Cosmo kesinlikle tavsiyedir. En büyük farkı AFL farlara sahip olması. Elektronik ön koltuklara sahip olması birde.
Edition ile elegance arasında da en bilindik özellik elektronik park freni olması. Edition'da eskisi gibi kol yardımı ile el freni çekilirken, edition elegance'da düğme ile yapılıyor.
Edition Elegance orta donanımdır ve Stil Paket, Sunroof Paketi ve Kış Paketi eklenebiliyor. Cosmo donanıma baya yaklaşıyor ama AFL+ alarm gibi özellikler eksik kalıyor. Fiyatı da bu şekilde neredeyse Cosmo parasına geldiği için mantıklı değil. Sadece şu durumda kabul edilebilir, artık manuel vites kullanmak isteyen E.Elegance 1.4T almak zorunda.
Geçen bakıma bıraktığımda satış bölümüne çıkıp konuştum. E.Elegance, LPG, tüm paketler ve kırmızı ne olur diye meraktan sordum. Özel üretim olacağından teslim süresi için 12 hafta dedi blink
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum