Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia doğru tercih mi?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia doğru tercih mi?

O paraya o konfor dediğiniz gibiyse araç çok uygun hayırlı olsun şimdiden

Yorum

Allah razi olsun.sagolun.
      2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

kardeş ben 45 e 2011 cosmo aldım lpg de vardı içinde 50000 km deydi araçda sadece sol tarafda kapılar ve tampon boyalı bide biraz bakım yaptırdım üzerine 2 elektronik parçada kendim değiştirdim toplamda araç bana 48 e mal oldu şuan allaha şükür hiçbir sıkıntısı yok alırkende baya bi sıkı pazarlık yapmanı tavsiye ederim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ŞEKEROĞLU
          kardeş ben 45 e 2011 cosmo aldım lpg de vardı içinde 50000 km deydi araçda sadece sol tarafda kapılar ve tampon boyalı bide biraz bakım yaptırdım üzerine 2 elektronik parçada kendim değiştirdim toplamda araç bana 48 e mal oldu şuan allaha şükür hiçbir sıkıntısı yok alırkende baya bi sıkı pazarlık yapmanı tavsiye ederim
          sizin fiyat da oldukca iyiymis masallah.benim odemenin bir kısmıda vadeli olucak o sebepten cok da asagisı olmicak.alan da satan da memnun olsun maksat.

Yorum

Kazalı Boyalı her marka araçta düşük fiyatlı çıkıyor. Takıntısı olmayan için alternatif.
            "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Kaza boya da olsa malum sitede 42-43 den asagi fiyat yok gibi.ki zaten benim alacağım aracın kazası yok.kazalı araca sıcak bakmam.

Yorum

Hasar Görmüş 43000 tl ye cosmo sport sunrofff flexi tam dolu var. Bakımları yapılmış. Denizli'den. Malum sitede
                "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Allah ona da hayırlı müşteri versin.

Yorum

İşleniyor...
                  X