Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia 1.6 t ile peugeot 508 allure kıyaslama

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia 1.6 t ile peugeot 508 allure kıyaslama

şu da var babam hayatında insignia almadan 170 i geçmemiş bir insan ve geçenlerde söylediği bir a6 ya yol verdim bakalım nasıl gidecek diye arkasına geçtim ara ara frene basmak zorunda kaldım dedi yani insignianın rakipleri genelde bmw dir onlarda şanzuman ve arkadan itiş olarak avantajlılar
    2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
    2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

Gerçeği yansıtmıyo dememdeki sebep sizin doğru söylemediğiniz anlamına gelmesin sakın.objektif bir değerlendirme olmuyor diyorum.Sonuçta bağımsız bir test kuruluşu yol tutuş testi yapıyor ve videoları var izlemek serbest.Yarış evli ve çocuklu olduğum için bayadır yapmadığım bir atraksiyon ama seydişehirden serik e 1 saat 15 dakikada girmişliğim var 2008 yılında.ozaman manavgat serik arası şimdiki kadar ışık yoktu tabi.o yolu bilirsiniz pilotajım iyidir ancak altımda 508 yok zaten otomatik vitesini beğenmediğim için almadım
      4 sene önce olsaydı her türlü yarışa katılabilirdim tornado kardeşim
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
        Açıkcası bende kullandım 1.6t insignia 1 sene kadar edition elgance donanımlı yol tutuş olarak abarttığınız gibi bir araç değil.kaldıki euro ncap esp testlerinde en başarılı araçlar audi a6 dır esp kapalı kalde bile araçlar spin atmıyor.hatta a4 ve insignianın esp açık halde verdiği tepkiyi a6 esp kapalı halde veriyor.
        a4 konusunda pilotaj diyebiliriz.
        ama 508 konusunda yanılıyorsunuz aynı test peugeot 508 için yapılıyor ve aracın tepkisi en az insignia kadar iyi.
        yol tutuş en çok pilotaja, yola ve lastiğe göre değişir ben öyle viraja giriyom böyle viraja giriyom yok peşimden nal topluyolar bunlar gerçekçi değerlendirmeler değil.
        eşit koşullarda euro ncap testleri var açıp izleyin. esc test yazıp bakın.sonuçlar ortada.

Siz insignianın en donanımsızını kullandığınız için böyle hissetmiş olabilirsiniz,flexili bir insignianın yaptıklarını a6 da sadece quattro modeli yapar,ben d sınıfında 3 büyüklerde dahil tüm araçları kullandım,flexisiz insigniada yol tutuş mükemmel+ olmasada flexilide daha iyi tutunabilen bir d sınıfı bilmiyorum,şuan c180 amg aracım var çoğu yerde insigniamı arattırıyor bana,insignia baska bir araçtır ve d sınıfında daha iyi frenleyeninide bilmiyorum,bmw 3 ,mercedes c ,passat ,audi a4 dahil,508 ile insignia kıyaslanamaz bu insigniaya yapılmış büyük bir hakarettir
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=14903.0
          Gerçeği yansıtmıyo dememdeki sebep sizin doğru söylemediğiniz anlamına gelmesin sakın.objektif bir değerlendirme olmuyor diyorum.Sonuçta bağımsız bir test kuruluşu yol tutuş testi yapıyor ve videoları var izlemek serbest.Yarış evli ve çocuklu olduğum için bayadır yapmadığım bir atraksiyon ama seydişehirden serik e 1 saat 15 dakikada girmişliğim var 2008 yılında.ozaman manavgat serik arası şimdiki kadar ışık yoktu tabi.o yolu bilirsiniz pilotajım iyidir ancak altımda 508 yok zaten otomatik vitesini beğenmediğim için almadım
          http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=14903.0

Zaten siz de benim yalan söylemediğimi biliyor olmalıydınız bu forumdan. Audi A4 de çok kalite bir araçtır hani,dandik değildir.Ama İnsignia çok farklı bir araba gerçekten. Ben de buradaki arkadaşların nal toplattıkları paylaşımları okurken acaba mı demiştim ama o yolda ,o hızlarda Audi A4 çok fena çaresiz kalınca anladım.İlk defa 230 Km hıza çıktım ki Audi 300 metre filan gerimdeydi.Bassam 250 de yapardı inanın.O virajlarda 170-180 arası gittiğimiz oldu.Ben yol tek yön olduğu için sollayamadım çünkü karşıdan da araba geldi sürekli fakat tamponundan 2 metre bile ayıramadı beni,o da ben tehlike yaratmamak için 2 metre bıraktım.Yani diyeceğim şahsen ben de o kadar beklemiyordum İnsignia'yı,yanımda hanım da vardı.Bir süre konuşmadı benimle,sonra nasılmış bizim araba diye sordum da "O neymiş öyle ya! Bu kadar beklemiyordum ."dedi
          2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Lastiklerim de öyle kalite filan değil ha. GT Radial Champiro HPY 225 50 R 17 ebadında.250 TL tanesi. Pilotajım iyidir,fena değildir. Ve bu arabayla çoğu araç ile korkmadan yarışabilirim bunu iyi biliyorum . Bir de sürekli yarışan birisi değilim kesinlikle,normalde güvenli sürüşe çok uyarım fakat arada kaşınanlar da olunca kaşıyoruz işte.
            2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

