Duyuru

Collapse
No announcement yet.

akü değişimine ihtiyacım var

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• akü değişimine ihtiyacım var

Bu sabah işe gitmeden aracın çalışmasında bi anormallik olmadan zayıf akü uyarısı ile karşılaştım stop edip tekrar çalıştırdım yine bi problem yok işe gittim. öğle saatlerinde biraz zor çalıştı biraz işlerim vardı o işimi halledeyim ordanda dedim akünün değişim zamanı geldi artık bi gidip bakalım. ancak araç bir daha çalışmadı takviye ile çalıştırdık vs işin özü inci ve mutlu akü denememe ragmen akünün olduğu kutunun kapagı kapanmadı. ford aküsü diye tabir ettikleri yüksekliği daha düşük bi akü daha denedik, oda uzun geldi kutuya sığmadı.benimde o kapagın yerine tam oturmaması içime sinmedi takviye ile tekrar çalıştırıp arabayı sitenin otoparkına bıraktım sabah çalışırmı bilmiyorum.
    Şarj etme ile alakalı oldugunu düşünmüyorum şarjdan olsa geçen hafta 1000km üzerinde yol devirdi daha ne sarj edecek diye düşünüyorum.
    Orjinali ile değiştirmeye karar verdim. İki site buldum birisi opel-chavrolet-yedekparca.com 175tl diğeri ise opelgm.com 189tl fiyatları var orjinal gm diyolar ama umarım bunlarlada uyum sorunu yaşamam siteler içinden önereceginiz hangisi olur inci akü için amasya da 150tl fiyat istemelerini göz önünde bulundurarak orjinallerin fiyatları uygun gibi ne dersiniz acaba.
    2010 INSIGNIA SEDAN COSMO 1.6T 180HP MT6

Ynt: akü değişimine ihtiyacım var

Insigniada aküler tık diye gidebiliyor takviyeyle çalışır ama bence en kısa zamanda yeni akü alın

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

yarın sipariş verme niyetindeyim bugün inci yada mutlu ile çözebilseydim yarına da bırakmayacaktım.
      forumda bakmıştım kapağın tam kapanmaması ses vs bir etki yapmıyormuş ama yinede içime sinmedi

Yorum

Varta akü takın araca mümkünse.
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Acdelco da kaliteli bir markadır.
          İnsignia >> 2010 >> 1.6 T Cosmo >> Teknik Gri
          Vw  CC  >> 2013 >> 1.4 TSİ BMT >>  Beyaz

Yorum

Varta iyidir
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

vartanın bi 242/175/175 olan alçak tipi var d59 sanırım o uygun olan diğerleri 242/175/190 bugün denediğim inci akü vs ile aynı boyutta muhtemelen d59 uyacaktır ancak diğerlerinde kapak yine kapanmayacak gibi

Yorum

Ben iki insigniamdada inci kullandim, kapagin kapanmamasi ses yada baska bir problem yasatmiyor taktirin gitsin derim,kapagin bir disi oturmuyor sadece
                Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Vartanın orjinalini bulmak zordur iyi kontrol edin Üretim yerini

Yorum

Aracı 10-15 günde bir kullandığım için Bende de 1 kez akü zayıf uyarısı verdi. Daha sonra kullanarak akü kendini toparlayamıyor mu? bir daha o uyarıyı almadım. Tabii riske edilecek bir konu değil. Daha önce kötü bir tecrübem olmuştu. Mutlu veya İnci akü genel kabul görmüş markalar olarak tercih ediyorum.60-72 amp. konusunda kararsızım.72 amp. bir artısı var mı?
                    "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Oguz bey akünün kendini toparlaması olayını denedim bi 50km haybeye gezdim sonuc yine hüsran ki önceki hafta zaten 1000km civarında yol gitmiştim 2 gundur servis aküsüyle geziyorum.
                      En sonunda oldugum ilde olmasada vartanın kendi sitesinde yetkili bayi olarak görünüp aynı zamanda sahibi arkadasımın amcası olan bi yerden varta blue dynamics d59 alçak tip akü istedik akü elime ulaşmadı ancak orjinal olacagı kanaatindeyim yinede bi kontrol ederim fatih beyin dediği gibi üretim yeri yılı vs olmadı seri numarasını vartanın destek kısmından sorgularım.

Bu arada arkadaş çevremdede alay konusu oldum bi kapak kapanmadı diye malatyadan amasyaya akümü getirilir diyolar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
                        Aracı 10-15 günde bir kullandığım için Bende de 1 kez akü zayıf uyarısı verdi. Daha sonra kullanarak akü kendini toparlayamıyor mu? bir daha o uyarıyı almadım. Tabii riske edilecek bir konu değil. Daha önce kötü bir tecrübem olmuştu. Mutlu veya İnci akü genel kabul görmüş markalar olarak tercih ediyorum.60-72 amp. konusunda kararsızım.72 amp. bir artısı var mı?
                        Sorunuzu cevaplamayı unutmusum

60yada 72 amper dediğimiz değerler aslında ampersaat değerleridir. 60ah bir akü tam şarjda iken üzerinden 60amper akım çekildiğinde size sadece 1 saat süreyle enerji saglayacaktır. 60Ah yada 72Ah akünün size faydası akünüzün tamamı şarj oldugunu düşünürsek size saglayacagı enerji bakımından daha buyuk bir depolanmış enerji sağlar buda aracınızın çekecegi güç aynı olacagından daha uzun süre akü şarjınızın gitmesine olanak verir. genellikle şehiriçi kullanım ve aracın az kullanıldıgı durumlarda Mantıklı tercih Ah yüksek olan aküler.

Ah yüksek olması aracınıza zarar vermeyecektir zira aracınız sadece ihtiyacı olanı aküden alacak
                        Ancak Ah yüksek akü seçiminde dikkat edilmesi gereken asıl nokta aracınızın sarj dinamosunun (alternatör) ne kadarlık bir aküyü desteklediği yada ne kadarlık bir aküyü şarj edebileceği. Cok yuksek seçimlerde bu parçaya zarar verebilir bence.

Yorum

http://www.hepsiburada.com/inci-aku-...OTINCIA1006076
                          Linkteki ürün uygun mu acaba bizim araca.zayıf aku uyarısi bezdirdi.pat diye bitecek diye korkuyorum.
                          2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

Yuvaya uyuyorsa sorun yok

Yanlış hatırlamıyorsam bende bu aküden takmıştım

Linkini buldum

http://www.insigniateam.com/forum/in...3403#msg283403

Yorum

Ölçüleri yazmadığı icin bilmiyorum abi.hızlı yanıtıniz için çok teşekkür ederim.
                              2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

İşleniyor...
                              X