arkadaşlar yeni araç alma arefesinde biri olarak fikirlerinize ihtiyacım var.yakın bir arkadaşımda 2010 cosmo insignia var ilk sahibi lastikleri yeni trigeri değişti.bildiğim bir kusuru yok 100k civarı sanırım.fiyat net olmamakla birlikte 45 in altına alırım zannediyorum.ancak daha önceki passatımı çok uyguna vermeme rağmen aylarca satamamıştım.insignia ilanlarına bakınca da malesef aynı şeyi görüyorum.insignianın 2. eli gerçekten çok mu zayıf?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignia doğru tercih mi?
Collapse
X
-
Ynt: insignia doğru tercih mi?
2.el pahalı almadığınız sürece zarar etme gibi bi durumunuz olmaz çünkü günden güne fiyatı artan bi araç...tabi kaza bela olayına bişey dyemem illaki fiyatı geriletir o tür durumlar..kullanım olarak bi şah eser bence gücü tartışılmaz konfor olayıda iyi..ben aracımı satıyodum o derece araca bağlılıktan ötürü satmadım aracı
Yorum
-
Arac 100 bini yeni gecti daha yeni 2 takım michelin lastik aldı yazlık kışlık trigeride 80 bin gibi değisti sanırım.kazası yok bi kapı sacı değişti göçükten.bu şartlarda 45 iyi bir fiyatmıdır.alırken kazanır mıyım yoksa daha mı aşağı almalıyım?bu arada navi yok arac standart cosmo2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..
Yorum
-
Bence direksiyona geç otur.İçinede sinerse al.2.el de bakma ne arabalar alınıp satılıyor.Her körün bir topal alıcısı olur ihihi ben 1.5 ay insignia aradım 5 tane buldum 4ü satıldı. dvd800 olsa hemen al derim. çünkü ek özellik oluyor araçta
Yorum
-
Cosmo denince insanın ilk aklına 1.6 turbo geliyor. Bahsettiğiniz aracın motoru turbo, değil mi? Çünkü daha düşük fiyata Cosmo atmosferik 1.6'lar da var.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
Yorum