aracımı geçen yıl ağustosda almışdım ve 508 c5 latütüt mondeo avensis ve insignia olmak üzere 6 araç arasında öyle sık eleyip dokudum ki inanamazsınız tam 2 ay kara verke zorunda kaldım ve bu araçların hepsini ayrıntılı inini cinini yedek parçadan motoruna kadar inceledim ve en sonunda tabiki de insignia aldım parçası pahalı ama konfor ultra perfonmans ve en önemlisi de güvenlk için aracımı paraya kıymadan almışdım
              fakat mümkünse en donanımlısi alınmalıdır

Yorum

4. Kere insignia ya donus yapmis biri olarak ve sondan oncekinde 508 selefi c5 sahibi olarak Allah bir daha fransiz a yaklastirmasin. Konforda basarililar ama. Yigidi oldur hakkini Yeme...
                CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
                  4. Kere insignia ya donus yapmis biri olarak ve sondan oncekinde 508 selefi c5 sahibi olarak Allah bir daha fransiz a yaklastirmasin. Konforda basarililar ama. Yigidi oldur hakkini Yeme...
                  Vay,hoş geldin kardeşim. Evet,Ahmet Türedi kardeşim,bahsettiğim arkadaş Ali kardeşimdi.C5 alma dedim,dinlemedi.Sonra yine döndü İnsignia'ya.

Yorum

Bahsedilen, etken ve edilgen kişi benim.
                    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
                      Bahsedilen, etken ve edilgen kişi benim.
                      hasss maad Seni seviyorum kardeşim.

Yorum

otomobil ile limitleri ne kadar zorlayabiliriz ki?
                        peugeot 508 ile insignia arasında ne malzeme kalitesi olarak ne yol tutuşu olarak ortalama bir kullanıcı için fark edilecek kadar bir fark olduğunu düşünmüyorum. uçlarda yaşayanlar kendince yorum yapmış olabilirler ama binecek kişi kendince şu sorulara cevap vermeli:

1) Hangi araç sempatinizi kazandı?
                        2) Yakıt tüketimi sizin için ne kadar önemli?
                        3) Aracı satarken kaybedeceği değer sizin için ne kadar önemli?
                        4) Hangi hızlarda uzun yol yapıyorsunuz?

bu sorulara cevap verdiğinizde zaten hangi aracı almanız gerektiğini kendiniz görürsünüz.
                        1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

Suanki aracım 508 allure dizel performans olarak standart dizeller kadar gidiyor.Konfor olarak İnsigniadan daha yumuşak donanım olarak standart cosmodan standart allure daha dolu sürüş olarak bence canlı virajlarda yatma veya sallama sarsma hissi yok.Yakıt olarak ciddi iyi şehir içi mauel sport modda sıkıştırarak 6.5litre. 1.6 Benzinli Thp'lerin önü açık 156 bg standart verisi 207rc'lerde Rcz'lerde falan kullanılan motor onlarda tam otomatik şanzıman var.Şekil olarak kişiye göre değişir insignia bence de daha sportif gözüken bir araç fakat muadillerine göre de dar bir araç. Benim içib 508 eksi tarafı camlarından dış ses alması motor gürültüsü yok denecek kadar az olması. Önceki araçlarımdan biri de insignia cosmo idi bunları gözlemledim.
                          Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

Bazılarınız kızabilir fakat , üzülerek belirtmek istiyorum ki bu forumda 2009 yılından beri neredeyse hiç bir kıyaslama konusundan makul yorumlar gelmemiştir.

Bence bir araç ile ilgili en güzel bilgiyi kendi forumundan alabilirsiniz

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

cevaplar için tesekkurler.sanırım insigniamı kullanmaya devam edicem

Yorum

Nereden bakarsanız bakın, Premium marka / modelleri hariç sınıfındaki araçların tamamına yakınında insignia her yönden lider olduğunu düşünüyorum. Kimi durumlarda premium modellerinin bazı özelliklerinde dahi yarışabilecek kapasitede.

Yorum

İşleniyor...
                                X