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: myanmaz
                  Açıkcası bende kullandım 1.6t insignia 1 sene kadar edition elgance donanımlı yol tutuş olarak abarttığınız gibi bir araç değil.kaldıki euro ncap esp testlerinde en başarılı araçlar audi a6 dır esp kapalı kalde bile araçlar spin atmıyor.hatta a4 ve insignianın esp açık halde verdiği tepkiyi a6 esp kapalı halde veriyor.
                  ama 508 konusunda yanılıyorsunuz aynı test peugeot 508 için yapılıyor ve aracın tepkisi en az insignia kadar iyi.
                  yol tutuş en çok pilotaja, yola ve lastiğe göre değişir ben öyle viraja giriyom böyle viraja giriyom yok peşimden nal topluyolar bunlar gerçekçi değerlendirmeler değil.
                  eşit koşullarda euro ncap testleri var açıp izleyin. esc test yazıp bakın.sonuçlar ortada.

Murat bey siz hiç c max kullanmadiginiz kesin.isterseniz aktif tork kontrolü nasil çalışır biraz bakın.ben 13 tane araç aldım sattım.insignia hızlı doğru ama nedense araç f1 aracı gibi lanse ediliyor sürekli olarak.hiç objektif yaklaşımlar yok.ben insigniadan daha iyi yol tutuğuna eminim ama bunu kanıtlamam biraz zor bu platformda.ford araçları sınıflarında neden lider bence biraz daha araştırma yapın.
                  Derdim sidik yarıştırmak değil ama insigniada okadar şişirilecek bir araç değil.
                  Amaç hız ise o ayrı ona lafım yok ama oda aratık vasat sayılır emsal motorlara göre bilmiyorum ama opel biraz daha dersine çalışmalı bence.sonuçta bukadar değişilmez kusursuz bir araç olsa bizde kalkıp başka araç almazdık..
                  2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                  2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Murat bey siz hiç c max kullanmadiginiz kesin.isterseniz aktif tork kontrolü nasil çalışır biraz bakın.ben 13 tane araç aldım sattım.insignia hızlı doğru ama nedense araç f1 aracı gibi lanse ediliyor sürekli olarak.hiç objektif yaklaşımlar yok.ben insigniadan daha iyi yol tutuğuna eminim ama bunu kanıtlamam biraz zor bu platformda.ford araçları sınıflarında neden lider bence biraz daha araştırma yapın.
                    Derdim sidik yarıştırmak değil ama insigniada okadar şişirilecek bir araç değil.
                    Amaç hız ise o ayrı ona lafım yok ama oda aratık vasat sayılır emsal motorlara göre bilmiyorum ama opel biraz daha dersine çalışmalı bence.sonuçta bukadar değişilmez kusursuz bir araç olsa bizde kalkıp başka araç almazdık..
                    Bir İstanbul buluşmasına katılmak tüm düşünceleri değiştirir
                    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: myanmaz

İnsignia'ya bir yerden gıcık olmuşsunuz ama...Peugeot 508 iyi,Ford Focus C-Max iyi,İnsignia vasat.Sadece gülüyorum... Peugeot hadi otomobil de Ford C-Max nasıl iyi olur İnsignia'dan? Ağırlık merkezi denen bir olay vardır fiziken,yüksek araçlar kesinlikle yere yakın araçlardan daha iyi yol tutamaz,viraja giremez. Ben hiç BMW 520,320,Audi A4,A6,2.0 TDİ Passat ile yarışıp geçebilen,viraja da daha iyi giren bir C-Max bilmiyorum. Siz gerçekten ya dalga geçiyorsunuz bizimle ya da şaka filan yapıyosunuz. Ya da arabadan anlamıyorsunuz gerçekten. Bir de Beyşehir -Konya arası yola beklerim C-Max ile de.Artık öznel mi yoksa nesnel mi ondan sonra bakalım,sevgiler...
                      2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Tornado kardeşim sen illa yarışalım diyosunda benim araç 0-100 11.9sn max 180-190 yapiyo oda ölme eşeğim ölme.test nasıl yapabiliriz bilmiyorum.bir pist olsa eşit hızlarda dönüş falan yapsak sapma açısını falan mı hesaplasak
                        Araçlar eşit güçte olsa senle niyeti bozup yarışacam
                        Ya bir araca nasıl bukadar bağlanıyonuz anlamadım.makina bu ya sonuçta sanki şahsi bir sorun gibi algılıyosunuz.
                        Bişey daha c sınıfı d sınıfından daha iyi yol tutar sağlam bir alt yapısı varsa ki ford bu işi gerçekten iyi yapıyor.büyük araçlarda salınım şaseye binen yük çok fazla burulma dirençleri buna orantılı olarak düşük bu yüzden yol tutuş araç boyutu değil rijit ve hafifliği ile alakalı olarak artar.
                        Bu arada 508 de fena değil bence .neden bukadar eleştiriliyor anlamıyorum illa opelimi övecez opel forumu diye

Yorum

Opel forumu değil.. İnsignia forumu olduğu için İnsignia yı övecez....)))

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Yaşası opel insignia.
                            Pes ettim arkadaş.

Yorum

Yaşası opel insignia.
                              Pes ettim arkadaş.
                              Ahmet bey herkesin aracı kendine güzel.. tabiki eleştiride olacak iyi kötü yanlarıda konuşulacak.. Övgüde olacak.. Eski bir İnsignia kullanıcısı olarak sizi tekrar insignia ile aramızda görmek isteriz..))

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Tornado kardeşim sen illa yarışalım diyosunda benim araç 0-100 11.9sn max 180-190 yapiyo oda ölme eşeğim ölme.test nasıl yapabiliriz bilmiyorum.bir pist olsa eşit hızlarda dönüş falan yapsak sapma açısını falan mı hesaplasak
                                Araçlar eşit güçte olsa senle niyeti bozup yarışacam
                                Ya bir araca nasıl bukadar bağlanıyonuz anlamadım.makina bu ya sonuçta sanki şahsi bir sorun gibi algılıyosunuz.
                                Bişey daha c sınıfı d sınıfından daha iyi yol tutar sağlam bir alt yapısı varsa ki ford bu işi gerçekten iyi yapıyor.büyük araçlarda salınım şaseye binen yük çok fazla burulma dirençleri buna orantılı olarak düşük bu yüzden yol tutuş araç boyutu değil rijit ve hafifliği ile alakalı olarak artar.
                                Bu arada 508 de fena değil bence .neden bukadar eleştiriliyor anlamıyorum illa opelimi övecez opel forumu diye
                                Ahmet kardeşim, güç olarak değil hız olarak bak işe. Benim 190 km ile girdiğim viraja sen de gireceksin.C sınıfı Focus ile çok yarıştım ben. Benim 210 km ile girdiğim virajlarda frenleyerek giriyor o zaten 170-180 km dedin mi pili bitiyor,viraj filan hak getire... Demişsin ya nasıl bu kadar översin,sen dediğin şeyi yapıyorsun. İnsignia ve diğer araçları kıyaslayıp İnsignia iyi değil benimki iyi diyorsun. Bu çelişki değil mi? Hiçbir C Max İnsignia'dan daha iyi viraja giremez,ben bunu diyorum. Ama senin C Max daha iyi,Peugeot da muhteşem,İnsignia vasat kardeş,ben de arabadan bir şey anlamıyorum zaten.

Yorum

İşleniyor...
                                X