Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sizce satmalımıyım acil görüşlerinizi bekliyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sizce satmalımıyım acil görüşlerinizi bekliyorum

İyi akşamlar cümleten aracım 1.6 T edition beyaz renk 18 jant 2012 bakımları lastikleri vs herşeyi daha yeni 17 bin km'de 61 bin tlye el sıkışalım dyo..ben siteye 65 bin olarak ilan vermiştim zaten..sizce napmalıyım trk sıkıntım araca ailecek çok bağlıyız ayrılmak istemiyoruz ayrıca kendi aracımız gibi temiz araç bulabilirmiyiz..birde yukarda yazmayı unuttum kaza boya değil çizik dahi yok garaj aracı zaten

Ynt: Sizce satmalımıyım acil görüşlerinizi bekliyorum

Verin gitsin. O paraya Mükemmel bi cosmo 2011 bulabilirsiniz???
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

61.000 lira edition için gayet iyi bir rakam bence de.
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Araç alırsak insignia vazgeçilmezimiz yine..yaş olarak çok titizim 2012 ve üstü olması şartıyla cosmo düşünürüz eğer ki satarsam..daha fazla yorum bekliyorum bizim yaşlı kurtlar nerde acaba

Yorum

bencede hiç düşünme
          F30 Sport+

Yorum

Hayırlı olsun
            Ama bi kuruş daha inmeyelim

Yorum

Abi adam 61 dyor ben 62 dyorum..62 den aşağı vermek istemiyorum sadece..hani benm için arabamın edition yada cosmo oluşu farketmiyo gözüm gibi baktım birgün olsun yıkamacıya götürmedim jantlarını bile elle sildim lastiklerini bile günlük parlattım..

Yorum

İhtiyacınız mı var? Yoksa hemen cosmo mu bakacaksınız? 61000 edition araç için iyi bir rakam olarak görülüyor ama ikinci el işi şans işi tekrar almak için satıyorsanız yeni bakacağınız araç otomatik değilse bence gereksiz.17000 deki araca ben olsam yeni kasa çıkana kadar binerdim.
                not:Nakit ihtiyacından satılıksa tekrar söylüyorum el sıkışın fiyat iyi.

Yorum

Yok kattiyrn keyfe keder satılık 2 aracımız var zaten biri dizel biri benzin insigniaya arada biniyoruz ama 3 yıllık araç olmasına rağmen sıfır gibi daha öncedende arayanlar oldu 60a kdr verenler verdı zaten..ama biliyorum güzel rakam bunu satınca yine insignia arayışına girecez mecbur yeni kasa düşünmüyoruz..ama en yeni nasıll olur ona bağlı..

Yorum

bence 1000 liralık fark için pazarlık bozulmaz. tabi bu kural ihtiyaçtan satıyorsanız geçerli.

şunu iyi hesap edin bence:

1. Diyelim ki sattınız. Sonrası boşluk. Hemen gözünüz dışarılara kayacak. Üstelik sattığınız aracın konforu ve performansından dolayı daha azına razı olamayacaksınız. bu da size ek maliyet getirecek. kısacası elinizdeki gül gibi aracınızı vereceksiniz sonra da pişmanlık duyacaksınız. hem de masrafa gireceksiniz.

2. Satmayacaksınız. Sonra eğer ihtiyaçtan dolayı satıyorsanız bu fiyat iyiydi, acaba satsamıydım. Aracıma bu fiyatı veren çıkar mı acaba, diye, dövüneceksiniz. yok eğer ihtiyacınız yoktu ama yine de satacaksanız, bu seferde "bir cosmo" denk getirebilirmiyim, Mercedes mi olsa BMW mi? diye düşüneceksiniz.
                    aynı paraya eski model araba alacaksam neden bu arabayı satayım. bari yeniden insignia alayım,diyecek ve arayışa başlayacaksınız.

Bence eğer satmayı kafaya koyduysanız, satın. eskiler yapılan bir işten bir kere pişman olunur, ama yapmadığınızdan bin kere, derler. en azından tereddütten kurtulursunuz önünüze bakarsınız.
                    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

madem aracınız temiz ve bağlısınız e yeni kasada almak istemiyorsunuz o halde neden satıyorsunuz .temiz araç bulmak zor oluyor..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bilgecem
                        eskiler yapılan bir işten bir kere pişman olunur, ama yapmadığınızdan bin kere, derler.
                        Güzel sözmüş
                        2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Ya verdiği rakam iyi kötü değil edition için lakin benim aklımdaki rakam değil o olmayıncada istemsiz satmak istemiyorum çok iyi biliyorum kendi aracım gibi bi araç bulabilirmiyim dye ama zor..bu kasayla makyajlı arasında pek bi fark yokta denebilir performansı zaten bi harika..dediğim rakam olursa en azından tatmin olurum pişmanlık duymam..ben kendi aracımın max ederi 57-58 dye tahmin ediyodum sırf piyasayı öldürenlere inat 65 yazdım ha şunuda anladım insignianın piyasasını düşürende yükseltende bizleriz ona çok üzüldüm yüksek fiyatlarada satılabiliyo ki 65 lira insignianın yanında ne kdr byük bi paraysa

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur
                            Ya verdiği rakam iyi kötü değil edition için lakin benim aklımdaki rakam değil o olmayıncada istemsiz satmak istemiyorum çok iyi biliyorum kendi aracım gibi bi araç bulabilirmiyim dye ama zor..bu kasayla makyajlı arasında pek bi fark yokta denebilir performansı zaten bi harika..dediğim rakam olursa en azından tatmin olurum pişmanlık duymam..ben kendi aracımın max ederi 57-58 dye tahmin ediyodum sırf piyasayı öldürenlere inat 65 yazdım ha şunuda anladım insignianın piyasasını düşürende yükseltende bizleriz ona çok üzüldüm yüksek fiyatlarada satılabiliyo ki 65 lira insignianın yanında ne kdr byük bi paraysa
                            Katılıyorum piyasayı düşürenler bizleriz keşke yapabilsekde bütün insignia sahipleriyle konuşsak fiyatlari yukarılara çeksek: )

2014 Edition Elegance Fabrika Çıkış Lpg li + Sunroof

Yorum

Bende sizin gibi düşünerek sorento aracımı sattım ortada kaldım biraz model yükselteyim dedim belki 2 aydır araç bulamadım bugün ostim otopazarına gittim sırf gezmek olsun diye fiyatlar o kadar yüksekki inanamadım 2005 honda civic es 36 bin tl megane 1 ler 20 binden aşağı yok 1987 mercedes 190 e 23 bin tl eğerki aynı araçtan alacaksanız bence satmayın bulamazsınız haa bulursunuz ama nakit olarak ne kadar fark vermek zorunda kalırsınız bilemem
                              Ama diyorsanız ki başka araç bakarım onu da siz bilirsiniz acayip alım satım işi yapan var o yüzden fiyatlar çok yüksek birde sanırım istanbulda araç kalmamış hepsi ankaraya gelmiş hangi arabaya baksam ilk sahibiyim diyor araç 3 gün önce 06 olmuş garip bir piyasa yani
                              İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
                              2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

İşleniyor...
                              X