Bu sabah işe gitmeden aracın çalışmasında bi anormallik olmadan zayıf akü uyarısı ile karşılaştım stop edip tekrar çalıştırdım yine bi problem yok işe gittim. öğle saatlerinde biraz zor çalıştı biraz işlerim vardı o işimi halledeyim ordanda dedim akünün değişim zamanı geldi artık bi gidip bakalım. ancak araç bir daha çalışmadı takviye ile çalıştırdık vs işin özü inci ve mutlu akü denememe ragmen akünün olduğu kutunun kapagı kapanmadı. ford aküsü diye tabir ettikleri yüksekliği daha düşük bi akü daha denedik, oda uzun geldi kutuya sığmadı.benimde o kapagın yerine tam oturmaması içime sinmedi takviye ile tekrar çalıştırıp arabayı sitenin otoparkına bıraktım sabah çalışırmı bilmiyorum.
Şarj etme ile alakalı oldugunu düşünmüyorum şarjdan olsa geçen hafta 1000km üzerinde yol devirdi daha ne sarj edecek diye düşünüyorum.
Orjinali ile değiştirmeye karar verdim. İki site buldum birisi opel-chavrolet-yedekparca.com 175tl diğeri ise opelgm.com 189tl fiyatları var orjinal gm diyolar ama umarım bunlarlada uyum sorunu yaşamam siteler içinden önereceginiz hangisi olur inci akü için amasya da 150tl fiyat istemelerini göz önünde bulundurarak orjinallerin fiyatları uygun gibi ne dersiniz acaba.
Şarj etme ile alakalı oldugunu düşünmüyorum şarjdan olsa geçen hafta 1000km üzerinde yol devirdi daha ne sarj edecek diye düşünüyorum.
Orjinali ile değiştirmeye karar verdim. İki site buldum birisi opel-chavrolet-yedekparca.com 175tl diğeri ise opelgm.com 189tl fiyatları var orjinal gm diyolar ama umarım bunlarlada uyum sorunu yaşamam siteler içinden önereceginiz hangisi olur inci akü için amasya da 150tl fiyat istemelerini göz önünde bulundurarak orjinallerin fiyatları uygun gibi ne dersiniz acaba.
Yorum