bu arclar arasındakı artıları eksılrı yazarmsınız
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignia 1.6 t ile peugeot 508 allure kıyaslama
Collapse
X
-
Ynt: insignia 1.6 t ile peugeot 508 allure kıyaslama
Kimse gücenmesin,biri teneke diğeri alman tankıBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblKimse gücenmesin,biri teneke diğeri alman tankı
Yanlis.anlasilmasin marka.fanatizmi asla.degil bu fikrimF30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: serkanozelbu arclar arasındakı artıları eksılrı yazarmsınız
1-Yol tutuş (Düz yolda yüksek hızlarda manevra yapmak zorunda kalabilirsiniz. hiho )
2-Viraj güvenliği (Velev ki yüksek hızla giderken bilmediğiniz bir viraja denk gelebilirsiniz. )
3-Performans (Araç sollamalarında zora düşebilirsiniz. hasss)
4-Çarpışma güvenliği 'dir. (İnsignia % 94 puan, Peugeot % 90 ouan almıştır Ncap'ten oleyy)
Yeni İnsignia'lar da bizimkilere göre baya konforlu. Bu dediğim kriteler de İnsignia'da çoğu aynı sınıf araçtan daha fazla bulunmaktadır.Yani tabi ki İnsignia... urock urock urock
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Açıkcası eleştiren arkadaşlardan kaç tanesi 508 kullandı merak ediyorum.
Performans konusunda haklılar 508 vasat ama 1.6 t ile 1.6 dizel kıyaslanıyor sanırım.
ozaman şöyle söyleyelim 508 aynı paraya 2 katı yol gidebiliyor.
Yol tutuş bence gayet yeterli hatta flexi olmayan insignia ile arasında fark olacağını sanmıyorum kaldıki kullandığım kadarı ile bence gayet iyi bir yol tutuş var.
koltukları çok rahat.donanımları gayet iyi standart olarak sunduğu donanım insigniadan fazla.
Teneke diyen arkadaş araca gidip bir test sürüşüne çıksın malzemeleri bir eliyle yoklasın kapılarını açıp kapatsın gayet tok ve sağlam bir yapısı var 508 in.
1.6 dizel seçeneği ve otomatik vitesi var
ama otomatik vites demeye şahit lazım .kaldıki aracı sürmeye başlayınca araçtan soğuyorsunuz araç vites atarken nefes alıyor gibi yığılıp duruyor.
tasarım olarak bencede insignia önde.ve marka prestiji olarak opel daha iyi.
bence iki araçta iyi 508 tam otomatik 120 hp dizelini getirecekmiş eğer o gelirse bence alınır gayet güzelde binilir ve yeni tasarımı bence eskisi gibi değil göze hoş görünüyor.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
unuttuğum bir nokta 508 aşırı rüzgar sesi alıyor araç yan camlardan henüz 900 km deki araç için bence hiç hoş değil.galiba kelebek cam gibi bir camvar ön kapının orda. ordaki fitillerden alıyor acil çözülmesi gereken bir problem.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
Yorum
-
Kıyaslanamaz bile. Tabiki insignia. 508in malzeme kalitesi vasat. Yakıt yönünden ekonomi istiyorsaniz hdi motor oldukça cimridir. Bende iki arac arasinda git gel yasadim. İkisinide denedim kullandim, kesinlikle insigia alin derim.İnsignia >> 2010 >> 1.6 T Cosmo >> Teknik Gri
Vw CC >> 2013 >> 1.4 TSİ BMT >> Beyaz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ahmet_turediAçıkcası eleştiren arkadaşlardan kaç tanesi 508 kullandı merak ediyorum.
Performans konusunda haklılar 508 vasat ama 1.6 t ile 1.6 dizel kıyaslanıyor sanırım.
Yol tutuş bence gayet yeterli hatta flexi olmayan insignia ile arasında fark olacağını sanmıyorum kaldıki kullandığım kadarı ile bence gayet iyi bir yol tutuş var.
koltukları çok rahat.donanımları gayet iyi standart olarak sunduğu donanım insigniadan fazla.
