Merhaba Şaman bey, iyi dilek ve temennileriniz için öncelikle teşekkür ederim.
Sizin aracınız gerçekten kaçırılmaması gereken bir araç. Benim olayım bütçe durumuyla ilgili. Aracımı satıp üste çok para verme gibi bir durumum olamayacağı için (ki sizin araç için en az 20 bin lira lazım) daha düşük bütçeli araçlara yöneldim. Onlarda da birçok problemli araca denk geldiğim için vaz geçtim. Temiz kullanılmış araç bulmak gerçekten çok zor. Millet işi üçkağıta vermiş. Allah'tan araçları ciddi anlamda araştıracak tanıdıklarımız var da problemli araçlara bulaşmıyoruz.
Öte yandan Trabzon da 1.6 düz vites 180hp aracı olup aracını benimkine benzer koşullarda kullanan biriyle konustum geçenlerde. Yakıt tüketimi onun da yüksek,15lt lerde geziyor. Bu sebeple 2.0t nin yakıt durumu beni hala düşündürüyor. Keşke dediginiz gibi olsa da inerken yakıt dengelense. Ama öyle olmuyor. Yokuş çıkarken 3 kat daha çok yakıyor araç. Fabrika verilerini düz viteste yakalamak trabzon ve kısa mesafe için mümkün değil. Otomatik viteste bu durum daha olası mı merak ediyorum. Siz yaptığınız 200 km denemeyi tamamen şehiriçi dur kalk ve yokuş iniş çıkışta mı denediniz?
Yardımcı olmaya çalıştığınız için tekrar teşekkür ederim.
Bu detayı niye paylaştın bizle abi Geçmiş olsun da yani lpg sist. 4-5 bg fazla gelmiş arkadaşa uçurmuş arabayı
Valla kötü bir niyetim yoktu. Arkadaş ava filan da meraklı da araba suv ya 4x4 muamelesi yapıyordu arabaya,kaydırmış karlı yerde... Öylesine yazdım yani,dediğim gibi başka bir niyetim yok.Ne tarz bir şey anladın? Ne gibi bir niyet olabilir? 4-5 bg az mı Ömer? Sen lpgyi küçük görüyorsun,ben de sıvı lpgnin benzin kadar iyi olduğunu söylüyorum.Yani bunu ben değil de yapan firmalar,dynolar ve kullanıcıları da söylüyor.
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Bu detayı niye paylaştın bizle abi Geçmiş olsun da yani lpg sist. 4-5 bg fazla gelmiş arkadaşa uçurmuş arabayı
Valla kötü bir niyetim yoktu. Arkadaş ava filan da meraklı da araba suv ya 4x4 muamelesi yapıyordu arabaya,kaydırmış karlı yerde... Öylesine yazdım yani,dediğim gibi başka bir niyetim yok.Ne tarz bir şey anladın? Ne gibi bir niyet olabilir? 4-5 bg az mı Ömer? Sen lpgyi küçük görüyorsun,ben de sıvı lpgnin benzin kadar iyi olduğunu söylüyorum.Yani bunu ben değil de yapan firmalar,dynolar ve kullanıcıları da söylüyor.
Yok kötü niyetten değil üzücü bir olay ya moral bozdu. Yoksa ne olacak burada kimse kimsenin kötülüğünü istemez. En fazla bilmeden yanlış yönlendirme olabilir. Buna da dikkat etmek lazım. Artı güç dediğimizde daha dikkatli olmak lazım.
O sist. bilmiyorum belki gerçekten çok iyidir. Karar kullanıcının kendinin. Sen önerdin ben uyardım bu böyle ikimizde forum sitesi olmanın hakkını verdik birimiz olmasa eksik olur.
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Yok kötü niyetten değil üzücü bir olay ya moral bozdu. Yoksa ne olacak burada kimse kimsenin kötülüğünü istemez. En fazla bilmeden yanlış yönlendirme olabilir. Buna da dikkat etmek lazım. Artı güç dediğimizde daha dikkatli olmak lazım.
O sist. bilmiyorum belki gerçekten çok iyidir. Karar kullanıcının kendinin. Sen önerdin ben uyardım bu böyle ikimizde forum sitesi olmanın hakkını verdik birimiz olmasa eksik olur.
Seni seviyorum kardeşim... Çok doğru demişsin.
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Seni seviyorum kardeşim... Çok doğru demişsin.
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Yorum