Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracımı Sattım Şimdi Ne Yapmalı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Aracımı Sattım Şimdi Ne Yapmalı

Merhaba abilerim kardeşlerim,
    Bugün arabamın kaporasını aldım ve salı günü teslim edeceğim yeni sahibine.Eve geldikten sonra öyle bir sıkıntı bastı ki acaba kaporayı geri mi versem diye bile düşünüyorum.Arabanın arkasından üzülmeme ev halkı dalga bile geçiyor.

Şimdi yeni araç arayışımda sizin de fikir ve önerilerinizi rica ediyorum.Bütçem max 120 125,alacağım araç sıfır veya max 10000 km,2.elde nispeten az değer kaybedecek ve donanımı iyi olacak.Çok şey istiyorum ama otomatik olsa fena olmaz.

Adaylarıma gelirsek;

1: 3.20i ; Test edip memnun kaldığım bir araç.Yakıt tüketimi iyi ama baktıığım fiyat aralığında hız sabitleyicili olan bir araç göremedim.Bir de bir ara kronik direksiyon kutusu meselesi vardı sonuç ne oldu bilmiyorum.Şimdilik en çok kanımın kaynadığı araç.
    2: Passat 1.6tdi highline dsg; Sıfır olarak düşünüyorum.Ancak vw ve dsg konusunda çekincelerim var.Donanım olarak güzel ama çok uzun süre sipariş bekleyememe durumumdan dolayı biraz zor gibi görünüyor.2. El konusunda iyi olmasından dolayı kendimce 2. sıraya aldım.
    3: Qasqhai 1.6 dci xtronic platinium;Bu aracı da sıfır düşünüyorum.Farklı telden bir araç ama donanım ve tüketim olarak kafamı karıştırmıyor değil.2. eli nasıldır pek bilgim yok.Test etmişliğim var ve fena bir araç değil.
    4:Mondeo 1.6 tdci platinium;Araç tasarım olarak güzel,donanımda iyi ancak hem otomatik olmayışı hem 2. el değer kaybının daha fazla olması listemde sona attırıyor.Sadece bayide inceledim test sürüşü yapmadım ve dışardaki güzel tasarım içerde pek yok.Malzeme kalitesi orta seviye ama fiyat olarak diğerlerine göre daha iyi.

Aracı 1 ay içerisinde almam gerek ve kafam karışık.Siz bu araçlar dışında ne önerirsiniz,bu araçlara ne dersiniz?
    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
    2.0 CDTI
    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Ynt: Aracımı Sattım Şimdi Ne Yapmalı

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun diyelim her iki taraf için de.Adaylarınıza gelirsek tartışmasız 3.20i elbette.O kadar para veriyorken biraz daha zorlayın derim.Keyfi diğerleriyle KESİNLİKLE karşılaştırılamaz. not:Mondeo hariç hepsi kullanılmıştır Şimdiden ağız tadıyla binmeniz dileğiyle...

Yorum

Hayırlı olsun,sorun istemem diyorsan bu 4 araçda bence en az sorun çıkartacak araç mondeo, bmw alıcaksan m paket al derim,standartı gerçekten hoş durmuyor,passatta güzel lakin dediğin gibi dsg kiminde hiç sorun olmuyor kiminde oluyor şans
      qasqhai için yorum yapamıcam,hiç bi fikir sahibi değilim,hayırlısı olsun.
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Sedandan sonra yüksek bir araç mantıklı olabilir. ?
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

imkanlar biraz zorlanabiliyorsa 5.20 i ... M paket... güzel olur..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Mondeo'nun dış görünüşü passattan daha iyi bence, eğer otomatik derdi yoksa mondeonun büyük jantlı bir versiyonu ve güzel bir rengi düşünülebilir.
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

ben de aracı sattım malum. şimdi değil ama yaklaşık 6ay-12ay aralığında nasip olursa bir araç alacağım. Tabi şimdiden araç bakmaya, incelemeye başladım. ve fark ettim ki 100 bin lira civarında bir bütçeyle bakmazsanız güzel bir araç yok gibi. üstelik insignia konforuna alışan birisi için neredeyse mümkün değil. Bir de benim gibi 0 araç takıntınız varsa tam evlere şenlik.

bunları düşünürken birkaç gün önce "şuraya da bir bakayım" dedim ve Mercedes sitesinden C serilerini inceledim. başlangıç fiyatı 122 bin yazıyordu. birkaç tane olmazsa olmaz ekipmanı da eklediniz mi 135 bin civarı bir fiyata geliyor.

bende düşündüm tabi: dizel passatın bazı modelleri de 100 bin civarında. hatta 120 binlere de var üstelik beklediğiniz sırada cabası. diğer modellerde üç aşağı beş yukarı aynı durumda.

ben de artık (belki hayal ama) Mercedes C 180'i radarıma aldım diyebilirim.

Bence sizde mesajınızda yazdıklarınızdan BMW'yi ya da ayrı olarak c 180 tercih edebilirsiniz.
              MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

yazdığınız araçlardan en yakışıklısı mondeo bence. Ama bu fordun bagajına hastayım. insignia almadan önce ford almaktan bagajının küçük olması nedeniyle vazgeçmiştim.
                MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6694751/detay/

126.000 liralık passatta xenon yok mu? Ben mi yanlış görüyorum?
                  ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Qashqai 1.6 DCİ 130 bg,4x4 güzel bir karışım bence.Ben de düşünmüyor değilim. Hem yollar ve doğa şartları bakımından,donanımı,performansı,yakıt tüketimi,güvenlik özellikleriyle size de uygun.
                    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Hayırlı olsun

Insigniadan sonra araba seçmek zor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hayırlısı olsun.
                        2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                          Hayırlı olsun

Insigniadan sonra araba seçmek zor
                          Kesinlikle size katılıyorum. Ben de Ford Kuga ya da Nissan Qashqai 4x4 suv araçlara merak saldım.Bundan sonra onlardan almak istiyorum fakat İnsignia da içimden çıkmıyor,onsuz olmaz diyorum.İkisini alacak param da yok. Ben de İnsignia 2.0 T 4x4 alacağım sanırım.
                          2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Fatih abinin dediği gibi insignia' dan sonra araç seçmek gerçekten zormuş

Aracımı bende sattım çoğu bayi ile görüştüm 1.6 tdi passat highline manuel ve dsg için ellerinde araç yok eylül yada aralık diyorlar ne fiyat belli nede sipariş verilebiliyor.Trend yada comfort araç bulunabilir yada sipariş verilebilir, öğrendiğim kadarıyla highline' ın jant ve koltuk problemi varmış şuan.

Qashqai 1.6 dci xtronic tam dolu aracı bende kullandım xtronic beni memnun etmedi açıkcası.

320i güzel tercih 316i m paket' de alınabilir Mondeo manuel problem değilse tercih edilebilir
                            2016 w205 AMG

Yorum

Bence Nissan Xtrail DESIGN PACK ALL MODE 4X4-i* 123000 tl fiyatlı alınır
                              '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
                              '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

İşleniyor...
                              X