Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Antika Araç İthalatı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Antika Araç İthalatı

Arkadaşlar merhaba,
    Ülkemiz mevzuatına göre 35 yaş üstü araçlar antika sınıfındadır.Antika araç ithalatı da (birçok bayıltıcı formaliteleri yerine getirdikten sonra) mümkündür.Benim gibi antika araç merakı olan arkadaşlarımız varsa (taşın altına ve üstüne elini koyabilecek) ortak getirebiliriz.Aşağıdaki detayları kabul eden arkadaşımız varsa projeyi hayata geçirebiliriz.

* Aracın Türkiye'deki rayiç bedeli üzerinden vergiye tabi olup,araç bedelinin %150 si gibi bir vergi oluşacaktır.
    * Sakin yapıya sahip,problem yaratma değil problem çözme odaklı arkadaşlarımız talep edilmektedir
    * Gerekirse 10 kişi ortak olunabilir.Aramızdan seçeceğimiz bir kişi adına işlemler yürütülebilir.
    * Benim en büyük eksiğim,araç tedarik konusudur.Birçok yabancı sitede satışlar yapılabilmektedir.Sonuçta aracın görülerek alınması gereklidir.Bu konuda yardıma ihtiyacım var.Diğer tüm detaylar konusunda bilgim var tecrübem hiç yoktur.
    * Bunun bir deneme işlemi olduğunu düşünerek hareket etmelidir.Yani araç ithalatından sonra bireysel ithalat yapmak hedef olmalıdır.Benim hedefim,riski azaltarak işi öğrenmektir.Aynı hedefte olan arkadaşlarımız beklenmektedir.
    * maddi manevi desteği olabilecek arkadaşlarımız belirlendikten sonra,bütçe belirlenecek,bütçeye uygun araç ve iş bölümü yapılacaktır.

Antika araç kokusu ve V8 homurtusu seven arkadaşlarımız varsa hobi olarak güzel bir çalışma olabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...01934933/detay
    https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Ynt: Antika Araç İthalatı

Zor İş, Çok Zor... Kolay Gelsin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
      Zor İş, Çok Zor... Kolay Gelsin.
      Önemli olan zoru yapmak,kolayı herkes yapar

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Bu konuda hevesli olan bir müşterim var neredeyse her ay 1 araç ith ediyoruz ancak izlediği politika hazır araç almak yönünde değil usa'dan parçaları ayrı ayrı getirerek işlemlerini yapıyor şuanda 1952 ve 1956 model ıkı araç kullanıma hazır hale getirde ama bunun için zaman iyi bir tedarikciniz olması çok önemli
        2010 1.6T Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Metin
          Bu konuda hevesli olan bir müşterim var neredeyse her ay 1 araç ith ediyoruz ancak izlediği politika hazır araç almak yönünde değil usa'dan parçaları ayrı ayrı getirerek işlemlerini yapıyor şuanda 1952 ve 1956 model ıkı araç kullanıma hazır hale getirde ama bunun için zaman iyi bir tedarikciniz olması çok önemli
          antika araç ithalatı yapıyorsunuz yani ? Bildiğim kadarıyla natamam araç ithali mümkün değil.TSE'nin rapor vermediğini zannediyorum.Sizin yaptığınız işlem hakkında detaylı bilgi verir misiniz ?

Yorum

Taşımasını biz yapıyoruz ama dediğim gibi karoser ayrı motor ayrı diğer parçalar ayrı geliyor dilerseniz getiren kişi ile sizi tanıştırırım daha detaylı bilgi alabilirsiniz
            2010 1.6T Cosmo

Yorum

Tanışmak çok isterim

Yorum

Güzel bir proje takipteyim.
                InsigniaTEAM

Yorum

Ok en kısa zamanda hem yaptığı araçlara bakarız
                  2010 1.6T Cosmo

Yorum

buluşmadan foto isteriz ihihi
                    InsigniaTEAM

Yorum

Buluşmaya sende gelirsin
                      2010 1.6T Cosmo

Yorum

Bende bu işleri seven biriyim. Antika tutkum var. Misal 1948 model Traktörümüz var Massey Harrıs K 55 ( Ford Thames motor 6 silindir, 135 bg. )

Araç konusunda da tanıdığımız bir kişinin uzun süre pontiac ventura 2.5 düz vitesini kullandım. Sonra da bir tane de ben alayım dedim. Araştırdım filan derken Amerikanlarla pek uğraşamayacağım kanısına vardım...Sonra, İçimde de bir Vosvos merakı olduğu için; gittim trabzondan 1973 model 1.600 motor AT seri şanzumanlı 1303 S BİG aldım. Şimdilik bundan hevesimi alayım... Gerisi için hayırlısı diyelim artık...

Yorum

Cok guzel fikir ve projeler. Antika otomobilciler dernegi ile de irtibata gecebilirsiniz. Bildigim kadariyla italat surecine bilgi bazinda yardimci oluyorlardi.
                          2015 BMW F30 M Sport

Yorum

[quote=Metin ]
                            [/quote
                            Orjinal yazı sahibi: Metin
                            Güzel bir deneyim olacak.
                            Orjinal yazı sahibi: ersin_58
                            Bende bu işleri seven biriyim. Antika tutkum var. Misal 1948 model Traktörümüz var Massey Harrıs K 55 ( Ford Thames motor 6 silindir, 135 bg. )

Araç konusunda da tanıdığımız bir kişinin uzun süre pontiac ventura 2.5 düz vitesini kullandım. Sonra da bir tane de ben alayım dedim. Araştırdım filan derken Amerikanlarla pek uğraşamayacağım kanısına vardım...Sonra, İçimde de bir Vosvos merakı olduğu için; gittim trabzondan 1973 model 1.600 motor AT seri şanzumanlı 1303 S BİG aldım. Şimdilik bundan hevesimi alayım... Gerisi için hayırlısı diyelim artık...
                            tamponsuz bir vosvos tasarımı var aklımda

Yorum

İşleniyor...
                            X