Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia vs Mercedes

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia vs Mercedes

Arkadaşlar bundan önce Mercedes viano 2.2 cdi dizel vardı.
    450-500 Kuruş yakıyordu.

Şimdi opel insignia 1.6 T Cosmo veya edition onlardan bi kaç tane favorimiz var. Opel kaç kuruş yakar sizce? mercedese göre az mı yakar çok mu? yakıt tüketim değerlerini yazacak varmı? çoğu kişi fabrika değerlerinin doğru olmadığını söyledi. 11-12 yakıyormuş..

Olmadı audi a4 1.6 alıcaz.

Ynt: İnsignia vs Mercedes

Opel insignia 1.6 t 180 hp, kullanıma göre değişmekle beraber ortalama 45-55 krş arası yakar...

Yorum

A4 1.6 eski 8 valf eski motorsa az kaçar çok yakar

Yorum

Dejavu yaşadım sanki. Daha önce böyle bir konuya cevap verdiğimi hatırlıyorum. Neyse. Ben 2.2 dizeli aratacağını sanmıyorum.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
          A4 1.6 eski 8 valf eski motorsa az kaçar çok yakar
          Kesinlikle öyle insigniadan az yakacagini sanmiyorum. Ama performans olarak yanina yaklasmasi imkansiz gibi bir sey. Ayrica bizde 3 sene 2.2 cdi kullandik bir dizele gore cok yakiyordu ama o kasayi tasiyordu 1.6T 2.2CDI ile neredeyse ayni seviyede yakacaktir.

Yorum

Arkadaş daha önce de açtı bu başlığı,millet de cevap verdi ama yine açmış.İnsignia ile aynı yakar sizin araç.Yalnız İnsignia uçak gibidir sizinkinin yanında...
            2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Daha önce açılmıştı bu konu ve cevaplar da verildi. Yeniden açılma sebebini anlamadım.
              34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

siz böyle diyorsunuz ama başka yerlerde 9 ile 10 lt arası yakıyor diyorlar ? 11 - 12 diyen bi burdakiler var

Yorum

Verilen yakıt değerleri bulunan illerdeki trafik durumuna göre değişkenlik gösterir İstanbul'da şehir içi kullanımın 11 lt civarı yakması gayet doğal ankaranın durumunu sen biliyorsun aradaki fark 1 lt eğer aracı almaya niyetin varsa çok kayda değer bir oran değil
                  2010 1.6T Cosmo

Yorum

ortalama hızınıza göre değişir şehir içi ve kısa mesafe kullandım hep ortalama hızım 29.5 km de 10.7 litre yakıyordu. ortalama hızınız arttıkça sakin kullanımda daha da düştüğünü göreceksiniz..
                    1.6t 180hp edition elegance + beyaz + opc + 2012 model + sprint booster + coilover süspansiyon + tv navigasyon + geri görüş.. vs. Vs.

1.4t 140hp edition elegance + sunroof + stil paket + beyaz/bej + opc

Yorum

öcelikle insigniadaki rahatlık konforu bence o araçda bulamazsınız perfonmansı hemde hiç
                      benzinli araç her zman iyidir malum zaten benzin fiyatları ama uzun motor ömrü için ve sorunsuzluk için benzinli araç her zman ilk tercihimdir

Yorum

İşleniyor...
                      X