Bu tip uygun fiyatlı lastiklerdin silika-kauçuk oranları kaliteli lastikler gibi olmuyor, yol tutuşu özellikle yağmurlu havalarda tehlikeli olabiliyor.
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Bu tip uygun fiyatlı lastiklerdin silika-kauçuk oranları kaliteli lastikler gibi olmuyor, yol tutuşu özellikle yağmurlu havalarda tehlikeli olabiliyor.
Kauçuk oranı çok yüksek bununki diye verdi abi komşumuz bunu satan
2014 Edition Elegance Fabrika Çıkış Lpg li + Sunroof
GT Radial Champiro HPY 225 50 R 17 lastik kullanıyorum. Lastiğin tanesi 250 TL. 2 yıldır kullanıyorum ve de çok memnunum.Islak yolda da kuru yolda da çok iyi yol tutuşu var. Yazın geçtiğim Audi ile uzun süre virajlı,bozuk yollarda 160-230 Km hızlarla yarıştım.Virajlarda hiçbir şekilde kaymadı.Islak yolda da çok iyi dediğim gibi. Silika- kauçuk oranları dediğiniz kadar düşük değil kesinlikle...
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Genelde bilinen bir lastiktir,arkadaşım da kullandı kışlığını çok memnun kaldı.
Sen Ne diyosan hepsini komsumuzda diyo abi: )
Abim,bildiğim konu hakkında konuşurum,kimseyi de kötü olanı iyi demek suretiyle yanıltmam.Fiyatı düşük olunca çok adi olacak diye bir şey yok.Fiyatı daha uygun ama en az pahalı olanlar kadar kaliteli mallar da var dünyada.
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Ben de 2009 yılıydı sanırım peugeot 308'de şu an markasını bile hatırlamadığım bir lastik takmıştım, kuru havada süperdi ama yollar ıslakken buzda gibiydi. Bir forumda nexen için de benzer birşeyler okumuştum, dunlopları almadan nexen'i ben de araştırmıştım 1 yıl kadar önce.
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Genelde bilinen bir lastiktir,arkadaşım da kullandı kışlığını çok memnun kaldı.
Sen Ne diyosan hepsini komsumuzda diyo abi: )
Abim,bildiğim konu hakkında konuşurum,kimseyi de kötü olanı iyi demek suretiyle yanıltmam.Fiyatı düşük olunca çok adi olacak diye bir şey yok.Fiyatı daha uygun ama en az pahalı olanlar kadar kaliteli mallar da var dünyada.
Komşumuz yine aynısını dedi fiyatı ucuz ama markalar kadar da olmasada onlara yakın işini görür diye
2014 Edition Elegance Fabrika Çıkış Lpg li + Sunroof
Yorum