Teneke diyen arkadaş araca gidip bir test sürüşüne çıksın malzemeleri bir eliyle yoklasın kapılarını açıp kapatsın gayet tok ve sağlam bir yapısı var 508 in.
ama otomatik vites demeye şahit lazım .kaldıki aracı sürmeye başlayınca araçtan soğuyorsunuz araç vites atarken nefes alıyor gibi yığılıp duruyor.
bence iki araçta iyi 508 tam otomatik 120 hp dizelini getirecekmiş eğer o gelirse bence alınır gayet güzelde binilir ve yeni tasarımı bence eskisi gibi değil göze hoş görünüyor.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ahmet_turediAçıkcası eleştiren arkadaşlardan kaç tanesi 508 kullandı merak ediyorum.
bence iki araçta iyi 508 tam otomatik 120 hp dizelini getirecekmiş eğer o gelirse bence alınır gayet güzelde binilir ve yeni tasarımı bence eskisi gibi değil göze hoş görünüyor.2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
bende 2 kez test sürüşü yapmıştım ikisinde de ilk kavşak nerde var diye sorup bi an önce arabadan inmek istedim.. zevk meselesidir gerçi ama dış tasarımda bence iğrenç ötesi.. orantısız bir duruşu var.. arka tarafa yandan bakınca arabanın bagajı kırılmış gibi duruyo donanım olarak Peugeot genelde tatminkardrF30 Sport+
Yorum
-
Bir de 1.6 T ile dizel kıyaslanıyor demişsiniz, 1.6 Thp 156 bg ile de kıyaslayabilirsiniz 1.6 T İnsignia'yı... Yakıt fazla çıkar sadece,lazım olan disiplinlerde İnsignia her zaman öndedir. 2.0 TDİ Audi A4 ile yarışırken -Konya - Beyşehir yolunu bilirsiniz, özellikle Konya'ya yaklaşırkenki virajları- 170-180 Km hızlarla o virajları geçerken Audi'nin yol tutuştaki çaresizliğini iyi gördüm. Audi'nin frenleyerek ya da yavaşlayarak girdiği o virajlarda ben gaz kesmeden girdim. Audi'nin arkasının nasıl oynadığını iyi gördüm çünkü arkasındaydım çünkü yol sollayacak gibi değildi ta ki uygun yol bulunca 230 Km ile solladım arkadaşı...2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Açıkcası bende kullandım 1.6t insignia 1 sene kadar edition elgance donanımlı yol tutuş olarak abarttığınız gibi bir araç değil.kaldıki euro ncap esp testlerinde en başarılı araçlar audi a6 dır esp kapalı kalde bile araçlar spin atmıyor.hatta a4 ve insignianın esp açık halde verdiği tepkiyi a6 esp kapalı halde veriyor.
a4 konusunda pilotaj diyebiliriz.
ama 508 konusunda yanılıyorsunuz aynı test peugeot 508 için yapılıyor ve aracın tepkisi en az insignia kadar iyi.
yol tutuş en çok pilotaja, yola ve lastiğe göre değişir ben öyle viraja giriyom böyle viraja giriyom yok peşimden nal topluyolar bunlar gerçekçi değerlendirmeler değil.
eşit koşullarda euro ncap testleri var açıp izleyin. esc test yazıp bakın.sonuçlar ortada.
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ahmet_turediAçıkcası bende kullandım 1.6t insignia 1 sene kadar edition elgance donanımlı yol tutuş olarak abarttığınız gibi bir araç değil.kaldıki euro ncap esp testlerinde en başarılı araçlar audi a6 dır esp kapalı kalde bile araçlar spin atmıyor.hatta a4 ve insignianın esp açık halde verdiği tepkiyi a6 esp kapalı halde veriyor.
ama 508 konusunda yanılıyorsunuz aynı test peugeot 508 için yapılıyor ve aracın tepkisi en az insignia kadar iyi.
yol tutuş en çok pilotaja, yola ve lastiğe göre değişir ben öyle viraja giriyom böyle viraja giriyom yok peşimden nal topluyolar bunlar gerçekçi değerlendirmeler değil.
eşit koşullarda euro ncap testleri var açıp izleyin. esc test yazıp bakın.sonuçlar ortada.
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ahmet_turediAçıkcası bende kullandım 1.6t insignia 1 sene kadar edition elgance donanımlı yol tutuş olarak abarttığınız gibi bir araç değil.kaldıki euro ncap esp testlerinde en başarılı araçlar audi a6 dır esp kapalı kalde bile araçlar spin atmıyor.hatta a4 ve insignianın esp açık halde verdiği tepkiyi a6 esp kapalı halde veriyor.
2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof
Yorum
Yorum