Ben de 2009 yılıydı sanırım peugeot 308'de şu an markasını bile hatırlamadığım bir lastik takmıştım, kuru havada süperdi ama yollar ıslakken buzda gibiydi. Bir forumda nexen için de benzer birşeyler okumuştum, dunlopları almadan nexen'i ben de araştırmıştım 1 yıl kadar önce.
Doğrudur abicim inşallah yarin bi taktiriyim görüşlerimi hemen yazarim: )
2014 Edition Elegance Fabrika Çıkış Lpg li + Sunroof
Markasını hatırlamadığınız lastikle Nexen aynı değildir bence. GT Radial'a da sizin dediğiniz yorumlar yapılmış bazı yerlerde fakat genel olarak memnun kullananlar.Ben de aldım ben de çok memnunum.Şahsen bunlar eskiyince alırım yine. Geçen kışlık lastiğiyle ilgili sıkıntım olmuştu,şimdi lastikler değişti. GT Radial Champiro WT-AX modelini, GT Radial Champiro Winterpro ile değiştirdim.Eski lastiklerle yenilerin hiç alakası yok,bu kışlıklarım da çok iyi gerçekten.Bu yıl iyi kar yağdı buraya,deneme şansım da oldu ve çok iyi gerçekten.Ha bir michelin,Continental değildir tabi ki ama fiyatına göre de çok iyi işler yapıyorlar....
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Ben de 2009 yılıydı sanırım peugeot 308'de şu an markasını bile hatırlamadığım bir lastik takmıştım, kuru havada süperdi ama yollar ıslakken buzda gibiydi. Bir forumda nexen için de benzer birşeyler okumuştum, dunlopları almadan nexen'i ben de araştırmıştım 1 yıl kadar önce.
Komşunu da bindir Fatih kardeşim. Onun tespitlerini de merak ediyoruz.
Mesajları seri okuyunca "komşuda öyle diyor " mesajı üst üste gelince koptum. Hakkını helal et Fatih kardeşim.Komşu esprisini yapamadan geçemedim.
"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Fatih varol kardeşim, jantların adı gt olarak geçiyor, doğru mu biliyorum?
O jantları nerden aldınız? Nette satışı var mı?
Ismine geyik boynuzu dediler ama baska adi varmi bilmiyorum benim aldığım yer burasi daha birsürü yerde var bu janttan abicim
BALOĞLU JANT LASTİK DEN 19 İNÇ BMW X5 X6 JANT TAKIMI - http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...69437966/detay
Komşunu da bindir Fatih kardeşim. Onun tespitlerini de merak ediyoruz.
Mesajları seri okuyunca "komşuda öyle diyor " mesajı üst üste gelince koptum. Hakkını helal et Fatih kardeşim.Komşu esprisini yapamadan geçemedim.
Helal olsun abicim zaten bende komedi olsun diye biraz abarttim komsu mevzunu ama gerçekten dediği seyleri yazdım: )
BMW M6 jantını bende düşündüm.Geçen hafta bir yer bana tavsiye etmedi.Balans ayarı olmuyormuş.Yüksek hızlarda sıkıntı oluyor dedi.Orjinal OPC jantı tavsiyesinde bulundu.Aşağıdaki jant lastik takımlarını düşünüyordum.Tecrübesi olan arkadaşların yorumu olacaktır.
BMW M6 jantını bende düşündüm.Geçen hafta bir yer bana tavsiye etmedi.Balans ayarı olmuyormuş.Yüksek hızlarda sıkıntı oluyor dedi.Orjinal OPC jantı tavsiyesinde bulundu.Aşağıdaki jant lastik takımlarını düşünüyordum.Tecrübesi olan arkadaşların yorumu olacaktır.
Fatih varol kardeşim, jantların adı gt olarak geçiyor, doğru mu biliyorum?
O jantları nerden aldınız? Nette satışı var mı?
Ismine geyik boynuzu dediler ama baska adi varmi bilmiyorum benim aldığım yer burasi daha birsürü yerde var bu janttan abicim
BALOĞLU JANT LASTİK DEN 19 İNÇ BMW X5 X6 JANT TAKIMI - http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...69437966/detay
Aynı jantın 18" olanından baktım bulamadım. Bunların aynısının 18" olanı yok mu?
Yorum